Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Dan - Xenonman

o Navštíveno 7500x o
o 11.06.2012, 09:05 | H-Honza (M)
pravé - do toho zatéká, je pořád zamlžené a když se s autem jezdí teď když prší, je v něm pořád voda, nevím jestli to má souvislost ale na maxidotu to píše "vadné pravé obrysové světlo" které ale svítí...

foto k příspěvku  od H-Honza

o 11.06.2012, 09:09 | H-Honza (M)
leve absolutně bez problémů

bude to mít řešení nebo bys uměl sehnat ta světla?

Díky H.

foto k příspěvku  od H-Honza

o 11.06.2012, 09:13 | xenonman
obrysové světlo tzn parkovačka, parkovačka je tam canová ze stualarmu,

je to špatné u mě s časem, možná tenhle týden se udělá ta prává nebo at sem dodá ty černé a dájí se tam orginál chrom, opakuji to co jsem ti řikal do tel

chrom světla tu mám originál a může je mít hned...
o 11.06.2012, 09:23 | H-Honza (M)
mozna?

ja jen zes rikal ze na to kouknes a do konce tydne das vedet, tak se pripominam, pac jsem sam po palbou...
o 11.06.2012, 13:18 | xenonman
ano možná, tzn nevim kdy se k tomu dostanu jak jsem říkal je to časově náročně a jeden den v čudu co si nemohu ted dovolit

takže pokud chce rychle chrom originál provedení
o 25.06.2012, 08:57 | H-Honza (M)
tak jsem zpatky z dovolene, jak na tom jsme?
o 25.06.2012, 09:01 | xenonman
jednu pravou mám hotovou, dodat pravou starou juknu na ní, případně se to vymění za tu moju novou...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3425 sekund.