Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to TOXXX

o Navštíveno 7969x o
o 31.08.2012, 14:48 | FlasH AHC
moje nabídka pořád platí. Buď jseš na mě vysazenej,nebo nemáš o nic zájem a jen si mě chtěl vyprovokovat,udělat mi negativní reklamu.

Změřil sem už 150beden a 50basáků, lidi mě doporučujou dál a dál,taže proč by to jinak dělali že??.... a Ricardo za nic nemůže,kdyby si mu třeba přestal odpovídat. To že si píšem přes skype neni nic špatnýho.

Jak sem psal, bednu ti změřim,je to otázka chvilky. Jinak mi pořád nebudeš věřit a ostatní s tebou budou jen přitakávat,protože nedokážou napsat vlastní názor z vlastní zkušenosti.
Lidi se prostě mění s prostředim kde žijou. ;)

o 31.08.2012, 16:42 | vinzek fa
hele dam ti nabydku prijed na Relax a dam ti moznost zmerit auto
o 31.08.2012, 19:51 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Klasika, vinzek zase s tvrdym :-D
o 06.09.2012, 21:09 | FlasH AHC
nabýdka je dobrá,ale nevim jestli to klapne. Určitě by to pro mě byla čest ;)
o 06.09.2012, 21:17 | Toxxx
Flash: Ty iba kecas o tom co si vsetko urobil. Do teraz co som od teba videl bolo na hovno. Takze prestan ma uz otravovat s kravinami. A proti Ricardovi nic nemam takze neviem co ho do toho tahas. Jemu fandim lebo ma zaujimavy projekt na ktorom maka a neni to len o kecoch ako u teba.
o 06.09.2012, 21:32 | FlasH AHC
Toxxx: co si viděl??,dojebanýho soníka ? Nebo před 2rokama mojí uzavřenku na alpinu ??
Jako dost se změnilo,ale ty žiješ v dobách dávno minulích.
Spíš je to tak,že nechceš bejt ten slabší :D ... jako že to já změřim a ty ne,tim to bude.
A ty jeho zajímavý projekty jedou s půjček,děkuju nemam zájem.
o 07.09.2012, 22:49 | Pluto
Flash: Bože, dej nám všem pokoj... Děkuji za pochopení...
o 07.09.2012, 23:21 | hoff
Plutaku on je jak maly dite, mele paty pres 9ty a pokoj neda. . . By mu museli sebrat klavesnici :)
o 07.09.2012, 23:49 | FlasH AHC
to by si mi musel sebrat NTB :)
Druhá věc.
co sem si navrhnul,to mi vyšlo do detailu přesně .. malá ukázka reality a simulace pánové.

na levo mam měřenou bednu, na pravo mam simulaci.
podivejte se na frekvenci,impedanci a fázy.
Rozdíl je minimální.
Pokud vám tohle nestačí jako důkaz,pak už nevim .

foto k příspěvku  od FlasH AHC

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3204 sekund.