Navštíveno 6624x

28.02.2012, 21:23 |
Luke_288 | Upraveno: 2012-02-28 21:24:30
čekal jsem poměrně dlouho, ale už mě to nebaví. chtěl bych všechny varovat před obchodování s členem Luboš1, email kvang1@seznam.cz; Luboš Hudec, Slatiny.
ve zkratce- prodával jsem v bazaru za dvě kila myš, měl zájem, předpokládal jsem, že kvuli 200,- si nikdo nebude dělat trable. dohoda byla, že pošlu, on odzkouší a pošle peníze.
25.1. jsem myš poslal a mejlem poslal i scan podacího lístku spolu s mým číslem účtu.
8.2. píšu mejla, jak to vypadá- odpověď byla, že ani neví, že přišla, prtž si to nechal poslat k rodičům. tušil jsem problém.
13.2. přišel mejl, že v tom týdnu už zajede za rodičema a dořeší to, že nemá na nic čas apod
dnes, 28.2. stále nedořešeno.
17.2. mi tu ve vzkazech píše, že nemá číslo účtu, jinde řeší, co má dělat, že mu nefunguje email na seznamu, jinde zase, jak mu jeho zaměstnavatel lže a neplatí mu...beru to tak, že jsem přišel o 250Kč, je mi to jedno, ale varuju ostatní, aby se taky nespálili. u mě je to levák Bob.
edit: kdybych se na tomhle foru nepohyboval přes 12let, tak to neřeším, ale je to moje první negativní zkušenost...

01.03.2012, 01:40 |
Kamil07 | Upraveno: 2012-03-01 01:42:13
Tohle tak nesnáším. I kdyby šlo o pět korun, tak mě to sere jak nic jiného. Nejhorší je, že takhle funguje většina lidí a ještě jim to připadne normalní.
Nejvíce nasírací jsou v těchto případech ty výmluvy.
luke, jasne jsem ti psal ze nemam cislo uctu....penize nejsou problem ale od tebe me zadnej mail s č.u. neprisel a kam to mam tedy asi poslat? nerad bych si delal problemy kam chdim rad...jinak tedy prosim te posli me jeste jednou to cislo uctu pokud mozno tak na tel cislo 736489438 a penize tam budou hned...diky za pochopeni...
číslo účtu máš ode mě snad hned v prvním emailu 25.1. společně se scanem podacího lístku(jak to tady píšu a psal jsem ti to i jinde) navíc na tenhle mejl jsi mi i odpovídal takže to těžko svedeš na to, že ti nefunguje seznamáckej mejl tak jak tady píšeš jinde. pro mě jsi lhář první kategorie, už i to, že ta myš u tvých rodičů visí přes měsíc a až teď, 3.3. tu napíšeš svůj telefon, abych ti poslal č.ú.
hah ja to presne psal do toho threadu s tema problemama s majlem. taky se mi to nejak nezdalo. cekal jsem, kdy se tu neco objevi nebo ze za tim bude nejaka levarna :)))

05.03.2012, 14:24 |
bafis Pred par mesicema jsem mel s Lubosem stejnej problem, poslal jsem mu zesik na odzkouseni ze pak posle 5OO, pak odzkouseni trvalo cca 3 mesice, protoze byl zesik taky poslanej k rodicum, nakonec jsem tu daval do aukce parfem a co cert nechtel....aukci vyhral Lubos, takze ut bylo celkem za 800 a cekalo se az mu prijde vyplata. Nakonec to tusim do tydne poslal vsechno dohromady na muj ucet takze se to zdarne doresilo.

05.03.2012, 18:37 |
Luke_288 | Upraveno: 2012-03-05 18:38:52
Vida, takze proflaknutej typek...
Jen skoda, zes to nenapsal driv, moh jsem si usetrit starosti :)
když to je těžký...
mě třeba Bafis vyšel taky vstříc, poslal věc, abych jí vyzkoušel a když bude vše OK, ať mu pošlu tuším pětikilo. Jak přišel balík, mazal jsem do města shánět věci k tomu potřebné, ač se mi to zrovna nehodilo, abych to měl vyřešené a nebyl za zmetka.
Já bych dneska bez peněz předem, či dobírky snad nic už neposlal, lidi jsou svi*ě a je jedno jestli je to fórum, či přímo kamarád...

06.03.2012, 09:03 |
Luke_288 | Upraveno: 2012-03-06 09:03:21
nevidím na tom nic těžkýho, tys to vyřešil bez problémů. tohle je vždycky oboustrannej risk, kdybys poslal peníze předem, riskuješ, že ti přijde kamen v balíku, obráceně riskuje zas prodávající. mě by bylo uplně jedno, kdyby hned na začátku napsal, že na to nemá čas, navíc že to neposílám jemu, ale rodičům a že to může trvat x měsíců, ale o tom nepadlo ani slovo.
já vždycky koukám jak dlouho tady ten člověk je zaregistrovanej, ale někdy to nepomůže. na druhou stranu tu mám mraky pozitivních zkušeností...

06.03.2012, 19:28 |
bafis Luke : nenapsal driv.... ja v tom tragedii nevidel, slo o vec ktera se mi valela par let v garazi, hodnota par stovek, nakonec se to vyresilo, tak proc delat zle.
Jinak vseobecne tady na foru problem nemam, koupil jsem tu i prodal dost veci, platbou predem a tim ze dost jezdim tak i osobnim predanim, diky tomu jsem tak aspon poznal dost lidi,s kteryma tu roky debatuju.
Tragedie vubec, u me je to 250korun, jen me serou ty vymluvy a neustaly sliby. Tak aby se nekdo nenapalil s vetsi castkou penez