Navštíveno 11060x

08.02.2014, 15:45 |
muSlim | Upraveno: 2014-02-08 15:46:36
Rychlodotaz, keby si si mal vybrať s tým, že nejak extra ťa nevzrušuje menší kontrast za denného svetla u plazmy, ktorú TV by si si vybral? Mám ponuku od kamaráta, za prakticky rovnaké ceny (asi o 3-4k nižšie než obchod, dopredaj, posledné kusy) na 4 telky, z ktorých som zúžil výber na 2 a keď si ich nevezmem ja, prenechám ich bez zmeny ceny veľmi dobrému amigovi.
Samsung UE55F6400 vs. Pana 50ST60
S obomi som si hral dosť dlho, síce nie u ideálneho svetla čo by simulovalo každodenné použitie a musím povedať že z tých štyroch čo je možnosť kúpiť, sú tieto dve obrazom asi na pol zemegule než zbytok. Čo myslíš? Pro/proti? Popravde sa fakt neviem rozhodnúť, každé má niečo (Samsung má trebárs DVB-T2 ak sa nemýlim, takže pripravené do budúcna - ak sa samo nevysere nehorázne ešte behom záruky :-D ), Pana má rýchlejšie menu, tmavé scény sú predsalen plazmové na rozdiel od nie úplne idálneho ale stále presvedčivo pekného orbazu u Samsungu s jeho EDGE LED... Neviem, poraď :-)
Vím,že nejsem Tuner#2, ale jestli teda můžu, tak být tebou volím Samsung ze dvou důvodů - vím,že máš doma takové ty věci jako konzole apod., takže riziko vypálení obrazu a navíc jakkoli jsem plazmový, tak ty poslední kusy, kdy se hodně tlačilo na cenu, tak ty pískající zdroje, shit kondenzátory apod. by mi prostě nedaly spát. A jestli se ti líbí obraz na Samsungu, tak bych bral asi ten.
Ja jsem si vybral F6400 kvuli DVB-T2, lepsi cene a bezhlucnemu zdroji. To me vadilo asi nejvic a zene taky. Nesnasi kdyz neco piska. Takze asi tak. Je to tezke, oboji je v necem kompromis, ale nakonec jsem rozhodnul takto ;)
Do piče. Apokalypsa je blízko... :-( :-D
Tak to poriešim asi tak že nenechám prepadnúť tú možnosť, ale zvolím teda samsunga a prenechám ho kamarátovi. Ha :-D