Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to tykeev

o Navštíveno 5168x o
o 01.04.2012, 21:34 | Deliquente
Ahoj ,
Viz níže link ,tato uprava se mi moc líbila a chtěl bych si ozeta taky takto vylepšit :)
Prosba na tebe je zdali nevíš jak ty lakované kola fungujou v provozu a zdali ten lak drží(kamínky atd)
Lakýra mě pořád odrazuje od lakování že to nevydrží :( a že mám dát komaxit, jenže ten se nedá udělat detailně pěkně a to mi vadí :(
Potom ještě mohl by jsi pozjištovat co to je za barvu ? jestli obyč nebo něco spešl co nesleze.

MOC DÍKY

[ Link ]

o 01.04.2012, 21:42 | tykeev
Ahoj,

kola fungujou naprosto v pohodě...
Hodně záleží na tom, čím pak barvu zaleješ, jaký se použije lak a kolik vrstev.

Pokud chceš takovouhle matnou úpravu, tak tam samozřejmě lak přes to není, ale nového majitele těch OZ potkávám s autem poměrně často a nevšiml jsem si, že by kola nějak víc trpěla...

Možná zkus jiného lakýru :-)

Mého lakýry se zeptat na barvu mohu, ale nezaručuju, jestli to není nějaké jeho tajemství. Ona je to dost často pěkná chemie :-)
o 01.04.2012, 21:49 | Deliquente
JJ a Tipl bych že alchymie bude ta spodní vrstva pod tím matem(at se ten kamínek neprodere k té stříbrné :))
Zkus se prosím poptat co je pod tím matem.
Mě se ta matná prostě moc líbí a musím ji mmít :D

díky za ochotu .
o 01.04.2012, 23:58 | cupra.165
A nechces to vyresit plasti dip? Drzi to perfektne a da se to vratit...
o 02.04.2012, 10:04 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
nebo zalejt cirym matnym lakem, ale je dost drahej :-)
o 02.04.2012, 19:28 | Deliquente
cupra :jdu hledat
kral : kdo chce masáž ozeta musí mít na lak :D
o 02.04.2012, 20:42 | cupra.165
o 02.04.2012, 20:45 | cupra.165
tady po strikani...

foto k příspěvku  od cupra.165

o 02.04.2012, 20:50 | Deliquente
Kolik to vyšlo a jak ty kola fungujou ? drží to ?
o 02.04.2012, 22:19 | cupra.165
Vyslo mi to 2 spreje,celkem 800.- a jedno odpoledne.Drzi to fest,wapka,kaminky odletujici,nic tomu nevadi.Meju klasicky autosamponem,pak oplachnout.Puvodni barva kol je antracit,kreje to krasne,schne to velmi rychle. 1 sprejem udelas 2 kola dle clenitosti,na ty tve bude na 2 kola jeden sprej stacit
o 02.04.2012, 22:26 | Alííí
Já jezdim s lakovanejma kolama už 5 sezon (jen léto), a pohoda. Jen na zimu beru komaxit nebo origo lak.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3676 sekund.