Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Tuner a dalsi znalci Skody

o Navštíveno 4639x o
o 02.12.2011, 12:03 | Fordik
Potreboval bych poradit s cenou kol,ktere se davali na starsi soutezni skodovky.Fotku budu mit nejak behem vikendu.Jedna se o nekolika paprskove disky.Zkusim najit aspon na netu.

o 02.12.2011, 12:06 | Fordik

foto k příspěvku  od Fordik

o 02.12.2011, 15:22 | tappaja
Tyhle sem mel, kopretiny nebo jak se jim rika... Nebude to zadna pecka bych rek. Ty druhy, co sem na skodovkach videl, jsou hezci. Ale treba se mylim.
o 02.12.2011, 18:23 | Tuner#2
Tohle jsou loukotě, záleží v jakém jsou stavu, protože je to elektron a je dnes docela hazard na tom jezdit. Ty kola chodili obrok na rentgen po 4 letech vyhodit... ale dodnes jezdí na závodních autech a kupodivu drží. Cenu netuším dle stavu 5 - 7tKč tak cca. můj odhad.
o 02.12.2011, 19:56 | SilverGhost
Pošli mi pak fotky a představu o ceně, asi vím, kdo by mohl mít o ně docela zájem. Ale záleží na stavu a ceně.
o 03.12.2011, 09:26 | Fordik
Otec má právě taky zájemce, ale neví kolik si za ne rict.Zítra vyfotim,zatim diky.
o 03.12.2011, 14:25 | Dragster
Nevíc to praskalo na šroubech, řešilo se to futrováním, ale moc to nepomáhalo.
o 03.12.2011, 16:24 | SilverGhost
Tak se otce zeptej, kolik mu za to nabízí, myslím, že jestli jsou zachovalá, tak ti budu schopen nabídnout lepší cenu, než pět nebo šest tisíc.
o 05.12.2011, 18:29 | Fordik
Tak včera všechny kola prohlédnuta a nikde žádná prasklina, max na jednom chybí kousek na boku, mám vyfoceno. Nechce se mi dávat fotky sem, proto těm co psali posílám do mailu.
Jo a těch disků je 7.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3121 sekund.