Navštíveno 811x

Poslal jsem ti par foto toho Nissana( pro strejdu) a tak sem hodim fotku abych se taky trochu pochlubil. Auti je pripraveny k preprave ( po 30 hodinach prace a 1500 tollarech za nahradni dily), vse je v procesu papirovani kontejner bude pristi tyden.V Praze by to melo byt na celnici za 28 dni. Jinak skoro vsechny objednane veci prisly od body kitu po kola a pneu a tunningovy dily. Jestli mate nekdo neco na poslani a jde to ke me, tak nejpozdeji do pristi patku to musi prijit, jinak to bude muset jit Polakama. Zatim cus

mno ty woe, kdyz to vezmu kolem a kolem, tak super prace.... Jen at stihne vsechno dorazit.
Hele jak řešíte dopravu?? Já už mám Xterru 2005 na lodi z Miami do Bremerhavenu za 1055.USD, bude tam 22.4., pak musím jenom sehnat valník do ČR...
+ asi to budete homologovat a přihlašovat na ČR papíry??.. Můžu kdyžtak poprosit o radu? :-)
mno tusim ze Hartik to ma za 3200$ a je to az do CR do Prahy.
Ale to je kontejner, mame tam vic veci takze se nedalo risknout to nechat poslat jako "po ose".
Prihlasovat se to zatim asi nebude, uvidime, cekame jak se k tomu postavi Nissan CR.
Myslim ze by s homologaci a prihlaseni nemel byt problem, snad staci jen nejaky prohlaseni o shode ze to je to samy co nissan pathfinder, nevim, zavolej si na nissan.
2 Marek STI: Do Nemecka nic neposilam ,nebot jsou to kurvy zlodejsky . Posledni auta co jsem poslal byly vykradeny ,a pak se mi ten kreten jeste smal do oci abych si to dal zaplatit pojistovnou. Navic nemecky si tak akorat reknu o pivo a ty kurvy se nechtej bavit anglicky. Co ti muzu poradit vem si sebou nekoho kdo mluvi nemecky, hned jak prijedes za branu , po levy strane budes mit celni spravu. Tam si bez zaplatit vylozeni a poplatky. Dostanes pak papiry na ktery ti vydaji auto ,ktery bude na parkovisti(doufejme v celku).Jak tohle neudelas tak te budou posilat od jednoho ke druhymu ,(nam to vzalo presne 3 hodiny nez jsme mohli odjet). Good Luck
JJ díky za rady. Trochu mě znervózňuje, že do teď ještě nemám žádné papíry od toho auta. Netušíte jestli dorazí něco, před vyzvednutím auta v přístavu....nebo mi to dají na dobré slovo?? :-)
Na dobre slovo zapomen. Ten prodavajici ti mel poslat prez tu U.S.spedici hlavni technicak( TITLE) plus papiry za poslani.Kdyz to nemas tak to hned urguj u ty firmy co jsi to kupoval!!!! Jinak si nevyzvednes nic. Nemci jsou na poradek a bez papiru ani tuk.
JJ jasné oni tam mají svého agenta, tak doufám ,že mi cinkne...Nic posílat mimo nechtěli, prý všechny doklady musí jít s autem kvůli papírování...tak snad to za me vyřídí..
JJ jasné oni tam mají svého agenta, tak doufám ,že mi cinkne...Nic posílat mimo nechtěli, prý všechny doklady musí jít s autem kvůli papírování...tak snad to za me vyřídí..