Navštíveno 2660x

Ahoj,pokud si dobře pamatuju tak si tu před nějakou dobou inzeroval nějakou lagunu pro invalidy ... nevíš o nějakých menších autech?? ....scháním něco viz :
[ Link ]
Ahoj chlape, k mání je pouze zatím ta Laguna, pokud by bylo něco dalšího ozvu se, ale tohle byla vysloveně náhoda a zatím je pořád k mání ...
Když na té laguně bude asi o dost vyšší cena než mám v plánu asi já co? :-)) ... mě jde klidně jen o automat,ruční ovládání by mě tam známej dal nějaký starší použitý,ale kdyby se sehnalo něco už upravený tak by to bylo bez starostí
zjistím Ti cenu, foto té Laguny je zde:
[ Link ]
jj,oki ... potřebuju něco do práce na nákupy a tak no,abych Fávo měl pro radost a na srazy,páč tam rychle odchází spojka tím ručním řízením atd,tak abych to šetřil..
jasný chápu, kámoš ještě chrápe, jsem mu psal SMS, tak jak se probudí, písne mi a já Ti dám cenku :o)
tak ta Laguna stojí 77.000 a je to dovoz D, takže na přihlášení (plus cca. 8.000CZK dohlášení)
Jj díky,ale pro mě cena trochu moc,škoda :( ... a nevíš zda by nedokázal sehnat něco malého a levného v automatu?Chodím měsíc do práce,takže na to mám max jednu výplatu...
tak takhle levného nevím, zkusím hodit poptávku ...
na Tipcars:
Jetta za 9ooo
Sierra za 11ooo