Navštíveno 4639x

Potreboval bych poradit s cenou kol,ktere se davali na starsi soutezni skodovky.Fotku budu mit nejak behem vikendu.Jedna se o nekolika paprskove disky.Zkusim najit aspon na netu.
Tyhle sem mel, kopretiny nebo jak se jim rika... Nebude to zadna pecka bych rek. Ty druhy, co sem na skodovkach videl, jsou hezci. Ale treba se mylim.
Tohle jsou loukotě, záleží v jakém jsou stavu, protože je to elektron a je dnes docela hazard na tom jezdit. Ty kola chodili obrok na rentgen po 4 letech vyhodit... ale dodnes jezdí na závodních autech a kupodivu drží. Cenu netuším dle stavu 5 - 7tKč tak cca. můj odhad.
Pošli mi pak fotky a představu o ceně, asi vím, kdo by mohl mít o ně docela zájem. Ale záleží na stavu a ceně.
Otec má právě taky zájemce, ale neví kolik si za ne rict.Zítra vyfotim,zatim diky.
Nevíc to praskalo na šroubech, řešilo se to futrováním, ale moc to nepomáhalo.
Tak se otce zeptej, kolik mu za to nabízí, myslím, že jestli jsou zachovalá, tak ti budu schopen nabídnout lepší cenu, než pět nebo šest tisíc.
Tak včera všechny kola prohlédnuta a nikde žádná prasklina, max na jednom chybí kousek na boku, mám vyfoceno. Nechce se mi dávat fotky sem, proto těm co psali posílám do mailu.
Jo a těch disků je 7.