Navštíveno 9081x

26.09.2012, 17:52 |
Toxxx Tak kde si bol? Sme ta tam cakali ako nam to predvedies. Mal som oba suby. Mas plno reci cez klavesnicu ale nemas odvahu prist niekam ze?
Tak to je hodně velká výzva Flešíku,vypadá to,že sis to posral znovu a to není pro tebe dobrý :-(
proste to neslo a to sem se snazil a mel sem dohodnutej odvoz.
Ale stejne mi nebudete verit,tak proc to sem pisu .
Merim jedine doma,to sem taky psal a kecka nejsem.
Kdyz si mi napsal takovy texty tak ani nemam extra zajem,nejsi jedinej zajemcu je celkem dost.
Posli mi suby a do 14dnu je mas doma.
Jinak to asi neklapne.

02.10.2012, 19:42 |
Toxxx bla,bla,bla..... Niesom magor aby som ti ich poslal. Tebe neposlem ani hovno lebo aj to by si domrdal..... A si kecal. Mal si moznost sa ukazat.

02.10.2012, 19:42 |
Toxxx bla,bla,bla..... Niesom magor aby som ti ich poslal. Tebe neposlem ani hovno lebo aj to by si domrdal..... A si kecal. Mal si moznost sa ukazat.
Toxxx: hmm ,tak hovno no. Nevim co bych ti domrdal,když to dobře zabalíš,tak se jim nic nemůže stát... ale že to vůbec řešim,jen ztráta času pro obě strany a nervy navíc.
Podmě naplnit jedno auto lidma , vzít pár měničů a udělat si výlet ??
Docela by mě to zajímalo ....

02.10.2012, 21:52 |
Toxxx rover: No to by sme mohli. Kto sa este hlasi?
tak to bych taky jel, myslim ze par love za benzin za to stoji...
takze? :D
Ptám se tedy oficialně Flashe , jsi ochoten věnovat nám jeden den o víkendu a udělat několik měření a simulací ??

02.10.2012, 22:15 |
swep Myslim, ze to je ferova nabidka a moznost ocistit sve jmeno
Flashi, tohle ti muze zachranit karieru a obrovsky zvednout reputaci. Kluci pak urcite objektivne napisou dojmy a poznatky
Případně něco na přemotání

já nemám čas někam jezdit,ale velice rád ti Jiří dám subík a ať se flešík ukáže co dokáže ;-)

03.10.2012, 21:21 |
JA tak to je na férovku :-))ale nějak tady chybí ten druhej...

03.10.2012, 21:33 |
Toxxx On to videl na 100 pro ale nema na to aby to prijal;)
přesně tak nemam, a za pac a pusu ani prd. Sám si napsal tohle ...
"Niesom magor aby som ti ich poslal. Tebe neposlem ani hovno lebo aj to by si domrdal"
Jeden člověk z vás už mi psal a jsme dohodnutí, ale osobně nic nedělám a zahltit mě basákama neni zrovna dobrej nápad. Chvíly to trvá a před nikym nic nedělám.
Je to prostě Know How a tim to končí... a zadarmo nedělám už vůbec nic a když vidim seznam lidí,tak ani náhodou. Nepotřebuju tady nějakej respekt, za ten se člověk nenají a ahc neni jediný na světě.
Kdo bude mít zájem, jedině poslat nebo přijet převezmu a dohodneme se kdy bude asi tak hotový projekt, neni to otázka 10minut a ze simulací už vůbec ne.. Takže moje vyjádření znáš.
Každej má něco jak psal Vinzek " co se neukazuje" tak už to mam taky. :))
A času moc nemam,pač sem pracujcí člověk a jako většina se snažim práci udržet. Stačí napsat na email a víc řešíme tam,
PS: na ten si mi taky neodepsal,takže fakt nemam zájem a osobně nic neuvidíte,
Adios Hombre

05.10.2012, 14:49 |
CRK To je pravda, ale ty už to máš od narození a neukazuješ to z důvodu velikosti... Milion výmluv, pořád si chtěl šanci a když jí dostaneš...
CRK: hele ty od narození, co mam nebo dělám je jen moje věc, a tohle neni šance ... ale necouvám,prostě to nikdo neuvidí a tim končim.
Jeden člověk s tohodle Topiku psal a jsme dohodnutý,až bude po všem poreferuje on sám ;)
Hosi, ja si myslim, ze kontakt na sebe mate, urazet se a nadavat si a odsuzovat jeden praci druheho muzete klidne taky, ale myslim ze zde bylo jiz vse reseno. Kdo bude po flashovi neco potrebovat nebo chtit, urcite vi, kde ho kontaktovat. Zamykam to tu, a prosil bych klid z obou stran barikady.