Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Odhlášení a přihlášení vozidla

o Navštíveno 508x o
o 03.04.2006, 21:31 | Martin82
Potřeboval bych poradit,
jestli je možné aby za mě někdo cizí (kupující) odhlásil vozidlo a potom ho přepsal (v okrese ve kterém bydlí) na sebe? Plnou moc úředně ověřenou bych mu samozřejmě dal. A může za mě také zrušit pojistku?

Mnohokrát děkuji za rady ;-)

o 03.04.2006, 21:35 | Pepíno_Honda
1. ano samozřejmě
2. jak kde a jak která pojišťovna
o 03.04.2006, 22:30 | Šestikule
s plnou mocí bych byl opatrnej (pokud toho člověka pořádně neznáš), nebo ji formuloval jen na přepis auta, aby ses za čas nedivil co všechno si na ni vyřídil
o 04.04.2006, 19:44 | Petrik
1.) Rekni mu, at odhlasi vozidlo na urade, kde bydli (potreba je velky technicak) a zaroven at tam zapise tebe (potreba adresa a RC nebo ICO). SPZ se nechavaji puvodni na aute.

2.) Vyrid si povinne ruceni. Napriklad u kooperativy muzes uzavrit pres internet, zaplatis pres servis 24 a do 15 minut mas vytisknuty doklad o pojistnem.

3.) S majitelem uzavres kupni smlouvu. Nasledne muzes s karou "tusim" jezdit az jeden mesict na kupni smlouvu a velky technicak.

4.) Zajdes na evidencni kontrolu, kde dostanes papir/potvrzeni.

5.) Vezmes velky, puvodni maly technicak, puvodni znacky, potvrzeni o evidencce, kupni smlouvu a stare znacky. Se vsim timto zajdes na tvuj urad, kde ti daji nove znacky a zaplatis 800,- za registraci.

6.) Namontujes znacky a vesele jezdis s tvojim krasnym autickem.

Snad ti to aspon trosku pomuze, sam jsem to takto delal a bez problemu.
o 04.04.2006, 20:23 | Pepíno_Honda
no popsal jsi to hezky, ale Martin právě vozidlo prodal a néé koupil :o) takže ho tohle nějak moc nezajímá...
o 04.04.2006, 20:35 | Petrik
HH :-D, snad se to bude hodit i nekomu jinemu.
o 04.04.2006, 21:53 | Martin82
děkuju všem :-)
Petrik: popsal jsi to krásně, ale já to nedělám poprvé :-))) jen mi šlo o tu plnou moc
o 04.04.2006, 22:17 | Petrik
sypu si popel na hlavu, sem se prehledl no ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3176 sekund.