Navštíveno 4398x

16.02.2011, 10:58 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-02-16 10:58:52
Ahoj,
dneska jsem v trafice objevil speciál EVO a je to o Mazdě MX5. Myslím, že pro Tebe povinost to zakoupit ;-) Je to něco v tomhle stylu:
[ Link ]
Ahoj,diky za upozorneni,ja ho mel uz drive nez vysel v trafikach :-) poslala mi ho redakce prednostne postou:-)
Až tak jo? Máš předplatné?
Predplatne ne,ale napsal sem jim , ze bych to cislo rad mel a z redakce mi odpovedeli,ze neni problem a poslali mi ho domu..na stancich se objevilo o tyden pozdeji. Oni v predchozim cisle avizovali,ze bude special,tak sem si ho hlidal a radeji takto pojistil. :-)
Nějaká inspirace :-)

Hezka barva,jen si to trochu odporuje...ma odrizly zadni naraznik kvuli vzduchovemu pytli aby byl rychlejsi,ale narve na to takovehle A :-) Jinak chrom limec ja muzu,bejt uzsi tak je to paradni :-) Mne manzelka dnes potunila podobne naraznik,bohuzel na impreze :-/ A to sem ji pred tydnem instaloval parkovaci senzory :-D

20.05.2011, 15:57 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-05-20 15:58:06
Mě se hlavně líbí ty šroubovaný respektive nanejtovaný lemy. To je tak hnusný až je to moc pěkný :-)
NJ ženská za volantem = auto bez řidiče, já to říkám pořád :-)))
Takove lemy dela napr. Bushwacker, ale nejsem si uplne jistej, zda i pro MX5 :o))
[ Link ]