Navštíveno 1058x

tak to je ono neni to nijak moc velke ale mě stači bohatě

06.04.2006, 20:58 |
Paczqo | Upraveno: 2006-04-06 21:01:54

06.04.2006, 21:07 |
Beky Hezky jsi mi to vybral..:)

06.04.2006, 21:23 |
clown pekne bydleni, hlavne pro tebe super, ze je to bezbarierove
a propos ty chodis o holich, ne ? nebo jsi vozickar ?
nic mi do toho neni
clown: jj proto jsem chtěl jiny bydleni aby to bylo bezbarierove aj ta linka je elektricky vyškově stavitelna jak spodek tak vršek.
ja jsem o berlich ted jen o jedne holi naštěsti i když stav se často měni ale chvilkama to jde i bez ni ale jen chuze, do vany a tak mam problem furt proto tohle je super už se tam těšim.
Paczqo: Preju Ti az Ti se tam libi a brzy se citis jako DOMA!!!
tatkez pripojuju svy prani ta bezbariera je pro tebe zrejme uzitecna a doma je doma

06.04.2006, 21:58 |
choze paráda čéče
pekny :-) at se tam citis lip nez doted...
dik všem no doufam že to tam bude super moc jsem si to neužil ve čtvrtek jsem převzal kliče a v patek šel do špitalu no ale už se tam těšim.

07.04.2006, 08:24 |
Beky Přijedu ti to osobně zkontrolovat, taťka má už galanta Ok, mamka swifta i clia taky a Káďa bude taky snad brzy ready.
Těším se.
Paci, drž se. Pusu.
Paczqo: Ahojda sousedéééé....už se těším na grilovačku :)) pozvem lidi z AHC a ozvučíme to tam trochu i sousedům :))
hm, tezka zavist z me strany :-((((

07.04.2006, 10:33 |
Beky Plně souhlasím s Tomíkem..:o)))
Beky:souhláááás uděláme nějakou akcičku

07.04.2006, 11:10 |
sotek tak se taky připojuju at se Ti tam líbí a daří. A taky dobrý sousedy.

07.04.2006, 11:13 |
Beky Paráda, domluveno!
Jen počkejte až bude Káďa...:o)))))

07.04.2006, 11:14 |
Daryl (A)
Budu se stehovat do neceho podobneho. Ta terasa je na grilovani jako stvorena :)
Přesně tak,terasa je naprosto supééééér,taky se těším na grilík,jen doufám že sousedum nebude vadit pár db když tam někdo pustí muziku v autě :o)

07.04.2006, 11:19 |
Daryl (A)
Tomik_007: takovy akce se delaj v klidu. Par steaku, klobas, gril a par lahvi hranatyho piti. Na takovou zabavu ducduc nepotrebujes :)
Daryl: To je taky fakt no,klobásky steaky a taky bych to viděl na soudek :o) akorát se to nesmí přehnat aby nám hned do novýho někdo neposlal kačenky někam do rohu :)

07.04.2006, 11:26 |
Daryl (A)
Tomik: od toho je preci ta terasa(zahrada) :) Ale na piwko moc nejsem. Radeji cumlat dobre vychlazenyho jacka a k tomu prikusovat hezky propecenej steak :)
Daryl:To je fakt,házet to sousedům přes tůjky :) tak já pivko taky nemusím pořád ale občas to neuškodí,hlavně že je masóóóó

07.04.2006, 11:33 |
Beky takže těším se na terasu..:o)))
Beky: já se těším až si přestěhuju věci,spíš až nakoupím všechno nové :)

07.04.2006, 12:10 |
Etien (M)
chladit Jacka? no nevim nevim... a plivat ho pak po terase nebo do tůjí? to je rouhání!!!
chladit jacka, to slysim taky porpve... kdyz uz tak led do jacka, to jo, ale samotneho chladit to nevim.... nehlede o tom plivani...
jinak bydleni to mas hezky, to kazdopadne a ta pohlibliva linka je super vynalez... tak taky preju at si tam brzy jako doma

07.04.2006, 15:12 |
Beky Mňam..já už chcu!
Tady je nádherně a kaďour je někde v servisu, místo aby byl tady se mnou.. Jj, já vím, má blbost..a za tu se platí..grr:(
Gratuluju, pane, at se dari....
fakt pěkný...ta kuch.linka je mazec.......
no koukám super bejvák!!! gratuluju:o) takže jeden srazík pro východní Čechy, variabilně přesuneme? :o)