Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Mr:Scully

o Navštíveno 11861x o
o 16.06.2013, 07:42 | pepe689
Durazne Vas pane zadam ,neberte si me do ust na jinych forech ...!!!!!!!Pokud ano budu to resit primitivnim zpusobem 5.tridy.Jako uz Vas v ty Plzni mam dost !!!!!!!!!

o 30.07.2013, 00:13 | Mr.Scully
Tak jsem musel půl hodiny pátrat v paměti, pak googlovat a pak jsem zjistil, že jsem vloni v listopadu varoval svůj BMW klub, aby u něj nedošlo ke stejnému úpadku jako tady na AHC, kde 2-3 uživatelé (a shodou okolností velcí kamarádi) uráželi a napadali ostatní + občas dokonce vyhrožovali fyzickým útokem. Neboj se, nikde už to o vás šířit nebudu. Kdo chce, ten si z vyjadřování uživatelů koneckonců může udělat názor sám.
o 30.07.2013, 00:24 | pepe689
jak jednoduchy ja si vas nevsimam vy si nevšímejte me pohoda
o 30.07.2013, 20:08 | Mr.Scully
macku, já jsem vás nepomlouval za zády, já jsem na svém vlastním fóru chtěl uvést příklad diskusního fóra, jehož úroveň šla vinou několika uživatelů dolů a zmínil jsem zběžně vaše jména, toť vše. Přemýšlej, kolik lidí tady nadává na Kalouska a kolik mu to jde říct do očí ;-) To je podobný příklad.
o 30.07.2013, 20:32 | macek
Jenze ke Kalouskovi je jen tak nedostanes a nezavolas takze jsi zase mimo ale dal to neres cau
o 30.07.2013, 21:22 | Collin
Někdo mi to smaznul či sem to neodeslal??
o 30.07.2013, 21:26 | Luboš1
smaznul _D
o 30.07.2013, 21:27 | Luboš1
a ja to pridam znova, jsou nechapav a porad lezou a pisou kam nemaj tak proc bych do vlakna nemohl psat ja... zrovna pan Scullyje na to profik....
o 30.07.2013, 21:27 | Luboš1
:D
o 30.07.2013, 21:49 | Collin
:-D Jo tebe taky někdo smaznul.. :-) Ale co jsi ted napsal tak temu nerozumím..
o 31.07.2013, 00:28 | Tuner#2 | Upraveno: 2013-07-31 00:29:09
To je taky zřejmě slušnej oddíl. Je to děs co se tady děje a trpí, kde jsou ty staré časy...
o 02.08.2013, 19:50 | xenonman
Pepe, ja nevím, že se nad tim jeste pozastavujes, lidi co zaviděj a pomlouvaj je čím dál tím více asi je to CZ natura...

jsou to jen chudaci co maji komplex a potrebu si neco dokazovat a je třeba se nad to povznest :-))
o 03.08.2013, 14:03 | Mr.Scully
xenonman - pokud máš na mysli nějakou konkrétní situaci, tak řekni, ať se pobavíme. Opravdu mě nenapadá, co bych mohl závidět někomu, koho považuju za problémového uživatele na fóru. Nebo jsi toužil sem napsat, protože je pepe tvůj kamarád, ač vůbec netušíš, o co tady jde?
o 03.08.2013, 14:21 | xenonman
Ja to nemyslím nejak urcite nebo nemam potrebu zde psat konkretni osoby, Pepu znám a jeden z mala lidi co ti rekne pravdu do oci a nemá potrebu se za neco schovávat, posledni dobou mi to pripada, nevim co se s Cz morálkou a lidma děje, opět mysleno všeobecně, nevim co mate vy 2 mezi sebou
o 03.08.2013, 16:00 | Mr.Scully
Šlo o to, že jeho způsob vyjadřování na internetu mi přijde agresivní a nepříliš na úrovni. Třeba je to naživo jiné, ale trošku o tom pochybuju. Konflikty jsme měli někdy před půl rokem, od té doby sem tolik nechodím a zapojuju se spíš do diskusí, kde se nepotkáváme (focení apod.). Proto moc nerozumím, proč je nutné se v tom po půl roce tak pitvat.
o 03.08.2013, 16:58 | Tuner#2
Xenone, chápu, že mezi taxíkářema máš haldu zákazníků, přece jen jezdí pořád, světla odchází - to se dá pochopit ;) ale nějak netuším, co by jsme mu jako měli závidět? Tepláky? Fakt nevím a ten Tvůj koment mě hlava nebere a je zajímavé, že o nás tady v diskuzi píšeš jako o chudáčcích a pak najednou otočíš na obecno a CZ náturu.
o 03.08.2013, 17:14 | xenonman | Upraveno: 2013-08-03 17:20:57
Panove jinak, tuner nevim proc se zmiňuje o me praci, ktera nema nic společného s tim co pisi,
Hlaska ja myšlena globálně a patřila pepemu, tak se divím, ze se bouři nekdo komu jsem to ani nesmeroval to jest vse

Chudáci mysleno lidi co jen pomlouvaji, nevim tuner jestli se za takového cloveka považuješ, nemam potrebu zde nekoho urazet,

A obdivuji lidi co neco dokážou at hlavou ci rukama, spatnejch lidi je spoustu o to horší kdyz se neumějí chovat

Snad jsem to vysvětlit dobre, pokud se to zde nekoho určitého dotklo nebyl to záměr
o 03.08.2013, 17:33 | AR
Sice nemáš potřebu urážet ale stejnak si urážel, takže asi tak.
o 03.08.2013, 17:36 | xenonman
Ar a koho presne jsem urazil?
o 03.08.2013, 18:04 | AR
Stačí se podívat na tvůj post: "jsou to jen chudaci co maji komplex a potrebu si neco dokazovat"
o 03.08.2013, 18:06 | xenonman
Ar umíš číst? Lidi co pomlouvaj jsou u me chudáci ano, rozumíš tomu?
o 03.08.2013, 21:15 | Mr.Scully
xenonman - vidíš, já jsem o někom napsal, že je primitiv, takže jsem ho pomluvil a podle tebe jsem chudák, aniž bys znal pozadí mé rozepře s dotyčným. Tím jsi ale vlastně pomluvil ty mě, takže jsi podle své vlastní logiky taky chudák? Fakt nechápu, co jsi tím chtěl říct.
o 03.08.2013, 21:23 | walish
teplákovci mají dalšího člena...:)

Mr.Scully - stojí ti to za to? Však se na to vykašli a hotovo.
o 03.08.2013, 21:59 | Mr.Scully
Tak je to téma o mně, tak se asi musím vyjádřit :-) Pochybuju, že si xenonman vybral téma o mně, aby kritizoval někoho jiného. Jinak to neřeším - resp. půl roku staré hádky ve fóru "Ostatní" už tuplem ne. Kdyby se to nevytáhlo v tomhle topicu, tak by na to řeč ani nepřišla, já si už tady nijak nevšímám lidí, kteří mi nesedí.
o 03.08.2013, 22:07 | Midnite
Nevím, ale Dan (xenon) určitě není špatný člověk, spíš naopak.. Opravdu nechápu, na co si tu hrajete... Dospělí lidé a dohadovat se přes klávesnici? Opravdu.............
o 03.08.2013, 22:28 | Mr.Scully
Nikdo proti xenonmanovi nic neměl do té doby, než přišel do tématu, které je mezi pepem a mnou a evidentně se zastal pepeho, aniž by vůbec tušil, o co tady běží.

Osobně nechápu, proč tohle téma nemá dva příspěvky. Můj a pepeho. Je to náš osobní spor. Cokoliv dalšího je naprosto mimo.
o 03.08.2013, 22:45 | pepe689 | Upraveno: 2013-08-03 22:47:12
Dane klid me zlodej nemuze urazit jinak nevim co mate s teplakama
o 04.08.2013, 02:29 | xenonman
Az napisi tvuj nick a řeknu, ze si promitiv tak ano je to u me pomluva, ale jestli se chapu jen ja sam, ale o tobe tu neni zadna zmínka:) jenom ty se tu rozcilujes a pokud v samem zacatku ses Pepa tak mas k ťomu i co rict, tzn ja jsem te neurazil jenom k příspěvku, ktery napsal Pepa neco vzkázal

"Pepe ja nevim, ze se nad tim ..."
Tim bych rad tohle asi spatne pochopeni z me strany uzavřel :))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3701 sekund.