Navštíveno 5265x

11.11.2011, 23:32 |
hanzz Gratuluju ke Grandíkovi ;)
Díky snad mi bude dělat jenom samou radost .-)

12.11.2011, 17:44 |
hanzz Mám v hledáčku něco obdobného, tak u tebe budu sledovat spokojenost :)
:-D budu podavat pruběžné info jak jsem spokojen s autem ale i prodejcem a jeho servisem, nazory na něj jsou vesměs pozitivni na cca 10 pozitivnich 1 max 2 negativni tak doufam že to bude ok :-)

12.11.2011, 21:16 |
petis Paczqo: gratuluju k Jeepovi. Nahod fotky:-)
Petis: diky zatim aspon uto ještě z azarun auto si budu přebirat za cca tyden až dva byla tam bomba s LPG za sedačkama v kufru jenže ja potřebuju volnej kufr s možnosti sklopeni sedaček takže mi ji předělaj na toroid misto rezervy a budou mi dělat čalounění volantu ma hrozně tenkej věnec a špatně se mi drží takže mi budou dělat tlustší ale foto pak nahodim, je to Limited r.v. 2002 4,7 V8

12.11.2011, 21:37 |
petis vypadá slušne. pak se podel o spotřebu LPG, asi budu řešit příští rok. Podle roku už by to moch bejt 5q automat. Jinak kdyby jsi chtěl nebo potřeboval gumy tak mám GlobeThrote nebo jak se to píše. Je to stejnej vzorek jako BF Goodrich snad se to tak píše. Jinak doporučuju vymenit náplně aspon v difech a v přídavce, Tam musí přijít Mopar aditivum kvuli lamelám. Přeju at slouží.
No na spotřebu jsem sám zvědavej je to moje prvni LPG. co se tyka prvotniho servisu tak by mělo byt vše hotové a doložené od prodejce navic dává pul roku záruku a jasně jsem mu dal najevo že pokud s tim něco bude nedam mu pokoj tak uvidíme.
Co se týká gum to jsou léto nebo zima ?

12.11.2011, 21:46 |
petis jsou to celoroční, nekde mám fotku. je to origo rozmer 235/65/17

12.11.2011, 21:49 |
petis [ Link ] až skoro dole jsou fotky těch gum
Moc pekny! Jakou to ma pridavku (stala 4x4?)?
quadra drive automaticky přiřazovanej předek nebo natvrdo 4LO
Tak to je pecka, ten by mel mit i 4HI, nebo ne? :-O
U takoveho motoru je redukce snad skoro zbytecna (alespon ja ji nikdy u Explorera s 4.0 SOHC nikdy nepouzival :)
tak tady něco málo fotek teprve včera jsem ho dovezl domů
[ Link ] až bude lepši počasí lépe to nafotim, jinak pocity z auta jsou super sice prvni jizda byla hustej nezvyk chova se to hodně jinak než klasickej osobak holt 7 let na omegach ve mě nechalo sakra velky stopy ale zkamaradil jsem se s tim rychle a dneska začinam mit konečně radost. aktualně jsem spotřebou na 17,5L LPG
Moc paradni!
Btw. ted koukam, co to je za vybavu, ze to nema lakovany zrcatka? :-O Ja myslel, ze bud je to laredo bez laku, nebo limited s lakem, ale tehle kombinace jsem si nikdy nevsiml :-o
Jeste by to do intose chtelo orig. koberecky (rozmerove) :o)
je to limited, lakovany zrcatka ma myslim jen overland ale nejsem si jist spiš bych řekl že to byl připlatek protože spousta jich pravě nema zrcatka v laku i overlandy.
jinak narazník a světla jsou měněný púvodní jsem k tomu dostal a jsou fest zašlý ale třeba se budou hodit, nove tam daval prodejce to same narazník původní total rozpraskanej tak tam dali naraznik laredo a šel do laku ten starej mi taky chtěli dát ale mě by byl k ničemu a byl fakt kaput.
Jinak původ je kanada dovezeno jako nové přes simix v roce 2002.
No gumove koberce origo rozměr jsem nikde nesehnal jen vanu do kufru, tak tam nechal tyhle uni a na jaro si necham nějake udělat u newmana nebo na tepichach.
paráda, je to fešák, ať slouží
Díky snad bude dobře sloužit péči dostane pořádnou, každopádně zatim je spokojenost a spousta seznamování a učení se na novej styl jízdy :-)