Navštíveno 9502x

tak takto jsem tam udelal ty odpory na ty LED..
je to jak od vyrobce..o))

06.09.2012, 20:12 |
JR No vidis, me odpory nepomohly v jakemkoliv mnozstvi. Po cca 3 hodinach prace se pri dotahnuti jeden blinkr ulomil a ostatni jsou stejne tak nahodno, ze nejsou absolutne videt (ale prej jsou roztomily) :-D
Takze jsem je sundal a dal misto nich tyhle

hmm,tak to tedy nechapu,jak si to zapojoval..o))protoze to proste musi chodit...
a ty novy odpory nepotrebovaly?
to jsem tedy zvedavej na ty cos dal,jak to bude videt....

07.09.2012, 08:42 |
Bucci Pavel: včera jsem tyhle blinkry JRovi očumoval na Banďovi... a líběj se mi...
Pavel 528: foto, video jak to šajní bys neměl? :-)

08.09.2012, 09:14 |
JR HT: uplne na hovno :-))
no podle me ok,podle JR nahovno,tak si vyber..o]]]
uka a pak to bude i podle mě :-D a buď ok nebo nahovno :-D
Ty woe to jsou starosti :D ale chápu jak to bliká a svítí tak není o čem :)
Ono to blika, ono to sviti a neni to videt :-)
no jo,aby jste si nerejpli..o))
uz vymejsim upgrade,ale asi az pres zimu,pak to bude pecka..o))

13.09.2012, 21:19 |
Alííí JR: Jiříku, už mi zase shořely ty parkovajky u táty v OII., co s tím? :-( Nedáme tam taky nějaký extra odpory?
tak mi to nedaloa pac to sviti fakt napikacu,tak nakonec bude vlastni vyroba..o))
uz mam jeden prototyp,kterej sviti jako prase..o))

Hele a to co je na foto je ten svit jako prase ? Ja teda nevim :)

17.09.2012, 19:55 |
Pavel 528 | Upraveno: 2012-09-17 19:57:14
tak ono to nejak rozumne vyfotit nejde..o]]
je to focene za denniho svetla v mistnosti se zarivkama a takto na foto to vypada jak za sera...
tak ted jsem dodelal 4ks..o)

18.09.2012, 10:11 |
Bucci Pavle vim, že to umíš, ale i tak se tě "amatérsky" zeptám - to všechno ty vč. leptání, osazení a vyřezání?
Já jen, jestli by se pak nevyplatilo sehnat ty plasty okolo (nějaký plonkový) a prodávat to na netu... třeba by ti lidi utrhali ruce...
no tohle je UNI plosnak,tohle se nevyplati v takovemto mnozstvi delat navrh plosnaku...
ale jinak samo,ze jsme to komplet delal ja..o))
ale je to takova mrdacka s tim,ze delat to na kseft by muselo byt ve velkem mnozstvi ,aby se to vyplatilo...

18.09.2012, 11:34 |
Bucci tak, že máš ruce šikovný na věci, který já okem ani nerozeznám, to je věc obecně známá...
sem si právě myslel, vyrobit toho třeba 1000 ks a zkusit to udat v motoshopech... jen tady na AHC (aneb jak někdo na FB nedávno šikovně poznamenal - "na Motoklubu důchodců") bys jich udal dost
1000ks? tak to je jeste udelat si zivnost :-D
tak zivnost mam o tom to neni,ale jak rikam,jde o ty plasty okolo,ty ja pouzuju ty co mam ze zarovkovejch...
a delat nejaky univerzaly je napytel,pac proste kazdy moto ma blinkry jiny a muselo by se to delat na miru...
treba na ebayi ci jinych shopech je blinkru 3prdele,ale bud se mi nelibily designove ci libily,ale zase nesvitily...takze to je tezky...a co se libi me,nemusi jinemu....
tak je to tam..o]]
blika to skvele...prikon kazdeho blinkru je 2,5W

Takhle už to vypada lip :)

19.09.2012, 19:20 |
JR treba to bude i videt
to zcela jiste,proti tomu jsou ty tvoje nove uplny bludicky..o]]

20.09.2012, 10:28 |
Bucci ... na fotce neblikaj :-) měl si sem poslat animovanej gif ;-)
voe..o)) i toto vyfotit byl problem,kdyz to blikalo...o))