Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > luda551 (zná někdo?)

o Navštíveno 14599x o
o 16.04.2012, 06:07 | radaman
Dva měsíce pryč, vyhýbky nikde a peníze taky ne. Tak jak to pořešíme?

o 16.04.2012, 10:35 | vinzek fa
covece jesi ho nesejmuli cigani tam u nej -))
o 16.04.2012, 23:19 | radaman
No snad ne :-) telefon má funkční, ale neodepisuje a nezvedá :-( tedy pokud ho už nevlastní někdo jinej. Každopádně neraguje ani na email :-(
o 16.04.2012, 23:51 | vinzek fa
zkus to z jineho cisla covece
o 17.04.2012, 20:56 | Luke_288
Jestli to neni neco jako lubos1. Na konci ledna jsem mu poslal mys, penize do dneska nemam, na foru je, nereaguje tady ani na mejl...
o 08.09.2012, 14:11 | luda551
Ahoj omlouvám se, ale boužel jse musel pracovne odjet. Mohu ti skodu nahradit. Posly mi číslo učtu a adresu na mail kam mohu poslat vyhybky + peníze. Upozornoval sem mladou at posle za me, jenže tak neučinila. Ještě jedou se omlouvam za toto nedopatření !
o 08.09.2012, 14:28 | worm03
...musel si pracovně odjet do neobydlené oblasti, kde není signál, žádný internet a možná ani alektrika..? Chtěl si poslat alespoň dopis, ale zjistil si, že v této oblasti ještě neznají ani papír a jak si se tím trápil, tak si špatně šlápl, zranil se... převezli tě do nemocnice v čechách, kde si přítelkyni v nemocnici instruoval, že to má poslat, ale asi se ne mrzáka vysrala... Tak to chodí... A teď ještu tu o Červený karkulce :)))
o 08.09.2012, 14:32 | luda551
hihihi jo internet tam byl, ale na nej nebyl cas. To by jsi nepochopil viš. Ono jde o to že jsem byl mimo evropu, konkretne kongo...
o 08.09.2012, 14:47 | worm03
ty woe, tam maj internetůůů... :D
o 09.09.2012, 13:51 | radaman
luda551: Proč to píšeš sem a rovnou jsi mi neodpověďel na emaily? Tady se očistíš od sraček, ale mě vědět nedáš? Co to je za hovna!!! Kdybych tenhle příspěvek 5 měsíců nesledoval tak ani nevim, že jses uráčil se pohnout z místa! Moje č.ú. máš na emailu.
o 09.09.2012, 14:11 | pepe689
:-)znam par lidi co me taky neodepisuji na meily:-))no ono z krimu se blbe pise :-)
o 11.09.2012, 23:57 | radaman
09.09.2012, 14:11 | pepe689

Lájk :-)
o 07.06.2013, 16:58 | radaman
Jak to tedy bude stěma 400kč co mi dlužíš už rok a slibuješ, že mi je pošleš? Půl roku se neozveš a ještě si sem drze dáš inzerát, že zase něco prodáš? Zase si necháš poslat peníze na účet a vyprdneš se nato? To je pěkná ubožárna! Snad dost velké varování pro kupující!!! Číslo účtu jsem ti před půl rokem poslal a nic tak na co se vymluvíš teď? Necháš si zaplatit za JLko a pak napíšeš zas, že jsi náhle odcestoval do USA bo kam? Kec kecy kecy!!!
o 07.06.2013, 16:58 | radaman
Ten šmejd tady zase inzeruje :-) To snad neni možný :-)
o 07.06.2013, 20:33 | luda551
Smejd? No ale, fuj. Penize sem na ucet poslal, nenapsal jsi tak jsem bral za uzavrene.
o 10.06.2013, 12:23 | Jozzo
dodej potvrzeni a bude hned jasno kdo ma pravdu
o 05.09.2013, 09:26 | gigo
Musím se s váma bohužel také podělit o špatnou zkušenost s dotyčným luda551. Inzeroval zde JL 8W7. I přes brzkou reakci jsem dostal odpověď po třech dnech, že je woofer prodaný. Cca za týden mi volal, že si jej kupující nepřevzal a že mi jej může okamžitě zaslat. Souhlasil jsem. Po dvou dnech jsem psal sms, zda byl odeslán, protože jsme byly dohodnuti, že mi dá vědět, abych měl připravenu hotovost na převzetí. Odpověď žádná...nereagoval ani na sms ani na volání. Po pěti dnech jsem zavolal z druhého čísla které neznal - telefon vzal, ale po dotazu jak to vypadá dělal že mě neslyší. Na závěr hovoru říkal, že mi za půl h. zavolá a to už mě podle všeho slyšel dobře, protože jsem jeho odpověď zopakoval a on mi ji potvrdil :-)Samozřejmě se neozval. Takže jsem ztratil naději, že jakákoli dohoda platí. Po dalších několika dnech jsem vytočil jeho číslo. Hovor přijal a já se opět zeptal jak to vypadá, kde je problém. Prej si pořídil druhý kus a tudíž si je nechá oba a nepošle mi ho... :-D

Naštěstí v tom nebyly žádné peníze, ale i tak je to jednání, které nemá nic společného se slušným vychováním nebo férovostí.

Takže titul od radamana je přesný a dejte si na něj pozor.

o 05.09.2013, 12:53 | pepe689
no je to slozity nekdo neco prodava a kupujici pise at mu prodavajici zavola :-)(tim nemyslim toto)no a prodavajici ma 10 zajemcu po urcite dobe samo ,ze prodavajici proda a kupujici se strasne divi ,ze ne jemu :-)jinak basak byl zamluvenj od momentu kdy byl prvni inzerat a ze je Luda lempl co se da delat ....ceklao se na nej 3 hodiny nez to dovezl do Prahy ---takze je urcite pravidlo chces neco za malo holt zvedni prdel a dojed si proto ,tak to je ---chapu ,ze maji vsichni auta a nemaj na benzin ,avsak vetsinou se predejde tomu ,ze toto nebo tamto bylo poskozeny .Jinak pokud si nekdo mysli ze uspara 9000 je nic moc tak bych se celkem divil i kdyby benzin stal 3000.
Jo jinak Luda je trochu jinej no mladej kluk ,ale obr lempl!!!!!
o 05.09.2013, 12:56 | pepe689
Joa dodam ze kdyz bylo neco za dobre tak ja ani macek nezidoval a jel pro to vzdy i kdyz benzin stal 1-1500 bud to chci nebo nechci a pamatuju si dobre jeden den Bratislava ,druhy den Blansko ,nebo jeden den Brno a druhy den zase ....proste nema cenu to resit ....kdyz to chci tak to chci.
o 05.09.2013, 13:16 | gigo
:-D sám se mi ozval že mi jej hned pošle, že si ho kupující kterému jej poslal nepřevzal... nabízel jsem mu půl ceny okamžitě na účet - nechtěl (naštěstí). Tak jsme se jen dohodli na tom, že mi napíše blbou sms jak ho pošta převezme. Sám jsem mu druhý a třetí den volal! Nejsem rozhodně z těch co by neměli na benzin a klidně bych si pro něj přijel... :-) Byla nějaká dohoda...kdyby řekl ať si přijedu, tak sednu do auta a jedu..no problem...

Jestli správně chápu, tak ten woofer teda vezl do Prahy tobě? Proč mu teda údajně zůstal?

Koupím si W7 na ebay a nebudu muset řešit tady nějakého tydýta...
o 06.09.2013, 15:38 | Beda
takovy obchod uz nekolikrat udelal, takze nic noveho :) mam snim stejne zkusenosti
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3392 sekund.