Navštíveno 5301x

Kamo koukej. První část složena během tří týdnů.

25.01.2012, 09:19 |
nome to sou ty hyper mega ultra puzzle s 15 000 kouskama ?

25.01.2012, 09:22 |
choze Tak to je pecka :)
nome: 18 000 na krabici, po čtyřech obrázcích po 4500. Ve skutečnosti je tam na každým obrázku asi 250 puzzlíků víc. Takže 4750 jeden obrázek.
Pěkný :-) kam to pak dáš až to budeš mít celý postavený?
Schejby: do průjezdu v rodinným domě. Už tam máme pověšený takový jednohubky od 500 do 3000 dílků. Tohle už je jiná liga.
Jen bych uvedl na pravou míru, že to skládá otec s matkou, jsou v důchodu, tak u toho sedí od rána do večera, zlobí se, ale řekl bych tak 8 - 10 hodin denně.
Chvílema to chtěli hodit do kotle, ale mají super systém, takže to jde. Já jsem skládal tak všeho všudy 3 hodiny. Chodím do práce, máme malou dceru, takže to u mě není moc možný.

25.01.2012, 10:18 |
nome | Upraveno: 2012-01-25 10:18:44
no 8-10 hodin deně x 3 týdny tak to je mazec,
na to, že je to jenom 1/4
neměl bych ty nervy :-)
a ja se doma se*u s detma s 1000 dilkama Piratu z Karibiku....
C...arlos : tak to pak jo :D Jn tohle je jiná liga,taky by mě to nevadilo skláda... ale Je tam hodně modrý a ta se blbě skládá :D Když jsem přítulce koupil eiffelovku tak tam bylo hodně modrýho :D ta se vztekala ta šílela :D
tohle od někoho dostat darem, tak mu poděkuju lopatou po hlavě :-D zbláznil bych se, zešílel, kurvoval od rána do večera..
O_O: a proto to Thullo poslal dál.
Schejby: zmíněný systém právě spočívá v tom, že si naši rozdělí všechny dílky na různý hromádky do krabic podle barev a skládají jednotlivý části. U takto velkýho obrazu to ani jinak nejde. Tady postupovali tak, že prvně poskládali rám, potom ten most s divadlem, tím se jim rozdělil obraz na dvě půlky a pak už doskládávali prvně ohňostroje a potom vodu. No ale kolikrát šíleli, že to nejde, bych nespočítal na rukou ani nohou.
ty vole tak to abych pomalu zacal omítat ten prujezd nebo to ani nestihnu :-D

26.01.2012, 00:16 |
maxov to by si měl maknout panáčku:)
Včera byl odstartován druhý díl tohoto seriálu. Začal se skládat druhý obrázek.