Navštíveno 2693x

14.03.2007, 18:24 |
Syrup Tohle jsme vyndali z ty krabice od tech Powerbassu. Kamos byl teda pekne zklamanej, tak doufam ze se to vyresi co nejrychleji.
A jeste me teda prekvapilo ze u toho nebyla zadna faktura nebo neco podobnyho. Automaticky jsem cekal ze to je se zarukou, kdyz je to od prodejce.

14.03.2007, 18:26 |
Syrup myslim zklamanej tim ze to prislo nahadry, s cim se samozrejme neda nic delat, kazdopadne bysme radi co nejrychleji novej ramecek.

14.03.2007, 18:26 |
Syrup myslim zklamanej tim ze to prislo nahadry, s cim se samozrejme neda nic delat, kazdopadne bysme radi co nejrychleji novej ramecek.
Jinak teda repra hrajou, vsechno v poradku.

15.03.2007, 08:33 |
R19 mě taky prišly takhle Powerbassy ale byli to BK6 od "Ryvesáků" je to asi rok a prostě mám repro bez mřížky :((((((
a neni jednodusi caracassovi zavolet nez to psat tady? ma dost prace takze nez si to precte, muzes to mit vyreseny pres telefon

15.03.2007, 10:27 |
Syrup kral007: ja jsem pouze zprostredkovatel... uz jsem dotycnymu dal telefon na caracasse, tak at si to vyresej oni dva spolu...

15.03.2007, 10:43 |
Stofi Syrup : pak teda nejsem s to pochopit proc to cpes, coby pouhy zprostredkovatel, na forum a delas tim docela blbou reklamu. Takova vec se proste stane, normalne uvazujici clovek zvedne telefon a vyresi to. Pokud neni s prodejcem domluva a je clovek v pravu, pak ano, dam to na forum.

15.03.2007, 12:27 |
Syrup Stofi, pokud vim, tak ty v moji veci s Caracassem absolutne nefigurujes, tudiz nechapu proc se sem vyjadrujes.
Pokud nepotrebujes brejle, tak si prectes, ze tenhle vzkaz byl to CARACASS a ne to STOFI, nebo to FORUM! Nikdo te nenutil se sem podivat.
Tudiz, jestli se chces priste za kazdou cenu vyjadrit, tak to prosimte udelej nekde jinde, ne v mym vzkazu caracassovi.
BTW: Caracass nebyl na ICQ, tak jsem to dal sem, nevim proc by to melo komukoliv vadit.
Jsem tady, s člověkem kterému se to posílalo jsem už mluvil po telefonu, pokud jde o reklamu, tak tu si dělá jen česká pošta!
Zabaleno bylo velmi pečlivě,odesláno křehce!
Takže jediné co můžu ted pro něj udělat je to,že zavolat na poštu optat se jak s reklamací, což jsem už udělal a on , ted musí do 2 dnů reklamovat na poště obsah balení balíku.
Jelikož to bylo posláno křejce, měla by to pošta uznat.
proto si k dodavateli jezdim no ale je fakt ze ho mam 2 km

17.03.2007, 15:10 |
Syrup tak to nakonec dopadlo tak, ze si to slepil. Jeste jsem to nevidel tak jsem na to zvedavej, protoze to bude peknej hnus podle mne ...
Caracassi nedaj se ty ramecky sehnat samostatne?

17.03.2007, 15:42 |
clown jako Machca
proto si k dodavateli jezdim no ale je fakt ze ho mam 222 km

17.03.2007, 15:57 |
Syrup dobry no, to mi chcete rict ze jsem si mel kvuli reprakum za 11 stovek zajet do ceskyho tesina, kterej mam asi 370 km? budte realisti....

17.03.2007, 16:04 |
clown at Caracass napise dovozci, treba se nekde najdou, pripadne koupis nejaky UNI
S rámečkama je problém, měl řešit reklamaci na poště,zaplatili by to celý i s chlupama a poslal by jsem mu další repra...

17.03.2007, 16:39 |
Syrup jj ja mu to rikal.... jeho boj, nechtel na to cekat 14 dnu, navic s dost nejistym vysledkem...

17.03.2007, 18:49 |
X-sat (M)
Stofi - klídek woe, vždyť je to jejich věc
jinak nechápu, proč tu je tolik OT
Syrup píše CARACASSovi

17.03.2007, 19:05 |
clown nejak nechapu, proc to jeste nekdo nesmazal ..
at se to tu muze zase hadat :o))))))))))