Navštíveno 2492x

vyhlašuju soukromou tipovací soutěž o nejlépe tipnuté umístění v prvním závodě F1 tohoto roku,tedy VC Austrálie. tipuje se 1,2,3 místo (tzv. bedna).
příklad: 1.Kubica
2.Webber
3.Rosberg
Vyhrává ten,kdo tipne dobře nejvíc jezdců na těchto 3 místech.V případě shody,vyhrává ten,kdo tipne přesné umístění. Když by i potom byla shoda,vyhrává ten,kdo to sem první napsal.
PS:prostě když dojede první třeba massa,druhý trulli a třetí alonso,vyhrál ten kdo je má všechny zapsány.když to tak bude mít víc uživatelů vyhrává ten kdo třeba tipnul přesně třeba prvního jako massu.doufám,že je to jasné :-)
a ted to na co se čeká nejvíc: hlavní cena,která bude poslána vítězi poštou(platí H.E.R.O. :-) abyste mě nepodezřívali :-P

1. Alonso
2. Rosberg
3. Kovalainen
1. Massa
2. Alonso
3. Raikonen
1. massa
2. raikonen
3. fisichela
1.Massa
2.Alonso
3.Barrichelo

16.03.2007, 13:35 |
LadaF 1.Massa
2.Alonso
3.Hamilton
1. raikonen
2. massa
3. Alonso
PS: posílat mi to nemusíš dojdu si pro to sám
což takhle udělat cenu pro nejúspěšnějšího tipaře F1 ligy? , nebylo yb to zajímavější?
Jinak jako Fabiator. Pokud nedej Buh vyhraju tak si pro to dojdu osobne. Tak si rozmysli peclive koho vyhodnotis jako vyherce souteze. Prece se ti to nechce posilat postou ne? :-)))))
1. raikkonen
2. alonso
3. hamilton
1.massa
2.raikonen
3.alonso
ale az vyhraju tak se ti posta prodrazi :-D
Luke-Speed ty hade ty mas skoro stejne lidi na bedne jako ja.
jj protoze sme hodne podobne naladeni woe ;-)
jj. Ale vic to preju tobe to vitezstvi jen proto abych videl nasranej vyraz heroina jak to bude posilat na ty tvoje Ptaci ostrovi. :-))))
1. raikkonen
2. alonso
3. massa
to chci na muj novy mobil :))
1. Massa
2. Raiko
3. Blackboy hamilton :-D
1. Alfonzo
2, Rosenberg
3, Siflchtěla
Jsem rád,že Vás zaujalo. Jinak jsem zapomněl,že k výhře patří i gratulace od nás ostatních, kteřím jezdci nedojely zrovna dobře, v podobě diplomu...

16.03.2007, 16:45 |
deda 1-Alonso
2-Massa
3-Raikkonen
1-Massa
2-Alonso
3-Raikkonen
llíp to nevidm , ani nechci vidět...

17.03.2007, 00:46 |
Pekys 1- Alonso
2-Massa
3-Hamilton
předpokládám, že Kimi dostojí své pověsti a něco se mu posere...

17.03.2007, 20:36 |
erix7 (K)
1. Raikkonen
2.Alonso
3.Heidfeld
tipujici - MAX
( nema login - nerozumi cesky:)
16/03/2007 13:51 Vlastah
Trefa.....
přesně tak. gratuluji Vlastovi za přesný tip a prosím at mi odpoví na mail,kam chce poslat výhru.
huhuhuhuhuuuuuuuuu
:-)
H.E.R.O.: diky, mas mejl