Navštíveno 4487x

Prosim vodafonaky o pomoc. Shanim HTC Desire Z. Na e-shopu je vyprodany a na zadne prodejne v okoli Vsetina jej nemaji. Da se sehnat nekde jinde. Chtel bych ho totiz od VDF za zvyhodnenou cenu po 2 letech.
Diky
jim zavolej a jestli ho maj na skladě, tak ti ho pošlou....
To uz jsem zkousel. Na centrale me prave odkazali, ze by ho mohli mit na nejake prodejne jako doprodej... Uz jsem obvolal 8 prodejen a nikde. Tak nevim, jestli se da nejak jinak zjistit, zda ho nekde nemaji...

02.12.2011, 08:52 |
Bucci no nevim jestli Zetko je zrovna ten model, kterej bych kupoval.... :-(
Mám Z, je v poho, klávesnici ale vůbec nepoužívám, příště klidně bez klávesnice. Z asi neseženeš, neb za tuhle cenu bylo vyprodané už někdy v říjnu. Zkus e-shopy, u VDF bylo docela drahé i s tou slevou po 2 letech, nevím, za kolik nabízí teď. Ale počítej, že spíš neseženeš. Za kolik ho můžeš mít od VDF s tou slevou?
Muzu ho mit za nejakych 3.500.
Na jedne prodejne mi rekli, ze se moc neprodaval, a proto ho z prodeje stahovali...
No nic, asi pujdu do eSka...
Moc neprodával, ha ha ha :-D U nich tedy ne no, když to mají i teď drahé :-( pokud nemáš možnost nějaké slevy za něco.
S nic nezkazíš a klávesnice fakt není třeba. Ale lidi Z brali hlavně že bylo tak levné :-)

05.12.2011, 11:09 |
Bucci včera sem jedno Z viděl v T-mobile prodejně v Kolíně, tos ale asi slyšet nepotřeboval co...

04.01.2012, 01:14 |
meris Před vánoci jsem scháněl Z pro kamaráda a ani velkoobchody ho neměli. Podle dodavatelů se už nebude dodávat.