Navštíveno 2183x

30.05.2007, 21:53 |
mourl Ahoj sháním pro kámoše nějakou baterii do RCčka a rovnou asi i nabíječku.Něco levnějšího, Baterii jsme zatím vybrali: Nosram R3600 mAh 7,2V V nabíječkách se moc nevyznám. Díky moc

30.05.2007, 22:03 |
mourl Nabíječka nejlepe asi na 220V, koukal jsem třeba na 12V a k tomu je potřeba na doma ještě zdroj,možná by se dal použít PC zdroj, co jsem jeden doma měl ten dával až 9Amp (ale s napětím už to asi bylo horší, to jsem neměřil) Zdroj z PC není tvrdej :-(

31.05.2007, 22:19 |
BULOH tak solidní zdroj 8Ah se pohybuje kolem 1500,-

31.05.2007, 22:29 |
Smrada (M)
Jako nabijecku doporucuju Graupner Ultramat 14. Muzes pouzit jak na 220 tak na 12. 12 se hodi pri nabijeni v terenu.
Sam mam zdroj a Ultramat 25. Potrebuju nabijet rychle 14 clanku najednou. Pak jeste treba Shark 10, ale ta je na 12 jenom. Na nabijecce se nevyplati setrit. POkud chces setrit na baterkach, koukni po znacce XCell. Ja je dlouho jezdil a byl jsem pomerne spokojenej
mám tohle myslím, že jedna z nej natloukaček ...

Univerzální procesorem řízená nabíječka.
Snadné použití s mnoha funkcemi.
To je nabíječka od ELECTRIFLY s řadou nových standartů v nabíjecích technologiích
TRITON dokáže nabíjet:
1 - 24 článků NiCd nebo NiMH baterií, 1 - 4 články lithium-ion baterie, 6V, 12V a 24V olověné baterie.
Snadné vyhledávání pomocí otočného kotouče.
Zpětná data pro 10 plných cyklů a charakteristika nastavení vrcholu citlivosti.
Možnost vložit do paměti nabíječky 10 různých bateriových konfigurací
pro okamžité a jednoduché vyvolání z paměti.
Výstup pro teplotní čidlo na měření teploty u NiMH a LITHIUM-ION baterií.
Teplotní čidlo není součástí nabíječky a je nutno dokoupit.
Zabudovaný ventilátor zlepšuje funkci nabíječky.
Nabíječka je uložena do malého, lehkého a nárazům odolného obalu.
to: MarauderZ28 a jakí je cena u takové nabíječky ?
já jí kupoval za 5, ale dá se sehnat už za 3
Tak to je solidní mašina za ty kačky :-)

02.06.2007, 13:31 |
*DM* Mourl:Poslal jsem Ti mail