Navštíveno 665x

to mi teda reknete, jak dlouho vam chodi balik na dobirku. Me jeste nikdy nedosel driv jak za 14dni :-( Na postu se nedovolam, furt tam litam jako kokot a nic.
A ted jeste koukam, ze z Maraudera udelali moderatora. Tak to je konec :-)

14.04.2006, 17:59 |
Racer do dvou dnů ho mám doma :-) Když pošle Kája_595 balík z Brna ke mě na Karvinsko tak ho mám na druhej den
Marauder moderátor ? To bude hustomazec :-))))))) dobrá volba ! :-)))))
taky jsem si všiml Maraudera :-)))
pssst, aby nam to nesmazal :-)
tak to je asi dom*dana jen ta nase posta. Hlavne ze si to vzdycky nechavam poslat do prace aby me zastihli a nakonec tam stejne musim naklusat.
s postou nemam problem do druheho, maximalne 3. dne...

14.04.2006, 18:22 |
Racer Naposledy mi paní poštačka přinesla 20 kg balík do 10 patra jednou v pátek a další týden v pátek opět :-))
To oni by mi to taky asi prinesli, ale ja jim nedam prilezitost, pac po tydnu ztratim trpellivost a denne tam volam
no, nam ted kamoska psala, ze se ji vcera vratil balik co posilala v listopadu do Bogoty jako nedorucitelnej:o))
Divneeeeee:o))
No pokud neuvedeš jméno firmy tak tě tam nikdo hledat nebude...
obchodní balíky mě chodí do dvou dnů ale dobírka to je tragédie, minulej pátek a tohle úterý mě byly poslaný balíky a ani jeden tu ještě není a ještě k tomu hodijou jenom lístek do schránky a musím pro to na poštu hh
Většina balíků na dobírku (ne OB+PB a některý cenný) se nedoručuje... dostaneš vytištěný oznámení a když chceš zavolej si aby ti to přivezli.

14.04.2006, 22:12 |
TROY pošta ruluje jako vždy :o)
jmeno firmy samozrejme uvadim, kdyz to nechavam posilat na firmu.
O doruceni mi taky nejde, klidne si na tu postu dojdu, ale sere me, ze vzdycky se toho baliku musim dopatrat z vlastni aktivity.
A dorucovat balicek ze Sumperka do Brna 3tydny, tak to je jako moc.
Teď sem si objednával zboží z Prahy do Kadaně (CV), a balík mi přišel druhý den.
BO a PB balíky ti dojdou druhý den (když to včas podaj cca do 15-16hod jak kde)
Na ostatní mají tři dni po podání.
my radeji posilame PPLkem a nerikam, ze je to nejak hvezdna firma, ale stale ochota a % dodanych baliku do 24 hodin vychazi lepe nez u ceske posty...