Navštíveno 5645x

ted jsem hledal prispevek o radiu zlata praha
a ten vyhledavac mne asi nema rad bo at tam pisu cokoliv tak bezvysledne
napisu do googlu
radio zlata praha autohificlub.cz
a vyskocilo to na prvnim miste
co mam zadat za kombinaci slov aby mi to naslo co hledam?
zadal jem do vyhledavace tohle radio zlata praha autohificlub.cz bez uvozovek bez niceho, prepl na sekci ostatni a ma to hned jako prvni prispevek, tak nevim, asi to bude rukama ;-)
tak nevim proc bych mel k hledanymu slovu tady psat jeste autohificlub.cz
kazdopadne ted to jde i jen na vyraz ZLATA PRAHA
ale skace muj prispevek, kdybych to neizivil dneska tak to urcite nenajde, bo prve to nenaslo nic na
zlata praha, zlata-praha, zlatapraha atd...
Mně tady ten vyhledávač přijde taky nějakej divokej. Nikdy nenajde to co chci :)

15.06.2012, 13:00 |
choze To bude rukama, me to funguje ;)

15.06.2012, 13:03 |
clown no naa vyraz kunda 117 vysledku, takze to moc nefunguje ..., pac spoustu uzivatelu to nenaslo :)))))))
Kdyby bylo nejake skoleni na tema mistni vyhledavac, taky bych se rad zucastnil, najit jim neco je neskutecnej porod :D
mě najde a funguje, jen když použiji přímo to hledání třeba teď tady z této stránky, jak se přepnu na Hledání a nebo po prvním hledání odtud a hledání na vyhledané stránce jiného výrazu, už mi to najde pěkný kulový :-D

15.06.2012, 22:17 |
Daryl (A)
napises "radio zlata praha", vyberes sekci ostatni a po tim zvolis "vsechna slova". vyskoci jako prvni.

15.06.2012, 22:40 |
CRK dělá si to co chce, funguje podivně... asi jako seznam.cz :-D
D: ten prispevek reaguje az kdyz jsem do nej napsal. Do te doby nic :-/
souhlas,taky tady nikdy nic nenajdu,to co hledam a vim,ze to tu urcite bylo..
jj jako seznam.cz-nenajdu tam co hledam..o]]

18.06.2012, 07:30 |
Daryl (A)
jeste se mi nestalo zebych neco nenasel :)
tady v tom novym sem ještě nenašel snad nic... :D

21.06.2012, 08:43 |
Daryl (A)
nismo: u tebe se nedivim :)
pro ostatni: jsou tu 2 verze vyhledavace: jeden je engine google. kde nenajdete nejnovejsi prispevky a ani nedokazu nijak ovlyvnit jeho fungovani a pak je built in engine, ktery je pristupny z historickych duvodu jen funkcim a VIP.
NIcmene pokud nismo nikdy nic nenasel, tka to bude tim, ze asi neumi pouzivat google :) Coz by mnohe vysvetlovalo :)))

21.06.2012, 15:21 |
htd Daryle: ja bych chtel lajkovat prispevky:)))

22.06.2012, 10:46 |
Daryl (A)
htd: a co ti brani ? Hned na konci threadu mas lajkovatka :)
21.06.2012, 08:43: Hezky pěkně :))))