Navštíveno 2757x

5.4. odpoledne jsem založil přízpěvek "co v new CarHifi nenajdete.."...a je fuč...
marně jsem hledal v mailu nějaké vysvětlení takže:
1) kdo to smazal ?
2) proč to smazal?
[ Link ] ....
taky by mě zajímalo. chápu autorský práva,ale je to přeci jen zahraniční časopis...

05.04.2007, 22:33 |
JR nejsem zavorka, ale klidne ti reknu, ze tim jak si vlozil recenzi z casaku, tak si porusil autorsky prava. Kdyz to ulozis nekam jinam a das sem odkaz, tak to bude OK.
ja to nebyl, ale jako JR, to je jasna vec, pokud si sem dal sken casaku porusil si tim autorska prava majitele a vydavatele a spisovatele clanku...

06.04.2007, 08:27 |
Yawor to bylo to jak tam náhodou místo testu SW Bull Power dali test Axtonu ?

06.04.2007, 10:00 |
Cenda Jasan - bylo to ono

06.04.2007, 10:16 |
clown a co kdyby to hodil k sobe na web ???
jako to ma u sebe Helix ??? he ?
navic test vysel v DE, takze u nas si ho jentak nekoupim, neprectu ..
bude to taky tim ze nemecke carhifi neni stejne jako ceske, testy jsou sice prebrane ale v CZ verzi se vetsinou objevuji jen veci ktere jsou zde dostupne.
POkud byla bullaudia nejaka recenze v DE vydani a vydavatel ani netusi ze to sem nekdo dovazi tak to proseneni zarazeno v CZ

06.04.2007, 12:05 |
Yawor a nebo protože Sorré Bull Audio neprodává

06.04.2007, 15:27 |
clown Yawor :o)))))))))))
sorry, omlouvam se za selhani komunikace :O))
Ta mocna () jsem byl ja.
Smazal jsem to ja, a nestihl jsem Ti poslat vysvetleni.
ale kolegove uz to snad vysvetlili dostatecne, tohle uz se tu parkrat resilo, doufam ze to chapes.
vysvětleno.....pochopeno....vše v pohodě :)
To Yawor: Pokud vím, tak Petr toho prodává jen zlomek toho, co vychází v časopise a přesto se tam ty věci objevují. Takže fakt netuším, co jsi chtěl touhle trapnou poznámkou říci. Možná byste se místo dohadů měli zeptat přímo jeho.