Navštíveno 3032x

já vím že už je to hodně omletý, ale stejně, musím se s Váma podělit o dva infarktový zážitky ze dneška. Během předpisový jízdy na chalupu(asi 25km) mě to dvakrát málem trefilo. Poprvý když vyjedu ze zatáčky na rovnou silnici a přímo proti mě se řítil vínovej eskort kombi a NEUHÝBAL!!! Po dlouhém troubení si to nakonec rozmyslel, to jsem si myslel že už mám vybráno, ale asi o 8km dál vyletěl ze zatáčky passat, moh jet tak 130, zrovna na tom samým místě se minulej měsíc zabilli dva mlaďasové. Dneska daj papíry opravdu každýmu...

30.07.2007, 00:06 |
Kesam Bomba:-))) Ja jezdim na chatu take 25 km

30.07.2007, 00:52 |
Drtič tak to asi jezdíte na tu samou chatu :-)))
Hele, když jezdíme na tu samou chatu, tak se dohodnem a budem jezdit spolu:-))))
ruff: To je ptakovina, to by ste natahli backory voba, pokud budete jezdit kazdej sam tak blesk nikdy neuderi dvakrat do jednoho mista
to je fakt, já doufám že už se mi takováhle nemilá příhoda nestane.

30.07.2007, 22:14 |
X-sat (M)
Taky trosku nechapu,co je to s lidma na silnicich :-(
Jasně já se taky rád svezu rychle ale jenom tam kde vím že se nikomu jinýmu a nakonec ani mě nic nestane. Holt asi nemaj dostatečně vyvinutej pud sebezáchovy jako já:-)
ruffrider: normalni... jezdi castejc a zvyknes si.
u-geen: já klobouk ani vajca na platě nevozím, ale na druhou stranu se za nejlepšího pilota kamikaze na světě nepovažuju:-) když se někdo chce zabít, tak prosím, klidně, ale já u toho asistovat nemusim.
myslim jako ze si zvyknes na to ze ti na kazdych 100km par lidi neda prednost atd.

31.07.2007, 22:37 |
Kotass | Upraveno: 2007-07-31 22:39:29
Trošku jinak ale k tématu .. neviděl jsem to ale ve zprávách údajně bylo že nějakej mlaďoch chtěl spáchat suicide a poslat to s feldou do protisměru vstříct oktávce, jemu se samozřejmě nestalo nic ale ten řidič v oktávce je velmi těžce zraněn a možná se z toho nedostane .. pro takový případy by měli mladým řidičům v autoškolách vtloukat do hlavy, že když sebevraždu tak jedině pod vlak nebo náklaďák ať to neodnesou nevinní .. :(
Edit : Taxem to našel ..
[ Link ]