Navštíveno 723x

zdravi vas tuneri, asi to sem nepatri ale moznas jste nekdo tuhle gamesu hrali nekdy pred cca 8 lety, ja jsem si ji obcas zahral i v dnesni dobe ale nebylo by na skodu si zahrat to same v novem kabate, nevite nekdo o nove verzi tycoona? nechci jen letadla, nebo jen vlaky, ale jako byl klasickej tycoon vseho najednou :) dekuji
[ Link ] tohle je jen mesto ale asi to bude spis jako sim city

05.04.2006, 10:55 |
Kamil ty voe, podle jména příspěvku jsem myslel, že vychází nějaká nová verze a ono nic
no ja doufam v to ze neco noveho je, byla to pecka hra nebo ne?
...jen o tom treba nevim.

05.04.2006, 11:09 |
Smrada (M)
A pak jeste Rollercoster Tycoon. To byl mazec;)
jj ale uz ne tak velkej jako transport...ten jsem paril od rana do vecera a pak me nasrali tim ze uz jsem mel maximalni pocet vozidel a vseho a nemohl jsem se rozvijet :)
bylo neco takovyho tusim locomotion nebo tak nejak se to jmenovalo....
a taky to delal meiner....

05.04.2006, 12:10 |
Pekys jj. Locomotion. Je to taky od stejnýho tvůrce jako TT a TTDX. Jsou tam nějaký nový vychytávky. Mám doma, ale ještě jsem se k tomu pořádně nedostal. TTDX mám doma verzi pro XP a chodí v pohodě. Škoda jen tý slabý AI.
Speedy: já většinou měl tolik peněz, že mi lidi přestali chodit na vlaky a začal jsem prodělávat :o)) Tak jsem to pak rval zpátky do měst a bylo to zase dobrý.

05.04.2006, 12:12 |
Pekys
Nema nekdo ten Tycoon City:New York?:)
Na linux existuje klon originalniho TTDL, ale jmeno si presne nepamatuju. Asi freetycoon nebo tak nejak. Byly tam hromady pluginu a treba max. pocty dopravnich prostedku byly nekde uplne jinde nez v orig TTDL.

05.04.2006, 12:54 |
Smrada (M)
No ja si chtel stahnout Demo z jejich stranek toho Locomotion ale jde to pres FTP a ja je mam v praci zakazany:( nenasel by se nekdo kdo by to vystavil na http?
to locomotion nevypada zle, az na to budovani koleji
TT byl super, tech hodin promarnenejch...
jj,taky sem to pařil :) a že to bylo hodin :)
Locomotion je super :o) dohral sem to uz asi petkrat :o)) ale je tam dost chyb který jeste nejsou nebo o otm nevim že by je opravili. hlavne s tramvajema.. neumí si najít cestu spravnou kdyz mají na výběr a bloumají
A nebo taky open TTD.. Docela vychatavka:o)

07.04.2006, 13:05 |
Yawor jj, open TTD pravítkuje
:oDD TT aktuálně..