Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > 2 Hartik - prosba

o Navštíveno 513x o
o 20.03.2006, 22:36 | Cormi | Upraveno: 2006-03-20 22:37:04
Ahoj, tak Marauderovi do dneska neodpovedeli. Absolutne nechapu, co v tom muzou mit za problem :-/ Jedna se o objednavku za 102 USD, o ktery bych nerad prisel a zvlast me mrzi, ze jsou to 3 modely, ktere nemam jinak moznost sehnat a uz vubec ne za takove ceny. Obracim se k Tobe s prosbou, jestli bys jim nenapsal jeste jeden strucnej mail, kdyz Ti odpovedeli obratem...

Neco v tom smyslu, jako ze kupujici MarauderZ28 od nich jeste neobdrzel odpoved a ze by te zajimalo, kde muze byt problem. Ze chces jenom pro klid vedet, jestli dostanes modely, ktere sis u nich objednal a ktere jsi tak dlouho shanel... A ze pokud je nechteji poslat nebo v tom maji jiny problem, tak at to reknou a vrati penize...

Pokud nemas uz ulozeny ten predchozi odeslany mail, tak dej kdyztak vedet, jestli potrebujes opet info k tem jednotlivym koupim. Jejich adresa je drtoy@hotmail.com

Mockrat diky

o 23.03.2006, 03:41 | Hartik
2 Cormi : Tak to ti chlape asi nepomuzu tak jak chces . Se mnou se ta firma bavit nebude ,nebot ja jsem nebyl ten nakupujici a po prvnim mailu mi odpovedeli ze "jsem od nich za poslednich X dni nic nekoupil a ze se se mnou bavit proste nebudou" . Jediny co muzes udelat aby Marauder na ebay na tech aukci kliknul na " report items not recieved" a napsal ebay, ze to zaplatil a jeste to neobdrzel. Vse je evidovano ,jakmile se jedna o poslani a tim padem se oni musi prokazat cislem poslani "tracking number". Hlavne si zjisti jestli ti nevratily penize na creditku nebot se to obcas stava ,kdyz prodavaj neco co nemaj. Jestli to maji a neposlaly tak to bude na dlouhy lokte (jako napriklad olejovy vicka a svetla na Mazdu na ktery uz cekam pres mesic a neco a neustale se musim pripominat emailem)Tim se chci omluvit lidem ,kteri na tyto veci netrpelive cekaji,bohuzel to neni moje vina . Jo a Pepinovi quick adapter na volant,ktery musela K2 Motors firma odeslat nazpet z duvodu spatneho materialu. Penize jsou tady ,daval jsem hlasku H-Honzovi ze se to da koupit u jiny ale za vic a od jineho vyrobce,takze cekame jak to dopadne. Ale zpet k tvemu problemu. Jestli Marauder bude potrebovat nejakej preklad ,neni problem ,hodte mi to do mailu a ja to prelousknu a poslu zpatky v anglo verzi. Zatim cau.
o 23.03.2006, 07:55 | Cormi
Je mi to jasny, pockame teda jeste chvili a pak kdyztak zkusime "report items not recieved"
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3142 sekund.