Navštíveno 643x

Včera jsem koupil v USA auto a již jsem ho zaplatil do 3týdnů by mělo být v Německu. Je to Nissan Xterra, máte někdo představu co mě teď bude čekat??CLO + DPH je mi jasný ale jak na přihlášení....???navíc tento model se k nám asi nedováźí i když je to v podstatě Pathfinder..
Díky za rady Marek
no nechci nic rikat,nicmene zjistovat tyto veci az po tom,co si to auto koupil,je tedy docela brzy...o))))
Záleží na tom, jestli ti to tu povolí zástupce Nissanu, ale bude se asi dost cukat.
A souhlasím s Pavlem 528
jj s tím souhlasím :-), někoho známého snad v Nissanu seženu,ale viděl jsem už tohle auto prodávat i v ČR z USA, takže už to někdo přihlásil.....proto jsem do toho šel...
ale vetsinou tyhle lidi, co to sem vozi, maj v merku sve lidi po uradech

23.03.2006, 20:37 |
duke bratranec jednou přivezl auto z USA (nevim co to bylo zač), vůbec se to u nás neprodávalo a nikdy nebylo přihlášený, ale povedlo se ve spojení s CZ zástupcem značky a rakouskym zástupcem značky toto auto dostat na CZ papíry, ale asi ho to stálo docela dost. podrobnosti nevim
mno to je zajimavy.... Pokud je to nova Xterra je to to samy co u nas Pathfinder.
Pokud je to ta starsi generace mohl by to byt problem, ale uvidime, za zhruba mesic si sem Hartik taky jednu veze...
taky xterru?? Jo je to ten novej model 2005, má to jenom o řadu sedadel méně, tak uvidím....