Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > 2 Tuner#2

o Navštíveno 11060x o
o 08.02.2014, 15:45 | muSlim | Upraveno: 2014-02-08 15:46:36
Rychlodotaz, keby si si mal vybrať s tým, že nejak extra ťa nevzrušuje menší kontrast za denného svetla u plazmy, ktorú TV by si si vybral? Mám ponuku od kamaráta, za prakticky rovnaké ceny (asi o 3-4k nižšie než obchod, dopredaj, posledné kusy) na 4 telky, z ktorých som zúžil výber na 2 a keď si ich nevezmem ja, prenechám ich bez zmeny ceny veľmi dobrému amigovi.

Samsung UE55F6400 vs. Pana 50ST60

S obomi som si hral dosť dlho, síce nie u ideálneho svetla čo by simulovalo každodenné použitie a musím povedať že z tých štyroch čo je možnosť kúpiť, sú tieto dve obrazom asi na pol zemegule než zbytok. Čo myslíš? Pro/proti? Popravde sa fakt neviem rozhodnúť, každé má niečo (Samsung má trebárs DVB-T2 ak sa nemýlim, takže pripravené do budúcna - ak sa samo nevysere nehorázne ešte behom záruky :-D ), Pana má rýchlejšie menu, tmavé scény sú predsalen plazmové na rozdiel od nie úplne idálneho ale stále presvedčivo pekného orbazu u Samsungu s jeho EDGE LED... Neviem, poraď :-)

o 08.02.2014, 16:34 | walish
Vím,že nejsem Tuner#2, ale jestli teda můžu, tak být tebou volím Samsung ze dvou důvodů - vím,že máš doma takové ty věci jako konzole apod., takže riziko vypálení obrazu a navíc jakkoli jsem plazmový, tak ty poslední kusy, kdy se hodně tlačilo na cenu, tak ty pískající zdroje, shit kondenzátory apod. by mi prostě nedaly spát. A jestli se ti líbí obraz na Samsungu, tak bych bral asi ten.
o 08.02.2014, 17:37 | Tuner#2
Ja jsem si vybral F6400 kvuli DVB-T2, lepsi cene a bezhlucnemu zdroji. To me vadilo asi nejvic a zene taky. Nesnasi kdyz neco piska. Takze asi tak. Je to tezke, oboji je v necem kompromis, ale nakonec jsem rozhodnul takto ;)
o 08.02.2014, 17:42 | muSlim
Do piče. Apokalypsa je blízko... :-( :-D
o 08.02.2014, 20:18 | Tuner#2
:))
o 08.02.2014, 20:30 | muSlim
Tak to poriešim asi tak že nenechám prepadnúť tú možnosť, ale zvolím teda samsunga a prenechám ho kamarátovi. Ha :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3025 sekund.