Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Vzkazy pro Mobilmike

o Navštíveno 724x o
o 15.03.2006, 13:17 | TOMIK__007
Pro ty kteří se nestihly vyjádřit v bazaru.......

o 15.03.2006, 13:35 | Paczqo | Upraveno: 2006-03-15 13:36:39
Dokončim to co jsem začal v bazaru ono nejde jen o to že na všem vydělavaš co nejvic mužeš a zneužíváš dobroty lidí kteři ti chtěj pomoct (STK) protože tě berou za fajn člověka což jsem tě donedavna taky tak bral ale když se člověk nad všim co se dělo a co slyší od všech kolem zamysli tak docela kroutí hlavou protože mi přijde že na všech jenom těžíš a kde nevidiš jakejkoliv zisk tak toho dotyčneho si ani nevšimneš třeba z hktuners pepa ten je toho dobrej přiklad ale i klub bral jsem tě jako plnohodnotnýho člena ale nějak jsem nepostřehl že by jsi něco pro něj udělal a nebejt magica, lighta atd. tak ten klub lehnul.
měl by ses trošku zamyslet nad sebou abys jednou nezjistil že nakonec nemaš nikoho a přitom stačilo bejt fér protože ze začatku tě hodně lidi bralo jako dobrýho kamarada.
o 15.03.2006, 13:51 | TOMIK__007
Zezačátku sem myslel že když ti taťka vyjde vstříc že se podle toho zachováš,ale poslední dobou je to přesně nějak naopak.Jinými slovy "využít ostatních k tomu abych získal co nejvíc" Opravdu se mě tomu nechtělo věřit ale když ti pak kluci řeknou že jim někdo nabízí TK za XXXX Kč tak se mě to zdá přehnané.Todle mě opravdu nejvíc nasralo ...
o 15.03.2006, 13:55 | Borin
Hmm koukám kluci pěkně jste to tu rozjely :-))) Díky že jste se mě zastaly....

To Mobilmike : Jak se říká na každý prase se vaří voda...a tvůj čas nadešel :-)))))
o 15.03.2006, 13:59 | Borin
Jen doplním link na předchozí diskuzi [ Link ]
o 15.03.2006, 14:56 | ZDENDA
no já radši bez komentáře.....Mobilmike (Michal) může být rád,že ho neznám osobně a že to k němu a jeho superkamarádovi Vláďovi mám daleko.....
o 15.03.2006, 15:07 | MarauderZ28
:o)))

[ Link ]
o 15.03.2006, 15:22 | Borin
To Marauder : Jenom tě doplním...stačí hledat autora Mobilmike :-)))))
o 15.03.2006, 17:03 | unregistered
Jako hezkej překupník... >:( D-fens by ho asi nazvar autobazarním zmrdem...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2976 sekund.