Navštíveno 586x

Je tu někdo, kdo objedná z eshopu v USA abych nemusel platit clo apod, nebo co je všechno potřeba? Nějaký ty hromadný objednávky tu taky probíhaly myslím...
kontaktuj H-Honzu a domluv se s nim
z eshopu rovnou do CR budes platit clo i dph
dph se nevyhnes
mno jak je psano. Zalezi na tom co chces.
CLO neplatime, DPH ano.
Někdo to třeba posílá přes kamaráda v USA apod, nebo v tom umí chodit, tak proto se ptám.
H-Honza: píšu ti email...
mno to jsem slysel taky, asi neco delame spatne, ale nedari se nam to ojebat. Takze nabizim jen normalni cestu.
podle ředitelství celní služby neexistuje způsob jak se vyhnout DPH krom možnosti že člověk z USA to posílá domů neb se vrací a je to pro jeho vlastní potřebu k tomu je ovšem nutný doložit pár věcí a nejde to dělat masově ..
Nedá se tomu vyhnout tím, že je to deklarováno jakou použitá věc? Přišlo mi totiž pár dražších použitých věcí z US a neplatil jsem nic, ale u nových věcí DPH vždy a clo dle uvedené ceny. Posílal jsem taky něco do Kanady a on mě prosil, ať uvedu že je to použitý díl na veterána a tím se vyhne clu a jejich dph.
mno dobře, ale jak to vysvětlíš když otevřou balík a tam 4ks new tlumiče ?

05.04.2006, 15:24 |
Petura | Upraveno: 2006-04-05 15:28:00
sice starší, ale minimálně používaný .... :o)
ale i s DPH je to furt levnější než to koupit u nás (aspoň tedy v mém případě tomu tak je) tak nevidim problem ...
MarauderZ28: to samozřejmě přímo z e-shopu nepůjde, jen jsem to tak nahodil, kdyby mu to posílal někdo známej, tak ty tlumiče trochu pomaže mourem, nenechá to v origo balení apod.
Ale jinak jako Petura, řada věci vyjde i s DPH a clem levněji než u nás.
Asi tak, přes někoho v USA to nějak jde.
Mě jde o to, že tady se to koupit ani nedá a pošta by nemusela být nijak brutálně drahá, má to tak 3kg.
už vidím jak známej mi pomazává všechny díly co jedou do čr mourem a vyrábí to aby to vypadalo, že to je starý, to jde tak když si necháš do roka poslat jednu věc a najít někoho ochotnýho :o)

05.04.2006, 18:20 |
Q | Upraveno: 2006-04-05 18:21:32
2Marauder: šáhni na mý tryčka mourem a seš ťuhýk.... :-))

05.04.2006, 18:54 |
Taran | Upraveno: 2006-07-16 07:39:59
...
sorry, takže pokud má známej co má v US auto ve firmě a můžu posílat třeba tuny oblečení bez DPH sem jo ? Co to je za blbost ???

05.04.2006, 20:11 |
Taran | Upraveno: 2006-07-16 07:39:39
...
znám a právě tam je jeden docela hodně velkej průser ze stroker kitem kterej jednomu člověku "jde" už asi půl roku a nikdo neví kdy přijde a co s ním je ...
Tak odpověď od H-Honzy mi nepřišla:-(
Ještě někdo by se našel?
TY WOE !!
To jses Ty s tou hromadou hadru??
Odpoved mas v mailu.
:-))))
To víš, zájem by mělo víc lidí...
me dneska prisly dva bez cla i DPH :-)
mno jo, nicmene u drazsich veci bych si nedovolil udavat cenu 35$ jen abych se vyhnul placeni. To ale asi musi clovek pochopit az kdyz se mu nejakej balik za par set dolaru zatoula ;O)