Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > IT: CDMA v síti

o Navštíveno 520x o
o 06.03.2006, 02:16 | KaZaN
Hojte kucí,
nemáte někdo řešení na odpojování AnyDataKeplu po pár vteřinách na PC s aktivní sítí? Celej rok sem s tím neměl problém a v klidu i sem si doma CDMA sdílel mezi peckama i WiFi routerem kvůli notjasu a to sem měl tři modemy postupně reklamovaný a teď před pár dny mi to začalo z ničeho nic dělat. Připojí se korektně a po pár vteřinách odpojeno )))))o:
Samozřejmě ty kokoti na help line (a to i na slavny placeny datovy lince) ví prd co s tím a jeste mi arogantne vpali, ze toto pripojeni neni urceno k provozu v siti, no mel sem chut mu za tyhle kecy natrhnout rit sroubovakem, ale byl naprosto neoblomnej, a jeste mi rekl at si to najdu na nejakejch forech, coz jsem teda zkusil, ale nenasel sem nic pouzitelnyho.
Si delaj snad prdel, ze kvuli jejich vypečenýmu modemu budu pokaždý zakazovat všecky síťovky a nechám si tak bránit ve využívání svýho pc k tomu k čemu je určeno jen proto, že neuměj dodat fční soft pro ten modem )))o:
Jestli s tím nic nejde, je šance jim to hodit za tohle na hlavu? Ať si to přeomezovaný "neomezený" hypersupermegagiga připojení strčej do .... )o:

Please help a sorry za par nevhodnych slov, ale uz mne ten cas co nad tim travim pekne krka )o: ET SUCKS

o 06.03.2006, 08:27 | johanik
Mozna blba rada, ale mne to tak funguje, pred pripojenim PC, kde je modem, vytahni sitovej kabel, prijoj se a pak ho vraz zpatky a uz to funguje. Potom uz kabel odpojovat nemusim a funguje to, treba jen jednou mesicne to takhle udelam ana nejakou dobu mam klid
o 06.03.2006, 09:22 | Milhauzz
Bouzel cdma ovladace sou napsany tak, aby te odpojily, pokud "vycejti" dalsi sitovy pripojeni. Kvuli sdileni, aby to zatrhli. Nevim jak na jinych systemech, ale na win2003 server se mi to podarilo rozbehat. Modem sem naintaloval "rucabo", zkopiroval vlastne jen potrebny sys soubor a inf soubor - ovladace. Pak sem rucabo vytvoril spojeni, tzn. ze sem nepouizl zadnou uzadnou vytaceci utilitu dodanou vyrobcem. A rozjelo se to v pohode. Mozna stejny postup by pomohl i na tvym systemu. Bouzel mam jinej modem - gtran, takze tady ma teoreticka pomoc konci.
o 06.03.2006, 11:52 | paia
funguje mi to stejne, jak popisuje Johanik...
o 06.03.2006, 12:18 | maresk
KaZaN:
ty CDMA ovladače jsou tak na houby, že pokud možno nepoužívám ten zkur...GTRAN dialer, ale jen driver na modem a docela to i chodí - ale asi jediné funkční řešení je koupit WiFi router Asus WL-500G Deluxe a dát tam neorigo firmware - sice to stojí cca 3000 bez dane, ale ten router ti to rozvidlí bez problémů - veškerý info hledej na [ Link ] - už jsem tohle pár zákazníkům a kámošům zprovozňoval, funguje to na výbornou - jinak ten Asus běhá i s Internet 4G od T-M a zprovoznění je jednodušší a rychlejší, než s CDMA - návod na rozchození najdeš na tom webu v sekci diskusní fórum :-)

kdybys pořídil toho asuse a nenašel odpovědi, ozvi se na ícékvé - 645 sedm devět 458, poradím a pomůžu, budu-li vědět :-)))

Karel
o 06.03.2006, 13:00 | MazliG
100% souhlas s "maresk"

takhle mi to fungovalo pres rok doma a "skoro" bez sebemenších problémů.
o 06.03.2006, 16:25 | KaZaN
Kluci ten router samozrejme znam, nekolik sem jich i prodaval zakaznikum, ale takhle to resit nechci, nevim z jakyho duvodu bych si mel kupovat dalsi hw )o: Mam W2k3 server, je uplne v jiny lokaci nez ja a pripojuje se sam, nejaky pripojovani odpojovani kabliku site pred nebo po nepripada v uvahu )o: Nechapu uz z principu tu drzost, ze mi takhle branej pouzivat veci )o: Jeste tak nejak sme se smiril s tim, ze to obcas padne, ale tohle? Pritom do minulyho tydne to jelo v pohode, nevim co se zmenilo, protoze muj server urcite ne a dela mi to i na jinejch strojich. Sou to kur*y, fu*k of Eurotel/Telecom....
o 06.03.2006, 20:38 | KaZaN
Tak sem zlomen nevydržel a zase nakonfiguroval Asusa a jedu přes něj.. )o:
o 07.03.2006, 16:07 | paia
KaZaN: hele, me se to takhle posralo v okamziku, kdy jsem ten CDMA modem omylem soupnul do jinyho USBcka, nez to bylo puvodne nainstalovano a hned bylo na problem zadelano...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3274 sekund.