Navštíveno 4866x

Sice ta barva je fakt spis na oktavku, na me je vic vyblita nez zbytek palubky, ale furt lepsi nez modra a zvukove na origo repro, rekl bych ze super ;-)

19.01.2012, 08:24 |
michal_smsmsm (A) | Upraveno: 2012-01-19 08:25:14
Mobil to nedava, rozdil tam je, ale je to suprovy, jen to nejde uz z auta pac nemam vydlicky k tomu ze jo ;-) tak doufam ze kolem nepujde nekdo kdo je ma, to bych byl fakt nasranej...
Nevim jestli ti sasa radne podekoval, tak ale jeste jednou DEKUJU STRASNE MOC ;-)

19.01.2012, 11:02 |
clown se nedivim, ze to nikdo nechtel :)))))
jeeee, to nevypada spatne .. :)
a me podekovani jako prepravci nic, jo ? kuwy tady jsou :)
clown: on Ti esesak za to pohlida ditko kdykoliv budes potrebovat urcite :-)

19.01.2012, 15:24 |
Lumík I mě se líbí :-) a šlape jak má :-)

19.01.2012, 16:04 |
clown no hlavne aby ti tam sla E2 .. s Leosem a Patrikem .. pyco :)))))

19.01.2012, 16:15 |
clown :)
Taky mám v Escu, ale jinačí model...
Já vidličky mám. Kde parkuješ? I když mě by asi stačil jen kámen, hodil by se mi jen panel :-)
panel tam nenechavam :-pppp :-D kamen nestaci, na oknech jsou pruhledny folie, takze rozbijes ale nevysypes v aute je alarm s prostorakama a pager a ja sem u auta za 2 vteriny ;-)
dovolim si tvrdit, ze za jednu vterinu nestihnes to okno ani vymlatit, pokud ano, tak se ti v tom kuse bude v ramu dveri pomerne motat, auto nejde zevnitr otevrit klickou takze bys dovnitr musel oknem kde se uz mota sklo a nevim jestli by si na radio takhle dosahl ;-) no sem presvedceny o tom ze urcite ne za vterinu, ani za dve ;-) ale je fakt ze zkouset to nechci, tak doufam ze to nebude zkouset nikdo, pac se mi to fakt libi i jak to hraje, na seriovy repro, i kdyz samozrejme nejaky kompa by byly zase jeste lepsi, ale to bych se zase dostal do zacarovanyho kruhu, kde uz sem byl a jsem rad ze sem se dokazal dosta ven ;-)

19.01.2012, 21:20 |
clown myslim, ze SG by to oknem nedal... , ale hadat se nebudu :)

19.01.2012, 22:34 |
choze :)
Clown: Máš pravdu, nemám na to odvahu ani zkušenosti :-) Pokud si tím myslel něco jiného, tak nemáš pravdu, ale raději ani to nevyslovuj!
Michal: Tak moje vteřina je na tom podobně jako tvoje dvě :-)
Choze s králikem: nechápu, čemu se smějete :-)

20.01.2012, 12:47 |
clown :) za mne
:) za kralika
muhehe za Chozeho :)
. (<¨)
-(. . . .)-
(. . . . . .)
. . () ()
to je clown jak se smeje :-D

20.01.2012, 13:35 |
clown a vypada to, ze jsem se z toho i posral :)))
to vypada jak Zabijak :-DD

20.01.2012, 16:28 |
choze :D

20.01.2012, 17:48 |
clown jen nevim, prac mam mit 4 bradavky .. jako ma krava struky :) ty woe, ze on kralik je uz dlouho ve meste a na rodne visce (ul. Za kravinem 3), kde by mohl nejakou kravu videt v realu nebyl jiz hodne dlouho :)
clovn: to udelal daryl, kdyby to nesmrskavalo merety nemas ctvery prsa :-D

23.01.2012, 13:13 |
clown no jo... za mezery muze "JR to mas marny" :)