Navštíveno 526x

cus draku, v nedeli sem byl u Romana kdyz si jel pres Jince..... mile celkem jede:)
na ty rovince k benzince sem trefil ten traktor, kdyby tam vjel tobe tak kvuli tomu zadnimu kolu bys ho asi napreskocil jako ja:))))))))
TeLe furt neni prihlaseny.... jsem out of money a out of time......
jezdil jsem jen po okoli a zjistil sem ze mi predni guma uplne ztvrdla a klouze jak prase....Roman rikal ze mas mozna jeste nakou...... nechci tam davat ten slick kdyz nemam slick i do zadu.......

25.04.2006, 22:24 |
Dwarf No asi so poslechnu par historek od Alese v sobotu :)
Doufam jen, ze sebou skoro az do Svaijcu nepoveze kilo karbanatku. Minule mi s tim on a Kapka zasmradili silenym zpusobem auto :) ... pak mi jeste poschovavali po aute milion papirku a igelitu. Uklizel jsem to hodinu!
Dwarf> znam te? ses nekde z okoli Zebraku?
co ve svajcu? kua nak moc otazek.... tak to asi aliii v sobotu litat nebude....

26.04.2006, 16:24 |
Dwarf To assassin: Hele ja nevim jestli se zname. Ja si nikoho nepamatuju, stydim se zato, ale to je tak vse, co s tim udelam :)
Kazdopadne z okoli Zebraku nejsem. Alii chtel se mnou jet na Bodensee.

26.04.2006, 16:47 |
Alííí assassin: Ty kokot tak jsi mi měl zavolat, udělal bych Vám tam nějakou exhibici, ne? :o))))) Jezdím tam takhle skoro vždycky, mám to nařízený od Hůlise, co mi tu motorku přivezl. Řekl, že mi jí prodá jen když pokaždý když pojedu okolo dám zadní kolo. A důchodci u vás na návsi jak vidí nápis RedBull, tak hned hrozně fandí zvednutejma holema... :o))))
Letěl jsem na letiště na Příbram za Márou Matouškem, okouknout profi-kreace... :o)
Koukej to TeLe přihlásit, ať to sjedem někam shrabat !
dwarf: Historek mám tak na týden, a jestli do Bodensee poletíš tak jako jsi letěl do Sinsheimu (těsně nad zemí), tak Ti nestihnu říct ani jednu, navíc nestihnu ani kousnout do rohlíku, natož do karboše... :o))) Mňam, ty byli dobroučký... :o) Zítra Ti cinknu.

26.04.2006, 16:55 |
Alííí assassin: Jinak ten traktor bych asi neřešil, rovnou bych si uvázal nohavici k rámu Aprilie, a skočil bych i s ní do toho kačáku, co je hned napravo za Bažim... :o)))
Gumy pořešíme, něco doma vždycky mám...nech to na neděli, to bych měl bejt doma...

26.04.2006, 17:22 |
Dwarf Aliii: No ok, ubereme :) ... hele ty jdes zas pred odjezdem nekam chlastat? Dal bych si taky rict, jenze tak po 2h rano musim vyjet z LN do Prahy a pak k tobe :( ...doufam, ze nam tam vyjde pocasi a bude to stat za to :)

26.04.2006, 17:27 |
Alííí dwarf: No, jak se to vezme, chlastat? Pracuju u nás na diskotéce (
[ Link ] ) jako osvětlovač, a jelikož mám pití na lístek (kterej jsem snad ještě nikdy neplatil), tak je to těžký, no. :o))))
Ale nebudu zas tak kalit, je tam v pátek nějaká hip-hop párty, tak spíš budu poskakovat, než sosat u baru.

26.04.2006, 17:40 |
Dwarf No tak to uz vim, az budu chtit nekam zajit v tomhle koutu CR, koho pojedu otravovat :)

26.04.2006, 17:44 |
Alííí dwarf: Klidně, jsi vítán... :o)

26.04.2006, 18:05 |
Dwarf No tak to uz vim, az budu chtit nekam zajit v tomhle koutu CR, koho pojedu otravovat :)

26.04.2006, 18:05 |
Dwarf Sakra, nejakej mystake... dal jsem aktualizovat page a ono se mi to vlozilo znovu :)