Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Pro H-Honza a ostatni

o Navštíveno 811x o
o 12.04.2006, 03:39 | Hartik
Poslal jsem ti par foto toho Nissana( pro strejdu) a tak sem hodim fotku abych se taky trochu pochlubil. Auti je pripraveny k preprave ( po 30 hodinach prace a 1500 tollarech za nahradni dily), vse je v procesu papirovani kontejner bude pristi tyden.V Praze by to melo byt na celnici za 28 dni. Jinak skoro vsechny objednane veci prisly od body kitu po kola a pneu a tunningovy dily. Jestli mate nekdo neco na poslani a jde to ke me, tak nejpozdeji do pristi patku to musi prijit, jinak to bude muset jit Polakama. Zatim cus

foto k příspěvku  od Hartik

o 12.04.2006, 03:50 | MarauderZ28
slávááá huráá :o)
o 12.04.2006, 08:30 | H-Honza (M)
mno ty woe, kdyz to vezmu kolem a kolem, tak super prace.... Jen at stihne vsechno dorazit.
o 12.04.2006, 09:00 | unregistered001
dopytle...
o 12.04.2006, 11:32 | MarekSTI
Hele jak řešíte dopravu?? Já už mám Xterru 2005 na lodi z Miami do Bremerhavenu za 1055.USD, bude tam 22.4., pak musím jenom sehnat valník do ČR...
o 12.04.2006, 12:03 | MarekSTI
+ asi to budete homologovat a přihlašovat na ČR papíry??.. Můžu kdyžtak poprosit o radu? :-)
o 12.04.2006, 19:37 | H-Honza (M)
mno tusim ze Hartik to ma za 3200$ a je to az do CR do Prahy.
Ale to je kontejner, mame tam vic veci takze se nedalo risknout to nechat poslat jako "po ose".
Prihlasovat se to zatim asi nebude, uvidime, cekame jak se k tomu postavi Nissan CR.
Myslim ze by s homologaci a prihlaseni nemel byt problem, snad staci jen nejaky prohlaseni o shode ze to je to samy co nissan pathfinder, nevim, zavolej si na nissan.
o 12.04.2006, 20:45 | Hartik
2 Marek STI: Do Nemecka nic neposilam ,nebot jsou to kurvy zlodejsky . Posledni auta co jsem poslal byly vykradeny ,a pak se mi ten kreten jeste smal do oci abych si to dal zaplatit pojistovnou. Navic nemecky si tak akorat reknu o pivo a ty kurvy se nechtej bavit anglicky. Co ti muzu poradit vem si sebou nekoho kdo mluvi nemecky, hned jak prijedes za branu , po levy strane budes mit celni spravu. Tam si bez zaplatit vylozeni a poplatky. Dostanes pak papiry na ktery ti vydaji auto ,ktery bude na parkovisti(doufejme v celku).Jak tohle neudelas tak te budou posilat od jednoho ke druhymu ,(nam to vzalo presne 3 hodiny nez jsme mohli odjet). Good Luck
o 13.04.2006, 08:45 | MarekSTI
JJ díky za rady. Trochu mě znervózňuje, že do teď ještě nemám žádné papíry od toho auta. Netušíte jestli dorazí něco, před vyzvednutím auta v přístavu....nebo mi to dají na dobré slovo?? :-)
o 13.04.2006, 17:38 | Hartik
Na dobre slovo zapomen. Ten prodavajici ti mel poslat prez tu U.S.spedici hlavni technicak( TITLE) plus papiry za poslani.Kdyz to nemas tak to hned urguj u ty firmy co jsi to kupoval!!!! Jinak si nevyzvednes nic. Nemci jsou na poradek a bez papiru ani tuk.
o 13.04.2006, 20:05 | MarekSTI
JJ jasné oni tam mají svého agenta, tak doufám ,že mi cinkne...Nic posílat mimo nechtěli, prý všechny doklady musí jít s autem kvůli papírování...tak snad to za me vyřídí..
o 13.04.2006, 21:05 | MarekSTI
JJ jasné oni tam mají svého agenta, tak doufám ,že mi cinkne...Nic posílat mimo nechtěli, prý všechny doklady musí jít s autem kvůli papírování...tak snad to za me vyřídí..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3559 sekund.