Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Všem - favorit cuká

o Navštíveno 570x o
o 01.04.2006, 17:50 | MajSoft
zdravim kamarad ma problemy s favoritem r.v.93 pri jizde kdyz seslapne pedal plynu tak mu to chvilema cuka, nesetkal jste se nekdo s tim ? bylo vymeneno kabely, svícky, repas karburatoru, palivovy filtr, rozdelovac, a porad to cuka pri zrychleni. prosim o radu na co se mrknout. diky vsem favoritakum

o 01.04.2006, 18:18 | Deliquente
To jsem ted resil ... vymenil jsem Palec a hlavu na rozdelovaci a ok :]
o 01.04.2006, 18:28 | MajSoft
jeste nejaky tip ? palec a hlava rozdelovace je taky nova :( uz si nevime rady
o 01.04.2006, 19:01 | Harryp
kabely ke svíčkám a svíčky...pak se to rapídně zlepšilo,ale posléze to začalo dělat dále,tak se měnila ta velká cívka...od této výměny už to funguje bezvadně
o 01.04.2006, 20:52 | MIRA
Kdysi jsem měl podobnou závadu, mysleli jsme taky všechny tyto věci a nakonec se ukázala špatná membrána v palivovém čerpadlu.
o 01.04.2006, 21:30 | ZDENDA
nám to na firemním dělala špatná řídící jednotka :-(
o 02.04.2006, 09:57 | Camča_v
dobrej název příspěvku - všem favorit cuká - to sedí,protože mně taky cukal a nakonec přestal jet úplně.Předevčírem startuju a nic,zkusím jiskru,byla.Vyčistím rozdělovač,domačkám všechny kabely a svorky - furt nejde.Na lano,popojeli sme snad 5 metrů a brrrrrrrrrrrm,fungoval.Včera jedu domů,zastavím stopařům a už sem se tak tak rozjel,vyjel kopeček a konec.Samospádem sem dojel kam to šlo,pak telefon "přijeď mě odtáhnout" a dnes mám chuť to auto rozebrat na díly,žebráka.Někde je voda,ale kde ..... to tak vědět :-(
o 02.04.2006, 11:37 | *DM*
Rozebrat na díly žebráka..........:o))))))))))))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3704 sekund.