Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Pozor na člena PAUL - vyřešeno

o Navštíveno 1874x o
o 11.04.2006, 16:47 | MarauderZ28 | Upraveno: 2006-04-13 19:58:12
ne že by mi to nějak ublížilo, ale přijde mi to jako max sviňárna co tenhle člověk předvádí, není problém normálně odepsat a říct něco rozumnýho, ale vychcaně čekat zda někoho přehodím ? kdyby jsme byli v USA tak se za tohle dá normálně žalovat .. Inzeroval že prodá 2x repro cena 1500,- (Cena nových co sem našel je cca 2900,-) i když sem muj 3 min po zadání napsal, že beru neodpověděl, napsal sem mu včera znovu a poslal mi:

Ahoj,promin,ale repra jsou už prodaná.

takže sem mu odpověděl:

Jak můžou bejt prodaný když sem ti psal 3 minuty po tom co jsi dal
inzerát, fakt nechápu ..

odpověď:

No to je sice možný,ale taky mi napsal kluk,kterej byl ochotnej dát 2 litry.jestli dáš 2,5 tak sou tvoje.A hlavně to že si psal 3 minuty potom je sice pěkný,ale když sem ráno otevřel mejl,tak tam bylo dalších 5 lidí,takže kdo dal víc,ten bral.Takže sorry

Takže pozor na tohohle zmrda :o)

Zdar

PAUL Kontakt:728117387 email:paveljandak@seznam.cz

o 11.04.2006, 16:51 | choze
Je jich tu víc - taky sem na takovýho narazil a né jednou.
o 11.04.2006, 16:55 | Zdenek (A)
Pro ty, kterych se to tyka:

Jestli tu chcete neco prodavat a chcete to dat nejvyssi nabidce, tak to tam sakra napiste a nedelejte z lidi blbce.
o 11.04.2006, 17:12 | alans
JJ taky bych je za tu cenu bral ale bylo napsáno že je bere MarauderZ28 tak sem ani nereagoval. :)
o 11.04.2006, 17:56 | madaros
sme v čechách, každej chce prachy... :o)) Ale tohle je pěkná sviňárna !!!! jenze se s tim moc neudělá... :o(
o 11.04.2006, 18:38 | X-sat (M)
jj, už jsem se vyjádřil přímo v inzerátu ;-)

Tohle se prostě nedělá! Ne tady...
o 11.04.2006, 21:04 | Luigi
Nedávno tady bylo na prodej rádio Blaupunkt za litr,tak mu bratr psal že ho bere a on mu napsal že sice byl první ale že už mu psalo víc lidí tak že si to rozmyslel a že chce za něj 1300,-.Nakonec ho bratr stejně koupil,ale je to sviňárna.
Zkrátka jsme v Čechách tak už se tomu ani nedivim,mě už takhle uteklo tolik věcí....
o 11.04.2006, 21:57 | RedBaron
Pokud jsem tím zájemci nezpůsobil žádný další výdaje či nepříjemnosti, nechápu proč to prodat nižší nabídce, když mi prostě někdo chce dát víc peněz. To jako proto, že někoho líp znáte, mávnete rukou nad tisíckou navíc? Mare, pokud ti večer nenapsal "jsou tvoje, počítej s tím", tys kvůli tomu třeba nevzdal aukci za dobrou cenu na ebay a ráno dotyčný neobrátil o 180°, tak nad čím se proboha vztekáš, že tě někdo přeplatil? Proto je zmrdem?
o 11.04.2006, 22:10 | Paul
Nechápu proč se vztekáš.Prostě když je chtěl,tak je dostal.Chtěl bych tě vidět,kdybys prodával třeba zesik za 5000,- a někdo ti nabídnul 6000,- je aby ho dostal,protože novej stojí třeba 12000,- a vyplatí se mu dát víc.Už tě vidim,jak mu ho prodáváš za 5000,- jen proto,že byl první.A stejně tak by to tady udělala hromada lidí!!A ty bys to udělal zrovna tak.A toho zmrda si nech pro někoho jinýho!!!
o 11.04.2006, 22:29 | Paul
->MarauderZ28: jinak sem zahájil další prodej,tak můžeš vytvořit novou Diskuzi:Pozor na člena PAUL prodává zesik :-D.
o 11.04.2006, 22:50 | serz
Paul: si, ty kokot, přečti příslušná ustanovení Občanského zákoníku o návrhu smlouvy a jeho přijetí. Takhle jseš akorát pěknej vychca. ;o(((( a jestli je to tvoje standardní chování, tak si koleduješ o přesdržku.
o 11.04.2006, 23:03 | choze
Paul - a teď seš frajer co?!

Bože, omezenost některých lidí mě opravdu zaráží.......
o 11.04.2006, 23:53 | Luke_288
nic o tom nevim, ale vcelku se ztotoznim s tim, co napsal RedBaron. asi jako jeden z mala...
o 12.04.2006, 00:07 | serz
Ach, to právní bezvědomí! Jak má tahleta společnost fungovat, když lidem chybí elementání právní znalosti a v tomto případě i smysl pro férové jednání?
o 12.04.2006, 00:22 | Luke_288
ano, vsichni sme tu pravnici s titulama JUDr ze? nevim, vidim to tak, ze prodam za nejvyssi moznou cenu. ale nevim souvislosti a jaky dohody mezi Marem a Paulem, pouze muj nezavislej pohled..
o 12.04.2006, 00:26 | MarauderZ28
Ne nevstekám se nejsem taková socka abych si je nemohl koupit jinde (třeba ebay) každopádně jestli někam napíšu že něco prodávám za tolik a tolik tak to platí a ten kdo první se ozve ten je má a i kdyby přišel někdo s nabídkou 2x tolik prostě má je ten první ač mě to bude žrát sebe víc. Prostě sem dle Red Barona a Luke asi idiot, ale prostě sem takovej a jsem rád, že nejsem jako Vy. A to co předvedl on je prostě sviňárna což jak sem se ujistil krom Vás 3 tak pochopil naprosto každej koho sem se zeptal. Nedivím se že v ČR nikdy nemůže fungovat ebay neb Vy jste přesně ten vzorek český populace kvůli který to tu nikdy fungovat nebude - viz aukro a třeba případ Kasy D. a prodejce kol, přesně stejnej zmrd jako Paul ....
o 12.04.2006, 00:28 | MarauderZ28
for Paul - přestaň frajere mi říkat že bych byl stejnej kripl jako Ty, mám nějakou hrdost a takovej ubožáček nejsem !
o 12.04.2006, 00:38 | serz
Taky nejsem JUDr. Když nevím, tak se zeptám, poučím, hledám etc. jinak si taky totiž můžu plýst pojmy a průjmy.
BTW, když někomu udělám nabídku, a on ji přijme, tak je pro mne závazná, byť může být pro mne v okamžiku přijetí nevýhodná. Ale hlavně se nebudu chovat jako č***k. Jinak to upravuje §43a občana.
o 12.04.2006, 00:51 | MarauderZ28
Jinak pro RB - neb mě to docela zajímá jestli je čr v tomhle 100 let za opicema neb v některých zemích EU a třeba jak sem už napsal USA je tohle tvrdě postihováno sem se obrátil na mojeho právníka, zítra to budu vědět snad detailně, ale částečně se tomu věnuje Zákon o ochraně spotřebitele - Povinnosti při prodeji výrobků a poskytování služeb a jmenovitě - Zákaz klamání spotřebitele ...

Takže sem rád, že to co si myslím tak je a nějaký selský keci, že je vše OK a nic se neděje, jsou jen vizitkou vychcanejch čecháčků ....
o 12.04.2006, 02:18 | RedBaron
Mare, eBay je snad o tom, že se přihazuje a dostane to právě ten, kdo dá nejvíc a vůbec ne ten, kdo byl první. O jaké ochraně spotřebitele tady mluvíš? Tohle je snad kšeft mezi dvěma lidmi domluvou, kteří se buď dohodnou na nějaké ceně a pak si oba kývnou nebo taky ne. Tak to prosím nezaměňuj se vztahem nějaké vykořisťovatelské obchodní společnosti a chudáčka oklamaného spotřebitele. Jen doufám, že nejsem povinen mít na věci stejnej názor jako ty a šmahem odsuzovat každýho, kdo má jen trochu jinej a nadávat mu do zmrdů. A právě proto, že tu děláš ze "selský věci" právní případ a z komára velblouda, proto jsem se ozval.
o 12.04.2006, 02:53 | MarauderZ28
1, to co sem sem napsal mi řekl člověk co se tím živí takže sorry, ale určitě o tom ví víc jak Ty ...

2, ebay je myslíš něco jinýho ? Ne, jen ta cena není předem daná, ale ve výsledku je to to samý - zmrd prodejce si usmyslí, že výsledná cena se mu nelíbí a nepošle Ti to, no co přeci o nic nejde nevznikla nikomu škoda a jedeme dál viď ?
o 12.04.2006, 03:34 | Filda
Tak tak, lidi přemejšlejte trochu, pokud bylo v inzerátu 1500,. a někdo se ozve, tak se v tom okamžiku dohodly dvě strany, prodávající nabídl a kupující akceptoval. Takže je to fakt debil, pokud v inzerátu neni že prodá nejvyšší nabídce tak radši dál od takovejch lidí. Holt česká povaha se nezapře.
o 12.04.2006, 03:58 | RedBaron
Jsem na vás zvědav, páni morálisti, jak budete dávat za polovinu ceny když vám někdo nabídnete dvojnásobek. Můžete se pak se svým hrdinským činem připomenout :o)
o 12.04.2006, 06:27 | Paul
souhlasim s RedBaron.Jinak je pravda,že sem měl napsat,že to prodám nejvyšší nabídce,v tom máte asi pravdu,ale to je asi všechno v čem máte pravdu.,takže jedině za to bych se měl omluvit.
o 12.04.2006, 06:50 | ArF
serz+zbytek pravniku: nechci vas nijak srat, ale na diskuzni forum neuplatnite obchodni zakonik a dokud on nic nepodepsal (kupni smlouvu, predavaci protokol nebo jinou podobnou kravovinu) tak nic ze zakona neporusil, a bejt hajzlem zakazany neni. nezastavam se ho, zachoval se nefer, tak si zanadavejte, ale nemelte nesmysly..
o 12.04.2006, 07:35 | krisot
proč teda všichni ostatní píšou "dražba" pokud chtějí něco prodat dráž ? ty repra jsem tam viděl taky a bylo to 5 minut po tom co je tam dal ale byl tam už napsanej Mar že je bere tak jsem na to už nereagoval bral jsem to jako samozřejmost že jsou prodaný takže nějaký cukání ceny později by nemělo být je to neseriózní vůči všem tady a takovíto lidé jen podhodnocují důvěru tohoto fóra :o(...
o 12.04.2006, 08:06 | ZRALOK
pokud člověk napíše danou cenu, tak by z hlediska etiky, hrdosti a jména, které zde chce znovu něco prodat měl dodržet nabídku. S tímto plně souhlasím s MarauderZ28.

Myslím si, že pokud chce nejvyšší nabídce, není problém to napsat, nebo udělat dražbu, je to jasně dané, jak pravidla, tak čas konce dražby atd..

Navíc po takovéto informaci pro mne PAUL třeba jako potencionální prodejce nebude mít vážnost.. Naopak, třeba Caracass ( u kterého jsem vydražil CAP ) koupil kompa atd. prostě dodržel co slíbil, jak cenu, tak čas, poštovné atd.. a mohl topordat jinému a za víc.....
o 12.04.2006, 08:41 | H-Honza (M)
mno bude to o tom ze driv to bylo mezi kamaradama normalni.
At treba France, nebo Pavel_528, nebo Marauder, vzdycky byla dohoda, a vzdycky se dalo domluvit, ze pokud neco bylo na foru, tak se to v ramci jakehosi "pratelstvi" vzdycky dalo na cene dohodnout. Nikdy jsem nezazil ze by me nekdo poslal do prdele i kdyz ho to stalo treba 500,- ktery by dostal mozna na foru navic.
Nicmene to co je tady popisovany proste svinarna je, myslim ze slusny by bylo rict na ferovku ze vec jsem prodal vyssi nabidce.
Pak ale postradam jako X-Sat smysl tech drazeb.
o 12.04.2006, 09:00 | serz
ArF: nikdo tady nehovořil o obchodním zákoníku.

Jinak písemná smlouva je ze zákona vyžadována jen v některých případech. Když si pujdeš koupit rohlík do krámu, tak ani nemusíš promluvit - stačí vzít rohlík a podat peníze a právě jsi uzavřel kupní smlouvu.
o 12.04.2006, 09:04 | unregistered001
Jak rika Honza, jde jen o slusnou dohodu
bohuzel posledni dobou je to ve vsem tak, ze jak jde o kseft, tak kamaradi musi stranou, smutny moc smutny.
o 12.04.2006, 09:04 | ArF
obcanskyho.. sem se prepsal, no.. kazdopadne ver tomu, ze nemuzes soudit cloveka za to, ze neco nekomu prodal o par stovek vic a nema to nic spolecnyho s timhle ani jinym zakonem.. o to mi slo
o 12.04.2006, 09:13 | Smrada (M)
Myslim, ze se Paul mel Marovi ozvat a treba mu napsat neco typu sory, ale mam vyssi nabidku, opravdu je chces? Pokud by Mar souhlasil tak by je mohl prodat, jnak sou proste prodany ve prospech Maraudera. Vzpominam na dohodu mezi Marauderem a X-Satem ohledne wooferu. Nakonec ho chteli oba a delali ustupky ve prospech toho druheho. Tohle je ale docela svinarna a doufam, ze se to tu nebude stavat casto
o 12.04.2006, 09:21 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
udelam jeste jiny pohled

prodavam vec, zalozim prispevek jdu a pryc, nekdo napise do fora ze je bere ale na foru budu treba az rano, jsou tam i jine kontakty a nekdo zavola takze se dohodnu s tim co zavola
o 12.04.2006, 09:25 | choze
Márovi se vůbec nedivím, ale pokud je člověk charakter, udělá k čemu se zavázal. Několikrát se mi stalo že sem něco prodal za nějakou cenu a pak mi psali lidi že mi dají víc, ale sem je odmítl, pro mě je pověst víc jak 500 navíc v kapse.
o 12.04.2006, 09:29 | Vlastah
jako kral007
jinak pokud nekomu reknu, ze s nim pocitam, tak ostatnim automaticky rikam, ze je to prodany, ne?
o 12.04.2006, 09:30 | FSAL
klasickej vychcanek, no co, aspon clovek vi, od koho nic nekupovat
o 12.04.2006, 09:37 | serz
ArF: No, tak to se trochu mýlíš. Nejde o to, že něco někomu prodal o pár stovek víc, ale to že nedodržel jím učiněnou nabídku, která pro něj byla závazná. Odhlídnu-li od problematického prokazování totožnosti a soudních výloh pravděpodobně přesahujících hodnotu věci. Nic nikomu nebrání se o toto soudit a velmi pravděpodobne by vyhrál. Průser je jen v tom, jak ty soudy u nás fungujou, takže se na to každej radši vysere. Ale to nic nemění na tom, že se zachoval protiprávně.
o 12.04.2006, 10:01 | ArF
serz: v tom pripade mi rekni, jakym zpusobem se stala jeho nabidka "zavazna".. tim, ze ji napsal do diskuzniho fora? omyl.. to by muselo byt v pravidlech a to neni.. velmi pravdepodobne by vyhral? no.. asi ne uz kvuli tomu, ze nikdy neprokazes, ze to nabizel nebo psal primo on.. protipravne se nezachoval.. at se zachoval jak chtel, nebylo to protipravne a kdybys to bral takhle tak by tady moh soudit kazdej kazdyho.. a jeste.. za co ho muze soudit? to by mi zajimalo asi nejvic, takze poprosim presne s odkazama na konkretni zakon a sb, kterej porusil
o 12.04.2006, 10:14 | tykeev
trošku se do toho vmísím, ale naprosto trefný příspěvek mi přijde tento od kral007:

-------
udelam jeste jiny pohled
prodavam vec, zalozim prispevek jdu a pryc, nekdo napise do fora ze je bere ale na foru budu treba az rano, jsou tam i jine kontakty a nekdo zavola takze se dohodnu s tim co zavola
-------

s tím naprosto souhlasím a myslím, že to je případ, který se může stát poměrně často a nemá pak smysl tomu člověku nadávat do zmrdů...

i když je pravda, že v takovém případě prostě prodávající napíše tomu, kdo napsal na fórum, že je mu to líto, ale prostě ho někdo zkontaktoval dřív na mobil atd...
o 12.04.2006, 10:29 | Smrada (M)
Ale o tom tady zadna. To chapu. Kdyz nepisu inzerat a nekdo se ozve na mobil a pak zjistim, ze nekdo psal na forum driv, tak je to o tom, ze kdyz neco chci tak se postaram o to, abych to dostal. To je vec PRECE UPLNE JINA. Prodal jsem to prvni nabidce, KTERA SE KE ME DOSTALA. Tohle je o tom, ze to neprodal PRVNI nabidce, ale nejvyssi a tim Marauderovi uskodil.
o 12.04.2006, 10:37 | serz
Jak jsem již psal, Občanský zákoník 40/1964 Sb ve znění pozdějších předpisů

takže třeba tady

Návrh na uzavření smlouvy

§ 43a

(1) Projev vůle, směřující k uzavření smlouvy, jenž je určen jedné nebo
více určitým osobám, je návrhem na uzavření smlouvy (dále jen "návrh"),
jestliže je dostatečně určitý a vyplývá z něj vůle navrhovatele, aby
byl vázán v případě jeho přijetí.

a nebo tady

Přijetí návrhu

§ 43c

(1) Včasné prohlášení učiněné osobou, které byl návrh určen, nebo jiné
její včasné jednání z něhož lze dovodit její souhlas, je přijetím
návrhu.

(2) Včasné přijetí návrhu nabývá účinnosti okamžikem, kdy vyjádření
souhlasu s obsahem návrhu dojde navrhovateli. Přijetí lze odvolat,
jestliže odvolání dojde navrhovateli nejpozději současně s přijetím.

a taky tady

§ 44

(1) Smlouva je uzavřena okamžikem, kdy přijetí návrhu na uzavření
smlouvy nabývá účinnosti.

Nechápu jaká pravidla máš na mysli, mám za to že pro nás všechny platí toto

Občanskoprávní vztahy a jejich ochrana

§ 1

(1) Úprava občanskoprávních vztahů přispívá k naplňování občanských
práv a svobod, zejména ochrany osobnosti a nedotknutelnosti
vlastnictví.

(2) Občanský zákoník upravuje majetkové vztahy fyzických a právnických
osob, majetkové vztahy mezi těmito osobami a státem, jakož i vztahy
vyplývající z práva na ochranu osob, pokud tyto občanskoprávní vztahy
neupravují jiné zákony.

Jinak asi z logů serveru by se dalo dopídit, kdo jakej příspěvěk psal, telefoní operátoři taky evidují hovory takže cesta k prokázání totožnosti by se asi našla, kor když má u nicku uvedenou adresu.

Jestli to nabízel ? no asi jo, kdyš se k tomu tady veřejně přiznal.

Soudit se může třeba o náhradu škody, která by mu v souvislosti s protiprávním jednáním prodávajícího vznikla, nebo požadovat zrušení uzavřené smlouvy s tím druhým kupujícím ...
o 12.04.2006, 10:54 | Zdenek (A)
Jeste existuje neco jako verejny prislib nebo jak se tomu rika. Napriklad kdyz vylezu na verejnost a ustne oznamim, ze dam 100.000 tomu, kdo prvni vybehne na Petrinskou rozhlednu, tak nedodrzeni tohoto prislibu je take stihatelne. A vubec to nemusi byt na papire. Takze kdyz verejne oznamim, ze prodam repraky za 1500,-, tak nedodrzeni tohoto prohlaseni muze byt asi v extremnim pripade take postizitelne. Co na to prava znali lide?
o 12.04.2006, 10:55 | Smrada (M)
Zdenek ma pravdu, ale tohle prece vubec neni o pravnich upravach.

Je to o ferovem jednani a to tady ponekud postradam
o 12.04.2006, 11:01 | Zdenek (A)
Smrada: Ja jsem to nepsal kvuli pravnim upravam ;-) Samozrejme ze jde o slusne jednani, ale to se v tomhle Kocourkove asi moc nenosi. Jen jsem chtel naznacit, ze i pravo na to pamatuje a je "teoreticky" schopne branit slusne lidi pred vychcankama.
o 12.04.2006, 11:02 | semysak
obavamse, ze pri ''nakupovani'' na foru kdyz napises maila ze neco beres a prodavaji Ti napise ze to uz prodal, z jakyhokoliv duvodu, nekomu jinymu si s obcanskym zakonikem muzes akorat tak podlozit skrine, navic kdyz napises ze neco beres jestli se to da nazvat ''navrhem na smlouvu'' eventuelne ze si nekdo ten mail precte ''prijetim navrhu''
o 12.04.2006, 11:05 | Zdenek (A)
semysak: Uz to tu bylo napsane - predevsim jde o ferove jednani. Nikdo se tu na foru nebude soudit kvuli inzeratu, ale ukazat prstem na vychcanka vubec neni od veci ;-)
o 12.04.2006, 11:06 | Smrada (M)
No jo no, asi sem ze stare skoly, kde se tohle jeste bralo vazne. Nebo se blbej no.

Z hlediska prava se jedna prave o verejny prislib. § 43 nelze zcela pouzit (mozna pismeno C), protoze, ac to Paul slibil, na smlouvu nepristoupil, ale na druhou stranu se nevyjadril tak, ze na ni pristoupit nechce.

Kazdopadne by bylo asi castecne slozite toto prokazat a pravnik by v pripade drazsi zalezitosti trval spise na mimosoudnim vyrovnani, napr. nahrade skody, ujmy apod.
o 12.04.2006, 12:00 | Only_One
Tak s timhle by se vam každej vysmál... mavat zakonama na inzeratu na foru... to jako bych pak mohl soudit pulku tohohle fora pak prakticky kohokoliv kdo inzeruje v annonci ja mu zavolam a on mi sděli ze uz prodal?? Fakt směšný. Jde jen o moralku¨. Taky by me to sralo jako Máru že mi je neprodal.
Jako nechapu jakej veřejnej příslib?? :)) :-)) na foru byla nabídka k prodeji.. čistě holá inforamce k ničemu nezavazující. Nějaké další závazky by z toho vyplívali až po prodeji kdyby třeba nebyly ty repro funkční.. ale mavat zakonama nad tím komu to má prodat :o)))) :o)))))))) fakt ne 8-)) (Nikoho tim neobhajuju)
o 12.04.2006, 12:02 | MarauderZ28 | Upraveno: 2006-04-12 12:07:38
for Kral: jenže já mu nenapsal jen do fora, já mu napsal i email, navíc ani nepopírá to, že sem byl první ... volat mu v 23:41 mi přišlo kapku netaktní ...
o 12.04.2006, 12:05 | ArF
naprostej souhlas s Only_One..
o 12.04.2006, 12:08 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
z28: no treba nema upozorneni mailu na mobil, klidne mohl nekdo zavolat minutu po zverejneni, jde spis o cest...

jinak se divim ze lidi misto smlouvani prihazovali....
ze nemam na prodej magnat sarka :-)
o 12.04.2006, 12:09 | MarauderZ28
for Only_One přečti si naší komuinikaci po emailu tady nejde jen o to, že to prodal neb to kecal a pak najednou už to zas měl a chtěl za to o litr víc ...
o 12.04.2006, 12:18 | Only_One
To mar: ja se ho nezastavam. jen mě přijde vysloveně komický to zahánět do paragrafů. Jo máš pravdu je to divná komunikace. Ale nikde proste není řešený že to musí dostat první zájemce.
o 12.04.2006, 12:53 | X-sat (M)
Hezký. Absolutně nechápu co řešíte. Inzerát zněl jasně:

08/04/2006 23:38 Paul - repro Magnat

prodám zadní oválné repro Magnat Ultra 690 a přední komponentní repro Magnat Ultra 216.Rok používané.Cena 1500,-.Kontakt:728117387 nebo mejl:paveljandak@seznam.cz

reakce po urgenci marauderem na "beru" o 3 minuty později:

Jak můžou bejt prodaný když sem ti psal 3 minuty po tom co jsi dal
inzerát, fakt nechápu ..

odpověď:

No to je sice možný,ale taky mi napsal kluk,kterej byl ochotnej dát 2 litry.jestli dáš 2,5 tak sou tvoje.A hlavně to že si psal 3 minuty potom je sice pěkný,ale když sem ráno otevřel mejl,tak tam bylo dalších 5 lidí,takže kdo dal víc,ten bral.Takže sorry

Takže pozor na tohohle zmrda :o)

Plnohodnotná kurwárna a mrzí mě, že jsou tu lidé, kteří to schvalují...

o 12.04.2006, 13:44 | RedBaron
jj, chytří už vědí. Takže jenom malý test, který vás postaví do určité situace, ju? Napište mi, kdo se ztotožňuje s touto větou a opravdu by to udělal, stačí ANO - NE.

"Ano, mám na auto nabídku na půl miliónu, ale tobě to, ó věhlasný Maraudere, prodám za 380.000,- Kč, protože jsi byl první, kdo se ozval."
o 12.04.2006, 13:44 | RedBaron
NE!
o 12.04.2006, 13:47 | Tas
tohle jsou prosím (podle mého) špatně postavené podmínky - když jde o auto a tuhle částku - nikdo nenapíše pevnou cenu - velmi často je "dohoda" popř nejvyšší nabídka změň příklad na situaci podobnou té modelové (a vynech slovutného maraudera) a pak odpovídám

ANO!
o 12.04.2006, 13:55 | ArF
NE, pac kdyz neco prodavam, tak to prodavam za ucelem abych z toho vytriskal co nejvic.. pr. nabidka magnat za 1500,- ozve se nekdo "beru" na to se pozdeji ozve nekdo "dam 2000" nato ja se ozvu prvnimu s omluvou, ze jsem dostal vyssi nabidku a tudiz to dam tomu, co mi za to nabid 2000. nenapsal bych ale uz, ze za 2500 budou zase jeho a ani zadny keci okolo, proste omluva a konec.
o 12.04.2006, 13:56 | Only_One
tak když budu mit neco na cem mi nezalezi a dejme tomu mi to prekazi tak ano budu rad kdyz si to prvni zajemce odveze. V pripade spekulací nad možným ziskem z prodeje tam dopíšu dohodou případně nejvyšší nabídce. Ale prakticky nikdy sem nikoho neodmítnul kdo napsal jako první. čili
ANO!
(btw srovnávat auto s a repráky s rozdílem ceny 500 a 120 000 je docela divný ne?)
o 12.04.2006, 13:56 | RedBaron
Aha, takže pokud jde o pětikilo, je to v pohodě. Jinak už bychom asi na ten kamarádšoft tolik nehráli, co? :o)

Já netvrdím, že se tu nedá slušně domluvit mezi členama, který se tu dýl potkávaj, ale tohle je zrovna člověk, kterej sem prostě teď vlezl něco prodat a v jeho kůži určitě těžko bude dělat takhle emocionální rozhodnutí.
o 12.04.2006, 14:02 | Zdenek (A)
"emocionální rozhodnutí" ??? Co to meles? Jde predevsim o slusnost. Mel Jirkovi hned rici alespon "omlouvam se, ale nekdo mi dal vice a ja potrebuju prachy"
o 12.04.2006, 14:02 | Smrada (M)
Ale jezismarja to zas tahas do uplne jiny roviny. Za 1. to neni o kamaradech. Je to o tom, ze Mar byl prvni. Tak se alespon jako prodavajici snazim domluvit, omluvit apod. 2. Kdyz mel pristup k mailu, tak mel pristup i k foru atd. atd. atd. Ja myslim, ze uz bylo receno dost.
o 12.04.2006, 14:05 | Luke_288
tady by se pulka lidi nejradsi pozavirala do basy. za chvili bude na tomhle foru placenej pravnik, za to, aby na to vsechno dohlizel.
Maraudere, nikdo nikde nenapsal ze ses idiot, tak nebud tolik vztahovacnej.

a jako RB. NE!
o 12.04.2006, 14:06 | Luke_288
ale ze se mel ozvat, ze prodava nekomu jinymu, to zas jo...
o 12.04.2006, 14:06 | Smrada (M)
Presne jako Zdenek, jde jen o jeden zatracenej mail s omluvou
o 12.04.2006, 14:07 | MarauderZ28
for: Red Baron - tleskám Ti jsi výbornej demagog, nejsi náhodou z Paroubkovi party ČSSD ? Maj naprosto stejně nelogický přirovnání, fakt jsi mě rozesmál ....
o 12.04.2006, 14:11 | RedBaron | Upraveno: 2006-04-12 14:13:51
Nene, panáčku ty tu někomu nadáváš do zmrdů a pak jsi děsně vážnej a děláš z toho právní kauzu pro Brusel, nabubřelej a arogantní jako vždycky. Prostě maj všichni plnou hubu sentimentálních keců o kamarádech a nad pět stovek by to udělali naprosto stejně jako dotyčný, každý má tu hranici asi jinde, že jo? Ale o tom se asi tolik mluvit už nechce :o)
o 12.04.2006, 14:14 | MarauderZ28
jinak se budu opakovat ale na tomhle je jasně vidět, že s lidma jako Paul a Red Baron by nemohla existovat ebay - 2x sem zažil to, že po ukončení aukce dostal prodávající nabídku na vyžší cenu než byla výsledná cena ani jednou to ten člověk neprodal za vyžší cenu a to podstatně a proč ? Maj nějakou hrdost a hlavně smysl pro fér jednání což tihle dva naprosto postrádaj ...
o 12.04.2006, 14:16 | MarauderZ28 | Upraveno: 2006-04-12 14:22:17
mno ukončíme to asi tak, jsi to Ty a Paul vs zbytek lidí, poměr asi 1:20, takže mě to bohatě stačí na to abych si udělal jasno, že to co sem napsal a tvrdím je správně narozdíl od toho co tu píšeš Ty :o))) jinak mi z Tebe běhá mráz po zádech když dokážeš obhajovat neobhajitelný, pokud nejsi slepej jako že asi ne, dokážeš číst, rozeznávat písmena a slova a pochopit smysl asi Ti došlo, že napsat: prodám za 1500,- znamená, že za to chci 1500,- Kč neznamená to, že chci 2000,- nebo 2500,- neznamená to, že chci licitovat o ceně neb v daným textu o tom nepadlo ani slovo. Pro mne co je psáno to je dáno, nicméně nikde sem nenapsal, že sem vyžadoval aby mi to PAUL prodal od začátku sem chtěl jen rozumný vysvětlení k jeho chování, jelikož toho nebyl schopnej a naopak ještě byl tak drzej aby lhal (tvrdil, že prodal pak najednou neprodal a chtěl za to nesmysl) tak je to u mě ZMRD a nevím co si mám myslet o člověku kterej schvaluje tohle chovaní a hledá pro ně naprosto nesmyslný příklady pro obhajobu ... nebudu si myslet radši nic ...
o 12.04.2006, 14:18 | serz
RB. nebudeme troškařit ;o) - privatizace Unipetrolu, PKN Orlen slíbil při privatizaci Agrofertu, že mu prodá některé podniky z Unipetrolu za předem dohodnutou částku. Teď se ale Pšonkům zdá, že ty podniky maj větší cenu než bylo ujednáno a stavěj se na zadní. Nepřipadá ti to povědomý? Ten princip je totiž úplně stejnej. A je jedno jestli jde o repra za 1,5k nebo 10 fabrik za x mld €. Skončí to tak, že buď to tomu Babišovi prodaj za původní cenu, nebo zaplatěj tučnou pokutu a k tomu si přidaj ještě pěknej škraloup na pověsti.
o 12.04.2006, 14:24 | RedBaron
MarauderZ28: Prosímtě, nech si řeči o hrdosti a podobný nesmysly, sám na to nehraješ, jenom teď by se ti to hodilo do krámu. Tvoje porovnání s ebay silně pokulhává, protože tam prodávající vstupuje do vzahu nejen s kupujícím, ale především se zprostředkovatelem, kterým je právě ebay. A při vstupu se zavazuje jednat za určitých podmínek. Jestliže tady Daryl napíše při registraci do fóra, že souhlasíš s tím, že cenu v inzerátu nesmíš měnit, pak je možný tady něco takovýho vyžadovat. Ale nečekej, že člen, který sem přijde něco prodat, bude mít hřejivý pocit, z toho, že to dá tobě jako prvnímu a oželí pětikilo, to jsi fakt naivní. Jako, je mi do toho v podstatě úplný prd, jenom se nemůžu dívat na tu sprostotu a aroganci, se kterou se tady domáháš úplný blbosti a přitom se tu snažíš hrát na city.
o 12.04.2006, 14:27 | RedBaron
serz: Dokud se k něčemu nezavážu ve smlouvě, pak když si koupi prostě rozmyslím z důvodu, že se mi nelíbí cena nebo kupující, je to plně moje věc. Jestli myslíš, že ne, tak já si asi ukážu na něco z tvých věcí, co se mi líbí, řeknu si cenu a budu se dožadovat prodeje, to je prostě úplně na hlavu. Se svým majetkem snad má plné právo nakládat vlastník a ne potencionální kupec!
o 12.04.2006, 14:28 | MarauderZ28
Nepřijde Ti kapku trapný a nemáš pocit, že jsi mimo, když tenhle názor zastáváš jen Ty sám ? Na tom asi něco bude viď ?
o 12.04.2006, 14:31 | MarauderZ28 | Upraveno: 2006-04-12 14:33:20
Dokud se k něčemu nezavážu ve smlouvě ....

kecáš takhle to vůbec není tak neplácej, smlouva písemně není v X případech vůbec třeba dokonce stačí i ústní domluva (což pak je asi těžko prokazatelný) každopádně koukám, že už nevíš kudy kam a plácneš sem co se Ti zrovna hodí do krámu ...

tak já si asi ukážu na něco z tvých věcí, co se mi líbí, řeknu si cenu a budu se dožadovat prodeje,

opět nesmysl kterej se vůbec nedá srovnávat s tím co proběhlo, nechápu jak můžeš napsat něco takovýhleho to už je vrchol výsměchu - on napsal co prodává a za kolik to prodává co sem pleteš něco takovýhleho ? :o)))) heh
o 12.04.2006, 14:35 | RedBaron
Kapku trapnej mi přijdeš ty, chováš se tu na fóru jako king, nadáváš, vyhrožuješ a pak jsi najednou děsně formální a vytahuješ tady právníky. To, že se ti bojí většina lidí říct svůj názor a tohle fórum jenom minou, to je prostě fakt a důsledek tvojí politiky kingování a zastrašování. Ne, nepatří ti svět a nedostaneš vždycky to, co chceš.
o 12.04.2006, 14:37 | MarauderZ28
hahaha teď jsi na to kápl mám všechny pod palcem, všichni se mě bojej všechny uplácím a všichni dělaj to co řeknu .... teorii spiknutí, Area 51, Elvise apod bys tam neměl ? :o)))
o 12.04.2006, 14:40 | serz
RB: jak tak koukám, asi máš problémy s pochopením psaného textu. Tahle debata už nikam nevede. Končím.
o 12.04.2006, 14:40 | Rajdlos
druha strana mince:

taky si myslim, ze nemusim prodavat vec vylozene kazdemu, treba k tomu cloveku nemam duveru, uz se mi tady x-krat stalo, ze mi nekdo psal, ze konkretni vec bere na 100%, at mu ji podrzim a pak debil neni schopnej ani odpovedet ani na majl jestli ma jeste zajem, takovym lidem uz ani neodepisuju a ignoruju je

mohl bych tu vypsat x lidi z fora, ale neudelam to
o 12.04.2006, 14:41 | MarauderZ28
jinak prioritně tenhle thread vzniknu z naprosto jinýho důvodu než Ty se zde snažíš všem vnutit ...

1, ten člověk je lhář
2, jeho způsob komunikace a jednání je rovnej praseti

Ty jsi totiž vůbec nepochopil, že nejde o nějakejch 1500,- ani 2000,- ani 2500,- který jsou mi těžce u prdele, celou dobu jde jen o to jakej on je a jak komunikuje o nic jinýho ...
o 12.04.2006, 14:43 | X-sat (M)
Každý má přece právo na svůj názor ;-)
o 12.04.2006, 14:43 | MarauderZ28
for Rajdlos: to je ale úplně něco jinýho ne ? Já komunikoval on ne, pokud by měl problémy s důvěryhodností stačilo napsat - to neudělal, naopak po mé druhé urgenci emailem jak to tedy bude chtěl po mě abych mu dal víc ...
o 12.04.2006, 14:44 | Etien (M)
mno.... číst to celý nebudu, neboť je to věc, na který se stejně nedohodnete... tady bohužel morální nepsaná pravidla nikdy nefungovala a obecně fungovat nebudou... osobně tu budu obchodovat jen s lidmi, které osobně znám a kteří znají mě... Ti vědí, že určitou obchodní morálku uznávám a strach by jim nedovolil mě podrazit :o)
o 12.04.2006, 14:47 | petis
Stalo se mi něco podobnýho nedávno. Koupil jsem tady na foru jistou věc. Všechno bylo vyřízeno přes mail stím že se to pošle na tu a tu adresu. Měl jsem připravený prachy a za tejden nic nepřišlo. Pak mi přišel mail že si to prodávajcí necha a že jestli chci muže mi sehnat jinou podobnou věc ale o 500dráž, což už bylo na mě moc. A co jsem mohl dělat jinýho než nad tím mavnout rukou. Nic jinýho mi ani nezbylo.
o 12.04.2006, 14:55 | Only_One
ME spíš serou ty lidi co prodavaji stoprocentně super libofku a přijde to nejak poskozeny nebo nefunkcní nebo to neodpovídí jejich popisu.. to je potom fakt na pěst a bleklist
o 12.04.2006, 15:01 | choze
RB - přečti si to pořádně ještě jednou prosím tě, seš poněkud mimo.

V tomhle případě zvítězila hamižnost nad férovým jednáním, což mě velice mrzí.
A to že mohl Márovi napsat omluvu slušnou formou, tak to by ho nezabilo.
o 12.04.2006, 18:45 | Paul
->Serz:na co si tady prosim tě hraješ,ty chytráku.Jedinej kdo by potřeboval přes držku seš ty sám.Když to můžeš napsat,tak to seš hrdina,ale do očí bys mi to neřek.Vyhrožovat umí každej a je vidět,že ty všechno umíš řešit jenom ručně a s takovýma si nemám co říct.
->MarauderZ28:to samý co Serz.není náhodou Serz tvůj druhej nick?Já jen že se ti třeba líbí prudit lidi,tak máš víc nicků.Jinak k tý tvý slovní smlouvě.Nevim jak si přišel na to,že si byl první kdo se o ně přihlásil a pokud vim,tak sem ti nikdy neřek,že je máš zamluvený a když jsou ti ty repra tak volný,tak nevim proč to tady pořád řešíš.Si kup prostě nový,když je ti 2500 u prdele.Jiank ještě píšeš že sem ti napsal že sem to prodal a pak zase že sem to neprodal.Jak můžeš vědět,že sem je neprodal.Připadá mi,že se tady snažíš těma svýma nepravdivýma kecama ovlivnit dalši lidi,protože jinak by si v tom byl sám.
->RedBaron:s tebou zcela souhlasim.Dělaj tady chytrý jak by to prodali prvnímu,jen aby si zachovali čestně a pak se užírali s pocitem že mohli mít klidně dvojnásobek.
o 12.04.2006, 18:52 | Rajdlos
Mar: jj to ja netvrdim, v tomhle pripade je to krysarina, co Ti provedl :o) jen jsem napsal, ze stejne se chovaji i nektery "radoby" kupujici a na nektery lidi tady proste z vysoka seru po urcity zkusenosti
o 12.04.2006, 18:53 | X-sat (M)
Když napíšu do inzerátu - prodám za 1500, tak prodám za 1500 prvnímu, kdo je nabídne. Ale holt všichni jsme debilové a chytráci. Jen pár vyvolených to celé chápe správně, viď... Až budeš někde na sraze, přihlaš se, ať vím, komu nemám podávat ruku... charaktere!
o 12.04.2006, 20:01 | H-Honza (M)
uff. To co tady pisete mi prijde klasicky jednostrany z pohledu cloveka co sem chodi jen prudit nebo davat inzeraty.
Je to proste levarna.
o 12.04.2006, 20:29 | MarauderZ28
for: Paul

1, není náhodou Serz tvůj druhej nick

ne není narozdíl od Tebe by mě taková ubohost ani nenapadla, nehledě na tom, že okamžitě by (A) věděl o dvojí identitě ...

2, jinak ještě píšeš že sem ti napsal že sem to prodal a pak zase že sem to neprodal.Jak můžeš vědět,že sem je neprodal

na to odpovím tím co jsi napsal sám Ty

No to je sice možný,ale taky mi napsal kluk,kterej byl ochotnej dát 2 litry.jestli dáš 2,5 tak sou tvoje ...

jsi docela sklerotickej když ani nevíš co píšeš, takže si to v tý makovici srovnej než zas neco vyplodíš ...

3, ovlivnit nikoho nepotřebuju neb za celou dobu sem neuvedl nic co by jsi ty sám neřekl, myslím, že všichni až na jednoho si udělali obrázek sami co jsi zač ...
o 12.04.2006, 21:25 | All | Upraveno: 2006-04-12 21:27:01
Pánové, vypovím vám příběh. Kámoš naložil podle ceny deklarované v letáku i na regálu v Makru asi dvacet beden Fernetu. Nakoupil i jiné zboží takže na nesrovnalost nepřišel hned na pokladně. Celkem naplnil boxera. Zaplatil ale cena se mu nezdála. Ještě na parkovišti přejel fakturu a šel se rozčílit, že mu započítali vyšší cenu (asi o 12,- Kč/l) za ten Fernet než deklarovali. Byl tvrdý a kecy o chybně napsané ceně v letáku i na regále ho nezajímaly. Víte jak to dopadlo? Makro vrátilo rozdíl v ceně a dostalo pokutu nad kterou se sice asi zasmálo a stejně to prohrálo. Není to o tom komu chci prodat. Je to, jak už je tu napsáno, o návrhu smlouvy a deklarované ceně. Charakter je jiná věc. Pokud by došlo ke sporu Paul by prohrál. Jen si vzpomeňte. Není to tak dávno kdy se na www.audioexpert.cz sekli v ceně zesíků VDO, které pak někdo prodával na fóru. Nic jiného prostě nezbývá podle zákona i podle elementárních pravidel slušnosti. Jestliže zveřejním, že něco prodávám a za kolik jsem povinnen podle zákona to prodat za deklarovanou cenu prvnímu kdo projeví zájem. Jsem povinnen to tak prodat i proto, že nejsem hajzl. Před časem jsem prodával svůj Radical woofer. Chtěl jsem 8000,- a někdo odsud (nebudu jmenovat) projevil vážný zájem. Když později přišla nabídka na 9000,- prodal jsem to tomu prvnímu bez ohledu na tu tisícovku. Prostě proto, že jsem mu to slíbil. Zákon je jedna věc a slušnost je věc, jak se zdá, naprosto jiná. Zřejmě z jiné planety.
o 12.04.2006, 22:04 | serz
Paul: Ty budeš asi dvojče od RB, ne? Taky máš asi problémy s chápáním toho, co čteš. Jen jsem ti jemně naznačil, že pokud takhle uvažuješ a běžně se tak chováš, že jednoho krásnýho dne narazíš na tvrdou vodu a někdo ti dá přes hubu.

Já osobně bych si s tebou ruce nešpinil, lidem jako ty, se snažím vyhejbat. Jinak souhlasím s tebou, ty bys mi asi opravdu neměl co říct.
o 12.04.2006, 22:12 | MarauderZ28 | Upraveno: 2006-04-12 22:34:57
for ALL - díky za "vnesení světla" do týhle problematiky, doufám, že nikdo neřekne, že Tě uplácím a nebo jsem Ti vyhrožoval aby jsi to napsal :o)
o 12.04.2006, 22:23 | choze
ALL - tys měl být spisovatel :-)
jinak hezky napsáno čéče.
o 13.04.2006, 03:08 | Proffesor_W
tak tohle cely je jeden velkej LOL, tenhle web je jeden velkej internetovej obchod a nikdo z nas urcite neni zadna charita, pokud jsou mi penize u riti, kupuju novy a neresim takovy prkotiny, pokud obracim kazdou korunu v ruce dvakrat tak 1500 a 2000 je velkej rozdil. Paul to mel mozna jinak podat ten inzerat, popripade nasledujici mejly a Marz28, nebud tak explosivni cece, myslim ze ze by to slo i bez tech zmrdu ne?
o 13.04.2006, 07:58 | Only_One
Bych docela řekl že je rozdil mezi živnostníkem a soukromím inzerátem na foru.. živnostník podléhá obchodnímu zákoníku a jeho reklama ja závazná ale tohle je čistě soukromá záležitost a je je jen na prodávajícím jestli to prodá. Každopádně to co tady pravděpodobně předvedl paul je dost drzí a nemorální.
o 13.04.2006, 08:02 | FSAL
Marauder: proc bys mel Allovi vyhrozovat, spis bys nemel vystupovat pod tolika nickama :-DDD
o 13.04.2006, 08:11 | Paul
->MarauderZ28:a jak si z tý věty poznal,že sem je neprodal??
o 13.04.2006, 09:03 | All
O_O: nemáš tak zcela pravdu. Prodej a nákup věcí mezi těmi obyč lidmi bez živnostňáku je ošetřen v občanském zákoníku. Víš třeba o tom, že jako prodávající soukromá osoba jsi u použité věci ze zákona povinnen dodržet půl roční záruční lhůtu? Dál je specifikováno jakého sortimentu se to týká. Nebude uplatnitelná na použité boty, které kupující během toho půl roku sešlape. Když mu ale prasknou pravděpodobně by to vymyhatelné bylo. Víš třeba o tom, že záruka je v nepřenosná? Jestliže ty jako soukromá osoba někomu něco prodáš jsi povinnen půl roční záruku dodržet. Když to od tebe koupím třeba já a obratem ruky to prodám držím tu záruku už jen já i kdybych to vlastnil půl hodiny. S tímhle případem jsem se setkal v praxi. Brácha prodával za dost dobrou cenu starší Audinu, někdo ji koupil, přirazil pár tisíc a prodal. Pak se projevila skrytá vada a majitel otravoval bráchu jako původního majitele. Ona se totiž u toho překupníka ani neohřála a šla pryč rovnou. Byla klika že se přepis udělal hned připřevzetí překupníkem. Šlo to dokonce do žaloby na bráchu, kterou soud smetl ze stolu. Jak říkám nemáš tak zcela pravdu a pokud veřejně něco deklaruješ s konkrétně uvedenou částkou je to pro tebe závazné. Kdyby tam bylo napsáno "nejvyšší nabídce" je vše v pořádku.
o 13.04.2006, 09:13 | MarauderZ28
for Paul - děláš jsi prdel nebo jsi vážně tak blbej ? Pokud někomu něco nabízíš k prodeji znamená to, že tu danou věcí disponuješ ... "jestli dáš 2,5 tak sou tvoje"
o 13.04.2006, 09:15 | Q
ser*e na to. Jedinou prasárnu vidím ve větě "daj mi 2000, když dáš 2500 je to tvoje". to je na přeshubu, protože kdyby řek "dává mi 2000 je to pro tebe akceptovatelný?" tak bych to bral a ne, že se mě bude ještě snažit natáhnout o 500 nad poslední nabídku.

Jinak, kdo nepotřebuje prachy... ale ještě přihazovat vejš..... eee

END
o 13.04.2006, 12:10 | Only_One
To ALL jo ale to je zase pripad s hotovou smlouvou, podepsal to tak je ot jeho. Pochybuju ze jako uzaviras kupni smlouvu na repra za 1500 a jeste k tomu jety. Ale ja to myslel tak ze kdyz obchodnik rozda reklamni letaky s cenou dejme vec XXX za cenu 2000 a na krame za to bude chtit 2100 tak to je podvod a da se to pravne resit. Jinak jako Q..
o 13.04.2006, 12:41 | All
Mně to moc nebaví ale jednu větu přece jen ještě doplním. Občanský zákoník zná i pojem "ústní smlouva", který má stejnou platnost jako smlouva písemná. Jak je to s vymahatelností takové smlouvy je věc jiná. Koneckonců smlouvu nahrazují i kupní a prodejní doklady. To už je ale jen o obchodnících.
o 13.04.2006, 14:39 | Beky
Jako Q.

Lidi jsou a budou vychcaný a nezměníme je...
o 13.04.2006, 15:19 | Zephyr
Me uz to proste neda. Paul udelal kravinu a mel by se Marovi asi omluvit. Na druhou stranu by mel Mar zase trosku brzdit s vyjadrovanim. Vzdyt jsme prece dospeli lidi ne?! Abych pravdu rekl prodal bych taky vyssi nabidce. Muze nastat situace, kdy prodavajici nezamisli drazit, ale prilezitost se proste naskytne sama. Urcite bych ale nenapsal to co Paul " když dáš 2500 je to tvoje". Neco ve stylu "Promin dostal jsem vyssi nabidku". Nevim jak jste na to vi ostatni po financni strance, a ani me to moc nezajima. Ja osobne bych si ale rozmyslel jestli mit nebo nemit 500,- . Proste pro nekoho "peto" nic neni a pro nekoho je to celkem dost penez.
o 13.04.2006, 15:32 | Proffesor_W
Zephyr_Killer: aleluja ...
o 13.04.2006, 15:44 | RedBaron
Prostě příště si dejte pod text malinkým písmem větičku "nebo nejvyšší nabídce" protože jinak vám Marauder vynadá do zmrdů a pak na vás ještě pošle pošle právníky a když ani to nezabere, tak vás přejede Camarem :o)
o 13.04.2006, 16:35 | X-sat (M)
A já ho s chutí zastřelím!
o 13.04.2006, 19:50 | Paul
->MarauderZ28:hele promiň.Udělal jsem s tim prodejem chybu.Vim že to je prasárna a ten inzerát jsem blbě podal.To že sem ti to chtěl prodat ještě dráž,to sem přehnal a nebylo to ode mě fér.Byl bych rád,kdybysme to prostě smetli ze stolu a přestali si tady nadávat.Tak se ti omlouvám.
o 13.04.2006, 19:57 | MarauderZ28
OK, máš mojí upřímnou poklonu ani se mi nechce věřit, co vidím. Beru tedy zpět i já co sem o Tobě řekl, promiň.
o 13.04.2006, 20:08 | Zephyr
Kuwa ze bych zacal delat do politiky, kdyz mam takovy vliv na lidi :-)))))))
o 13.04.2006, 22:30 | X-sat (M)
A zase bude nuda 8-(((

;-)
o 13.04.2006, 22:51 | choze
jako parabola :-))

ps. né že se začnete líbat hoši :-)
o 14.04.2006, 01:40 | tappaja
Bravo panove, oba dva.
o 14.04.2006, 08:03 | RedBaron
Hm, tak takhle by to mělo vypadat :o) Abych do toho nestrkal svůj typickej šťouravej rypák, tak by tu měly být jen dva příspěvky.

Tenhle bez zbytečných zmrdů a teatralit:
11/04/2006 16:47 MarauderZ28

a tenhle, kterej si Marauder určitě zasloužil
13/04/2006 19:50 Paul
o 14.04.2006, 12:28 | X-sat (M)
Já si myslím, že největší blb na foru je RedBaron!

;-)
o 14.04.2006, 15:38 | RedBaron | Upraveno: 2006-04-14 15:44:18
X-sate, to víš, já už jsem tady podved lidí a vyhrožoval a osočoval... :o)

Jediný další kšeft, který jsem ještě na starém fóru absolvoval s někým jiným kromě Maraudera, bylo rádio s changerem od Pro.P, které když "bezvadné" přišlo, mělo přepižlaný kabel, changer šel hned do opravy a po roce jsem byl kvůli tomu na flojdech. A machroval jsem a zmrdoval? Ne. To mi prostě vadí.

Pravděpodobně nejvíc co do činění jsem měl vždycky s Jirkou, ať už namletýma řádkama po ICQ, zařizování věcí kolem BMW, bral jsem od něj několik věcí, dělal pro něj brigádky, trpěli jsme pár trampot s nákupem foťáku v americe, takže tohle rozhodně není boj na život a na smrt, jak to zdálky vypadá, panáčku. :o)
o 14.04.2006, 16:02 | X-sat (M)
Stejně za všechno můžeš TY ;-)
o 14.04.2006, 16:10 | RedBaron | Upraveno: 2006-04-14 16:11:06
jj, je mi to jasný vole. S davem nějak neplynu :o)))
o 14.04.2006, 18:48 | X-sat (M)
hlavně neplynuj ;-)
o 14.04.2006, 18:56 | tappaja
Myslim, ze brzo zplynujeme X-Sata...
o 15.04.2006, 01:19 | X-sat (M)
8-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3497 sekund.