Navštíveno 8200x

čaues...psal jsem ti již 2x email a SMS na číslo co máš v profilu nedorazila.Koukni do mailu...dík.
taky jsem mu psal a žádná reakce :-( tak snad se ozve a pošle to, už je to 14 dní
má prej nějaký problém, nemuže se dostat k PC, sms sem mu taky posílal a odpověděl mi
tel. v profilu co tu má uveden nefakčí, má jiné číslo
jo...číslo má jiné,na to jsem mu také psal..a bez odpovědi. Jinak to s tím nedostáním se k PC se neslučuje s poslední návštěvou tady na AHC (2012-11-02 07:27:46) dnes ráno.
Já nechci plašit,ale slíbil mi odeslat ty "hodiny" v sobotu 20.10....pak sliboval poslat aspoň číslo balíku,když jsem mu psal že hodiny asi někde cestují a já je pořád nemám..a pak už nereaguje ani na email,který předtím funkční byl....a ani na SMSky na číslo na které jsem se mu dříve dovolal...přitom mi doručenka SMSky dorazila.
At je to jak je to....je to už dlouho a ozvat se může aspon tou blbou SMSkou.
Newman je spolehlivej, ale nekdy to trva...
spolehlivost se měří trochu jinak si myslím. Nemyslím si že by ty hodiny neposlal (někdy) ale jde o princip. Peníze dostal hned...hodiny údajně poslal 20.10....pak sliboval lístek z pošty a co....hovno. A že to teda neposlal ani HIGHTOWEROVI svědčí o tom že kecá.Tak to ať jde s takovouhle spolehlivostí laskavě do <i>

03.11.2012, 09:41 |
CRK Kral007: urcite spolehlovej neni a to ze nikoho neokrade, tak to urcite neni znamka spolehlivosti... Cet sem tu uz tolik kritiky na nej, ze nechapu, proc se jeste porad divite... A jestli neco poslal 20. tak to by to snad dorucila i ceska posta...

03.11.2012, 09:48 |
crazyape | Upraveno: 2012-11-03 09:48:56
Ja cekal na koberecky od nej skoro 2,5 mesice, na emailu tez bez odezvy...
Jako taky vím, že to jednou pošle, ale fakt se mi hodiny už hodí a čekám na ně ;-) Taky je rozdíl když posílám něco 1 a nebo 4 lidem... Tak uvidíme, víc nenaděláme :-(
Mne obcas taky neco posila a je to docela v pohode
Stejne tak opacne, neco mu koupim v praze, poslu a pak mi posle penize

03.11.2012, 18:16 |
mishan | Upraveno: 2012-11-03 18:19:04
no tak když sme u toho, já třeba už 2 měsíce čekám na zaplacení jedné práce, nechci to tu rozebírat, ale moc mě jeho přístup v zaplacení neutvrzuje v tom, že je spolehlivý a dost mě to sere... takhle se solidní člověk nechová :-( a měl by se v tom ještě hoooodně učit....
mě se už ozval...a odeslání prý napravil...

04.11.2012, 00:12 |
CRK Takze lhal, zdrzeni se da omluvit (i kdyz u nej je to casto), ale zamerny lhani to je pekna zm*dovina...
v dnešní době se spolehlivost, pravdomluvnost a korektní komunikace moc nenosí...
hele netuším co a jak..v SMS jsem měl info o vykradeném kanclu či obchodě...a že myslel že již bylo vše odesláno. Pravdu zná jen Newman.....na mě je zda mu to budu nebo nebudu věřit.
Luke: u mě se takové věci nosí.....dobré jméno získáváš léta a ztratit je jednou blbou lží můžeš během okamžiku.Asi jsem holt jinej gang...

04.11.2012, 23:45 |
soray Vykradenou provozovnu mohu potvrdit, Newmanovi jsem volal v pátek a zrovna toto řešil. Jinak bral ode mne pár věcí a s jednáním nebyl sebemenší problém. Snad se výše uvedené vysvětlí...
sorry lidi
řešim teď vážnou situaci (krádež veškerého PC vybavení + finanční hotovosti v nemálé částce)
a souhrou věcí část věcí na poslání zůstala v zamčeném autě, které bylo odemčeno až teď v sobotu.
Všem se omlouvám za komplikace
jedu z náhradního PC, takže omezený provoz :-(
dnes doručeno....tak tedy nakonec...ař s prodlevou...díky
Taky dorazily, mám doma, díky ;-)
sorry jeste jednou vsem, pro kontrolu muzete overit datum poslani - napsal jsem jen pravdu.
Davam dohromady vse po kradezi :-(