Navštíveno 447x

03.05.2006, 23:26 |
Kapka (M)
tak už jsme to dotahli domu,bratrik to se mnou palil furt kilem blazen....zitra to rozdelame a pak se uvidi kde je problem...pak hned poreferuju...dik jeste jednou za pomoc...srovname nekdy na baru...dik
Q uz taky obchoduje s zenskejma ????? Pane to je podnikatel :-))))))

04.05.2006, 08:49 |
Q nemáš zač. nebyl to problém, jen škoda že to vyšlo takhle rozházeně ty v praze a já u vás na venkově.
2Bathez: šroubováky už se těšej - pro jistotu si vemu celou vekou Golu s nástavcema.
Woe, kdybych obchodoval se ženskejma, tak už sem za vodou a ne futr bez peněz... :-((

04.05.2006, 14:10 |
Kapka (M)
2 Q: tak mi večer Vlada priveze nove benzinove čerpadlo...v noci ho zkusim prohodit a snad to bude OK...a budu moc jet na Mimon...jo a včera ta hubenoučká roštenka u HB Exlusiv byla moc mnamnam...ale bohužel oba dva mame vozy domací produkce,tak se ani neotočila...

04.05.2006, 14:18 |
Q 2K: klidně půjčím vůz zahraniční provenience - když to k něčemu bude.....
:-))))
No držím palce ať to bude tím. Jo a nezapomeň vyměnit tu hadici, co sme tak pracně "opravovali".

04.05.2006, 15:27 |
Kapka (M)
neboj...včera jsem to jeste v Praze ofotil a poprve v živote poslal MMS kamošovi at vi co mi ma přivezt za hadici.. :-)))
Q : Uz mlcim a asi budu parkovat nekde u lesejka :-)))))))))
Kapka sorry že sem nedorazil,ale měl jsem toho tolik že se to prostě nedalo :O(((

04.05.2006, 21:58 |
Q raději v lese, protože tam tě Barthezi hledat nebudeme.... :-))))