Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to A a M !!!

o Navštíveno 2544x o
o 28.11.2007, 23:14 | Jeee
opět děkuji za smazání inzerátů, ale můžete mi prosím napsat co je v těch inzerátech za komerci???? Píšu sem, protože po zkušenostech z minula na e-mail neodpovídáte!
Prodávám radio Sony z Fordu, protože sem montoval do toho auta DVD tak mi tady chlápek nechal tohle radio jeastli bych mu ho prodal a když nové stojí 27000 tak si myslím že když ho prodávám za 4900 tak na tom asi hodně vydělám (řekl jsem mu že ho prodám kolem 5)
Dále jsem prodával Pioneer AVIC-D3 kterej mi přinesl "kamarád" kterej mi dluží love protože mi rozsekal auto a samozřejmě prachy nemá, tak že lepší vrabec v hrsti než holub na střeše, tak že to tu taky nesmím prodat??? Myslím že je to za dobrou cenu, nebo snad ne?? Co je na tom za KOMERCI?

o 28.11.2007, 23:16 | Jeee
Byli tady inzeráty že prodává 10autoradii, a v pohodě, nikdo z vás (A a ( si jich ani nevšiml a člověk sem hodí toto a okamžitě mazec, proč????
o 28.11.2007, 23:38 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
bazar je urcen pro osobni prodej

kdyz si svuj prispevek prectes jestze jednou tak si odpovis

sam se muzes podivat co si zadal za inzeraty

namatkou

pioneer HD1BT stoji 80tis
pioneer D3 stoji 43tis
clarion VRX868 stoji 32tis
kenwood ddx 6027 stoji 40tis
3x ruzny model Ford radii
seat radio
a k tomu dalsi radia pioneer, kenwood

takze v aute jsi asi vsechno nemel a neni to Tvuj prodej
o 28.11.2007, 23:43 | Jeee
ano není to můj prodej, protože mám známý u fordu a když jim tam montuju DVD, tak mi tu prostě to origo radio nechaj jestli bych jim ho prodal, myslím že za peníze který to prodávám to žádná komerce není!!! Proste na tom nevydělávám!!! Nemám z toho ani KORUNU! Jen dobrej pocit že sem pro někoho něco udělal!
o 28.11.2007, 23:46 | Jeee
A bohužel kamarádi vědí že se pohybuji v autohifi, tak mi sem přinesou nějaký radio, když si koupili nový. Jinak HD1BT bylo tatínka jednoho dobrýho kamaráda, koupil si Audi A8, tak že tohle tam asi nedá, Kenwood DDX měl můj otec v autě, a D3 jsem popisoval už výše
o 28.11.2007, 23:47 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
tak jinak

mam znamy u fordu = chodim jim montovat DVD = nechaj mi origo radio = ja ho prodam = dostanu penize

delas to za ucelem zisku at jde o opravnene podnikani ci nikoliv

opet sis sam ospovedel proc Ti to bylo smazano
o 28.11.2007, 23:48 | Jeee
byl tu inzerát s nějakým telefonem a dokonce sám napsal že ho vydražil a aukci a ted ho prodává dráž (to je komerční) a nechali jste ho, proč????
o 28.11.2007, 23:51 | Jeee
já to nedělám za učelem zisku, tak jinak
Někomu namontuješ DVD protože on to neumí (je to kamarád tak že to děláš zadarmo nebo ti dá třeba na cíga), a nechá ti radio jestli by si ho nemohl prodat za 5 ty ho prodáváš za 5 kolik na tom vyděláš??? Ano = 0,-! Děláš to za učelem zisku????
o 28.11.2007, 23:53 | Jeee
Mě to radio nikdo zadarmo nedá abych na tom vydělal!!!!
o 28.11.2007, 23:54 | Jeee
Kral 007 - Jo a ještě nechápu proč to musíme řešit tady na foru (zbytečně si zvedám aktivitu), když jsem ti psal na ICQ
Ale nevím proč nedokážeš odpovědět!!!
o 28.11.2007, 23:59 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
interni prace na foru je docela dost, kazdej to zkousi nejak obejit, nahani aktivitu v pul roku starech prispevcich a je jasny ze sem tam nekdo unikne, ale mas moznost na to moderatory upozornit a nestalo se tak

nejdriv pises ze chodis montovat znamejm do fordu a tez uz jen kamaradum?

jak jsem Ti psal do mailu, pokud se Ti postupy moderatoru nelibi, napis darylovi

o 29.11.2007, 00:01 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
proc to musime resit tady na foru? protoze jsi to sem dal
poslal jsem Ti to mailem, pak jsi psal tady, pak jsi mo psal maila na ktery jsem odpovedel.

a odpoved jako v mailu, mam icq offline
o 29.11.2007, 00:04 | Jeee
Ano známým od fordu a to je myšleno tím že ty idi znám (zajdem někdy na pivo, pomůžem si odstěhovat pračku) tak že v dalším příspevku jsem je nazval kamarady!
o 29.11.2007, 07:26 | H-Honza (M)
hele, tohle nema reseni, takhle by mohl diskutovat kazdy....
Montujes DVD, takze se asi instalaci autoradii zivis nebo to delas jako melouchy a dostavas za to prachy ne?
O cem se tady chces porad dohadovat. Tyhle tvrzeni by tady mohl vymyslet kazdej, a kam bychom se dostali....
o 29.11.2007, 08:25 | Jeee
O.K. tak to tady smažte at už se to neřeší!
Děkuji
o 29.11.2007, 09:49 | RedBaron
Koukám, ozývá se jedna potrefená husa za druhou...
o 29.11.2007, 09:57 | Barthez
Jak jsi psal - Mas na tom ciga ne? Takze to vlasne za ucelem zisku delas.......
o 29.11.2007, 10:14 | Smrada (M)
Problem uz je vyresen po mailech
o 29.11.2007, 11:24 | Jeee
Jj, cíga mám, ale bohužel nekouřím, tak že je vždy shrábne moje mladá:o)))
Jinak přesně tak problém vyřešn, tak doufám že tímto tento příspěvek končí!
Jinak děkuji za zvýšení aktivity:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.361 sekund.