Navštíveno 726x

Zdar lidi, několikrát jsem tyhle věci u podobných lidí už tak nějak přešel, poprvé, podruhé, potřetí, ale když je to už podesáté, tak to jsem už nevydržel. Tentokrát mě k tomuto přízpěvku donutil tento borec "msamson".. Chci vás varovat před objednávkami tohoto člena nečlena. Objednal si ode mě 10 vystřelováků na VW. Vzhledem k tomu, že už je téměř nedělám, tak už jsem doma neměl ani jeden. Kámoš si v Německu kvůli nim zajížděl cca dalších 130km.. No a co se nestalo, balík si tento frajírek nevyzvedl, neodpovídá na maily, prostě vůbec nekomunikuje.. Kdyby napsal alespoň sorry, nějak jsem nevyšel, tak to pochopím, ale tohle už je vážně moc.. TAK SI NA NĚJ DÁVEJTE POZOR!!!!

23.04.2006, 14:02 |
Racer někteří lidi jsou až moc debilně tupý :-(
nn nekteři jsou proste fakt maxximalni kreteni :c((((((((
proste tady plati pravidlo dej zalohu potom se budeme bavit kdyz je rec o nekom koho neznas a bohuzel s tim nic nudelame ale opravdu jak vidis tak jinak to nejde je to bohuzel smutne...
ja sem vam divim, ze berete objednavky od lidi, ktery absolutne neznate. napr ja, i kdyz se tady pohybuju vcelku casto, jsem nejaky msamsona jeste nikdy nezaregistroval.
takze asi jak pise xenon. nejdriv zalohu a pak se budem o necem bavit...

23.04.2006, 16:56 |
Kapka (M)
kort když by chtel 10 tech kliču..tak je jasne že to nechce jenom pro sebe..chce to na kšeft... ale i tak je to blbec...ale na tyhle lidi naraží člověk neustale...
Bohužel, čím dál tím víc rozšířený jev. Borec něco objedná, pak nevyzvedne a ani neřekne "polib si pr..l". :-(

23.04.2006, 23:20 |
Racer kua já jsem pravej opak příde mi zásilka a když to nestihnu vyzvednout ten den tak píšu omluvné maily :-))

24.04.2006, 10:52 |
Daryl (A)
U neznamych zaloha, nebo platba predem. Kor kdyz je to pro tebe jeste vydaj navic (zajizdka).
Asi tady to hodnoceni udelame.
Tohle vypliv phone.quick.cz , co takhle větička "Je doma Michal?" :o)
Samson Miroslav, 582 338 764, Prostějov, Olomoucká 42 / 3750
Samson Pavel, 582 333 568, Prostějov, Blahoslavova 17 / 420
Samson Roman, 582 332 343,Prostějov, Moravská 23 / 3955
Samsonová Kateřina, 582 330 834,Prostějov, Raisova 7 / 1249
nj to ja jsem jako Racer navic když něco posilam nebo objednavam tak se milionkrat ptam jestli dorazily penize a tak a jsem nervozni jak ratlik aby vše bylo ok.
njn, s 90% je vždycky všechno v pohodě.. Někteří posílali i peníze na účet napřed než jsem něco poslal, ale někteří hold mají zvláštní tip zábavy.. Tak jen aby jste o něm věděli, měj te se..