Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Tuner#2

o Navštíveno 5011x o
o 11.03.2012, 21:04 | P.E.T.R
Přijedeš 24.3. do Mostu na okruh? Je den otervření dráhy, stejná akce, jako byla na podzim. Doufam, že ještě stihnu předělat brzdy, to je momentálně muj největší problém, ale chceme dorazit. Jestli jezdíš přes Plasy, tak se můžem klidně potkat někde na trase, já pojedu od Klatov. Počasí by snad mělo klapnout.

Odkaz: [ Link ]

o 11.03.2012, 22:04 | Tuner#2
Ahoj, je to v plánu, před 14 dny jsem sice s problémama ale přesto navrčel auto, takže snad to bude OK a pojedem. Zlobí startér, třeba 3x v něm jen cvakne je cítit "proud ve vzduchu" ale nic. Tak musím rychle vypnout klíček a opakovat pokus. Začlo to na podzim v Mostě a od té doby auto stálo. myslel jsem, že se to umoudří, ale prd. Údajně to dělá nějaký spínací kontakt na startéru, který u 120cky šel opravit u toho felda startéru co mám už bohužel ne. V nejhorším do mě někdo vždycky drcne :-D to bude ostuda...
o 11.03.2012, 23:30 | P.E.T.R
Startér z Feldy mam doma náhradní, kdyby náhodou.
Já nastartoval auto po zimě taky teprve nedavno, první kilometr se mu absolutně nechtělo, ale pak chytlo druhej dech. :D Včera jsem teprv vyměnil olej a dali jsme tam jinej vejfuk, tak už to má konečně správnej zvuk. :) Mě nejvíc trápí brzdy, už na podzim to v Mostě nechtělo moc brzdit a s velkýma brzdama je dost problémů, tak nevim, jestli je stihnu nandat do těch jízd. Toya už taky nejsou nic moc, ale ještě to snad dají. :)

Pojedeš tam hned ráno? Jízdy mají bejt od 9h.
o 12.03.2012, 00:14 | Tuner#2
Bohužel to není klasika startér z feldy, ten má jiné zuby jen je to stejný princip s reduktorem a ne ta velká těžká mrcha ze 120cky, která ale měla něco do sebe jak teď poznávám...

JJ pojedem hned ráno, obvykle si nejvíc zajezdíš ale je to nárazové a každý rok jinak. My jezdíme na Liblín a napojujem se až za Jesenicí, odjezd jak se znám budem řešit v pátek večer :D
o 20.03.2012, 11:46 | Tuner#2
Čau pane, tak bych měl dorazit, ale až v pátek budem řešit co a jak a mám dovču takže budu doma u našich bez netu. Aby jsme se vzájemně nezdržovali, tak se sejdem až tam, případně na začátku Žatce u OMV vždy beru plnou, tak pokud mě uvidíš, můžem se sejít tam, ale časově netuším v kolik :-/

Na okruhu zdar ;)
o 20.03.2012, 15:26 | P.E.T.R
My máme "naplánovanej" sraz v 9h v Třemošný. Takže kdyžtak na okruhu. :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3089 sekund.