Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to MarauderZ28

o Navštíveno 1744x o
o 11.02.2007, 12:48 | TOMIK__007
čauvec,nějak jsem se v tý Praze nestihl rozloučit,co jsem tam s níma byl tak zavelely že odjíždíme a už jsem tě tam nikde neviděl,jsem rád že jsme se potkali..

o 11.02.2007, 13:23 | MarauderZ28
jojo bylo to príma setkání, nic se neděje, já byl chvilku ve VIP takže je možný, že to bylo zrovna v tu chvíli, když jsi odjížděl, snad se v Misch Maschi zas někdy potkáme :o)
o 11.02.2007, 15:12 | TOMIK__007
Ono tam pak hlavně bylo nějak víc plno,ale tam jak jsme kecali jsem tě neviděl,odjížděli jsme kolem 1hod .... jo jo třeba až bude nějaká AHC párty někde tak bych se přijel podívat když bych trefil :o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2993 sekund.