Navštíveno 3604x

24.08.2008, 11:03 |
clown Cau,
hele az budes nekomu zase psat, ze jsem mu neco prodal, co neni v poradku .. ze jsem ho urcite okradl, ze jsem mu prodal neco jineho .., tak si to nejdriv over jak to je .., delas z lidi blbce a jen jen zdrzujes od prace. Kvuli tvejm blbejm kecum musel dotycny clovek rozebrat cele dvere.
To, ze ti prijde, ze dana repra hrajou jinak, nez si pamatujes je sice mozne, ale slysel si je pred 4 rokama naposledy, na jine sestave, v jinem aute. Navic tve sluchove bunky za tu dobu jsou zase o o chlup vic pokosene.
Takze az mi priste budes mejt prdel, zacni laskave nejdriv u sebe..! pises mi o picovinach, ale, ze by ses zeptal mne jak to je, to ne..
Dik
jo aspon nelezu nikomu do prdele ale to bylo a je normalni
Kluci nechte si ty bábovičky :)))

24.08.2008, 21:39 |
Q no je to kvůli tvejm reprákum....

25.08.2008, 01:57 |
macek Hele šašku pepa ti prdel nemyl tak se sklidni a zbytecne neskakej a nedelej rozruch ja jsem u toho byl tak vim jak to bylo padla rec jenom o tom ze ty RS6ky maj na magnetu psanejch 70rms a maj podle papiru 110rms takze asi tak. A mimochodem buddha rozebira dvere rad:-))))vid Honzo
macek: jasně,často a rád :))
Q: zastupnej problém...... nebo mi chceš vnutit pocit viny???

25.08.2008, 09:07 |
Q B: proč bych ti měl něco vnucovat? Nepiš o bábovičkách, když jde o repráky. Zbytek je váš problém. Clownovi se to nelíbilo a já se mu nedivim. Navíc pepínovu přesvědčivost znám dobře :-) (už pár let)
clown: celou dobu sem si myslel že děláte v papírnictví padělky :o))) takže je to jasný... Hele a to ste si mysleli že to sou jako precissiony nebo co? Já jen že sou od sebe velice dobře rozeznatelný :o) třeba nápisem S806 :o) ale to asi odborníky nemiusim učit znát žejo

25.08.2008, 09:35 |
Q :-)

25.08.2008, 10:42 |
clown macek, no jo .., sice ti nic do toho neni, ale ty s pepou asi bydlis, ze vis co psal ??? ale no tak hosani, prekvapujete :o)))
jinak porovnavate dva modely 5 let od sebe, kazdej je jinej, to co je napsany na krabici a repru je taky jinaci.
slo to rict jinak .., slo se mi jen zeptat hele, oni jsou jiny ? ano jsou jiny .., je to na nich i napsano, slovicko NEW, ale pro to asi potrebuje preklad. Ono totiz kdejaka firma ma jistou upravu kazdy rok, ci dva.
jen pro poradek .. Buddhovi jsem nabidl svoje RS806, nabidka plati, vsadim se, ze kdybych mu je dal, tak budou hrat taky divne .., protoze u pepy hraly prece nejlip :o)
btw .. nevim komu lezu do prdele, dost by mne to zajimalo. Ze by Buddhovi, kvuli cene ..? Nedelam to pro penize, nemusim davat kazdymu obloz ala odvoz 1km za 250. Ze by dovozcum ??? Vse si platim, vse mam zaplaceno, narozdil od nekoho, komu tam uz 3 roky lezi jeste listek s dluhem na nejakej instalak ci co. Jen ty z moravy se kvuli 2000kc nebudou hadat, coz je chapu.

25.08.2008, 12:38 |
macek Escudo: nikdo si nic nemyslel cist umim. Je jenom divny proc na ne najednou davaj 70rms to je vse
To clown:Davej si pozor co pises!!!!!!!! o tech hosanech a tech oblozich

25.08.2008, 13:15 |
clown macku ... je za tim smajlik ? je :o)
a to nám to hezky začíná :o)
macek: no divný to je, ale můj tip je že za to clown nemůže :o) myslim si že ho znám už nějakej ten pátek a s klidem na duši můžu říct, že od něj tyhle věci nehrozej. Normálně bych to sem asi nepsal, ale tohle zní jako když chtěl někdo machrovat

25.08.2008, 13:41 |
macek Ale za tim obkladanim zadnej smajlik neni priste lepe zvaz co budes psat nikdo tady nepise o Tobe co delas a nedelas takze klidek jestli to je pepovi jedno tak ale me ne a jestli si o tom chces popovidat tak muzem treba na pristim strahove Ty tam jezdis ne?

25.08.2008, 13:45 |
macek escudo nikdo tady nemachroval nejsi jedinej kdo tomu trochu rozumi jen je proste divny ze na takovy repra nemuzou udelat teda spravne oznaceni neznalemu cloveku se to totiz muze zdat divny

25.08.2008, 13:46 |
clown tak mate nekdo zvednout telefon a zeptat se :o) nebo se kouknout na web :o)

25.08.2008, 13:47 |
clown kazdopadne zakaznik je spokojen a pousti do nich vic nez 110w, takze si o zaruce nebudeme ani povidat :o)))
macek: vždyť já si na nic takovýho nehraju, ale clown něco napsal a nezdá se mi že by někdo popsal přesněji jak to opravdu bylo, mě by to vcelku zajímalo

25.08.2008, 14:06 |
macek Escudo proste to vzniklo tak ze jsme s pepou rikali ze na tech RS6kach je na magnetu 70rms a vzdicky tam bylo 110rms takze to vypadalo ze to nejsou RS6ky to je vse tohle by bylo divny kazdymu co?
asi trochu osvětlim svoji verzi.Jestli tedy pane Q mohu? :)
Pepe si je poslech a řiká že dobrý,ale že uměj jít krapánek níž ještě.Načež jsme začli kecat o S6 že jsou podobný,že už se nedělaj a jestli náhodou s přihlédnutím k watáži nedošlo k mýlce.Stát se muže všechno,ale rozhodně bych nepodezíral zrovna clowna z nějaký levarny.Sice ho nijak extra neznám,ale nevypadá že by to měl zapotřebí.Od šaši mi bylo promptně zjištěno že je to holt new model a že je to tak ok.Přesto řekl at se radši kouknu na magnet a bude jasno a nabídl event výměnu za svoje.Tak jsem se kouknul,to zabere chvilku a psal že je všechno ok a že já jsem plně spokojen a nemám důvod bejt naštvanej atd....Naopak,lepší kompa jsem ještě neměl.Zbytek věcí už je asi mezi Pepou a Clownem,znaji se déle a do toho fakt nevidim a je mi to uplně fuk.
Proto mi pane Q přišlo že mě manévrujete někam kam nechci.Sice jde o moje repro,ale já už mám dávno čistej stůl :) A z mojí strany clown rozhodně taky.
Na ostatní výkřiky ve tmě nebudu raději reagovat :)
clown: kecáš,takovou watáž v autě nemam ani na sub,samo hrajou z radia.A opovaž se na mě se zkreslenim :))))))

25.08.2008, 14:47 |
clown a orezavas je na 80Hz :o))) ???
nemluv sprostě a cizim jazykem.řežu maximálně dřevo a to nerad :))))

25.08.2008, 16:29 |
Q :-) ještě, že nemanévruju. Jen sem chtěl abyste se bavili o repro a ne o bábovičkách.

25.08.2008, 16:40 |
clown Q btw ..., tu tvoji kundu uz u baraku nemam :o)) uz jsem ji pristrihnul do hladka :o))

25.08.2008, 16:50 |
Q šmejde

25.08.2008, 16:58 |
clown :o)))
Ach jo.Zacne toi sdelenim nejakym,pak jsou tu babovicky,pak se tu bavi o repro,o ktere se jedna a nakonec to zase skonci na gynekologii :-))))) No to me podrz. Jinak co se tyce clowna,tak jako escudo.Nikdy zadny problem.
Nejak me to vysililo.Jdu si udelat palacinky :-))))