Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > To Kotass, SPOOKY1, R19

o Navštíveno 1932x o
o 16.03.2007, 09:39 | Phitypaldy
Panove to co jsem slibil tak plati, ale budete muset vydrztet.Dnes ani zitra se na to nedostanu.Ale v pondeli urcite. Ted jsem v jednom kole-koupili jsme byt, dlouha rekonstrukce a ted se jakoze kolauduje.Tak porad nekdo otravuje, jeji rodina asi tak 150 clenu... moje rodina asi tak 150 clenu.... asi me z toho jebne :o) Tak mejte pochopeni a strpeni.

o 16.03.2007, 14:26 | Kotass
Vydržíme vydržíme, hlavně se o weekendu neožer a nezapomeň na nás. ;o)
Resp. na ty dva frikulíny klidně zapomeň, hlavně mysli na mě. :D
o 17.03.2007, 10:05 | Spooky1
Phity: Jasně chlape...pohodka...Jinak ještě ti v pondělí písnu pač možn pojedu v pátek večer do Hodonína (nic není jisté) tak bych si to dyžtak vyzvedl osobně.Zatím díky mooooc!!!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3117 sekund.