Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Pozor na člena Vydra

o Navštíveno 8802x o
o 18.02.2011, 20:15 | trlon
místnímu člena myslim že -Vydra
Přijel si pro mnou prodávající radio které si přebral.vše funkční,odzkoušel,prošel.po týdnu vyvolával že mu nedrží panel když ho vyklopuje.pak bylo zas vše asi dobré.pak volal že zapomel plíšky na vytahování radia.Posílal sem mu je poštou a přišly zpátky.ted vyvolává ze skrytého čísla a vyhrožuje:-))
Myslíte že je to normální?
při obchodech stímto členem pozor(je z SK)
Vydra-nevyhrožuj!bud si přijed nebo nic,ja nejdu po3tí na poštu i když je to kravina!!!

o 18.02.2011, 21:28 | Vydra | Upraveno: 2011-02-18 21:33:52
Celkom vážne obvinenia na moju osobu, takže začnem pekne po poriadku.

Áno, na trlon-nov inzerát som zareagoval mailom (25. januára), telefonicky sme sa v strede týždňa dohodli, že v piatok budem mať čas, tak by som si pre rádio prišiel. Tak sa aj stalo, v piatok podvečer som išiel do ČR. Na mieste som si rádio vyskúšal vo svojom aute, len tak provizórne osadil, vyplatil a išiel som domov. Myslím, že to bolo korektné jednanie ako z trlon-ovej, takisto aj z mojej strany. Išiel som cca 100 km pre rádio, nezjednával som cenu.

Keď som však na druhý deň rádio osadil na miesto, zistil som, že tým, že je displej umiestnený hlbšie a rádio je v aute dosť nízko, videl som iba jeho spodnú štvrtinu a nakláňať sa za jazdy, aby som na to videl by bolo príliš nebezpečné. Takže aj keď sa mi veľmi páčilo, dal som ho do inzercie. Všetko si môžete pozrieť tu na fóre. Našiel sa kupec z ČR, ak je tu registrovaný, možno sa ozve, ak bude chcieť a napíše, či so mnou bolo nefér jednanie. Na rovinu som povedal, prečo ho tak skoro predávam a zaručil som sa, že ak nebude spokojný, odkúpim ho za rovnakú cenu naspäť. Mimochodom, rádio som kúpil za 2 500,- CZK a predal za 2 400,-. Takže aj s cestou to určite nebolo nič, na čom by som chcel zarobiť, ak by niekomu o toto išlo.

A teraz k veci:

Doma na druhý deň som zistil, že keď sme rádio u mňa v aute skúšali, tak bolo všetko samozrejme rozbalené a niekde tam zostali vyťahovacie kľúče. Zavolal som trlonovi, že tam asi niekde zostali a teda či by bol ochotný mi ich poslať poštou ako dopis, pretože sa mi nechce kvôli ním ísť do ČR. Povedal mi, že to nie je problém. Ubehol však skoro mesiac a ja ich nemám, chcel som ich ešte dodatočne dať kupujucemu lebo som mu to sľúbil, aj keď on na tom zrovna netrval. Volal som mu asi 3x, či sú už na ceste, avšak bol som oboznámený s tým, že najprv sa to asi zdržalo niekde na hraniciach (?), potom sa vrátili a potom už neviem. Určite sa nikomu nevyhrážam, kto ma pozná, ten vie, že nie som ani trochu konfliktný typ. Ak bol v poslaní nejaký problém, stačilo to povedať na začiatku, nedržal by som sa na to. A čo sa týka skrytého čísla – vždy som volal bez utajenia, takže číslo je známe a dnes som volal z firemného telefónu, ktorý má clir, čo ma teda nenapadlo riešiť, až teraz som sa dozvedel, že to vyzeralo ako nejaké utajovanie. Povedal som, že sa mi nezdá, že tak dlho trvá pošta na SK a že sa to vrátilo bez udania dôvodu. A už sa vyhrážam... No pekne :-)

Takže žiadne utajovanie, vyhrážky a pod. A k tomu panelu, že po týždni som vyvolával a potom zas pliešky... Ako je napísané už vyššie – volal som hneď na druhý deň ráno, či by mi ich neposlal. Panel som spomenul takisto v ten deň v maili, ale to nebola sťažnosť, len som si nebol istý, či s nim narábam správne lebo to rádio malo pre mňa nezvyklé otváranie, tak som sa pýtal, či niečo nerobím zle. Rádio bolo u mňa v aute dva dni (od 28.1 do 29.1.) a 5.2. som ho predal. Týždeň bolo zabalené v krabici. Takže žiadne také, že po týždni som vyvolával.

Všetku mailovú komunikáciu mám uchovanú, takže s tým nemám problém. Som na tomto fóre už nejaký ten piatok, osobne som sa stretol s niektorými členmi, ale asi je najvyšší čas to tu pomaly opustiť. Kľúče už nechcem, nemám chuť byť z niečoho obviňovaný, kvôli niečomu, čo má hodnotu možno 20 korún. Myslím, že som hádam k tomu povedal všetko, obraz nech si utvorí každý sám.

edit: preklepy
o 19.02.2011, 08:58 | Alííí
Pokud je vše zaplaceno, a šlo jen o poslání plíšků resp. radu jak manipulovat s panelem... Tak jako docela JOKE, ne? :-D
o 19.02.2011, 10:00 | H-Honza (M)
asi chyba v prekladu ne?
jeden pise ze je panel hluboko, druhej zase ze nedrzi, cely mi to prijde jako hodne nafouknuty a vcelku o hov*e, dva dospeli co se neumi domluvit :O/
o 19.02.2011, 10:04 | jasisoft
ako male deti..... :-))))
o 20.02.2011, 13:30 | Nismo.Power
jako honza..... nesmyslný dohadování o nesmrtelnosti chrousta....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3273 sekund.