Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > ...rada výšky,pls!

o Navštíveno 1696x o
o 23.01.2007, 20:32 | Juris
Mám dotaz.Když hraju déle na větší výkon tak mi po čase přestanou hrát výškáče,zřejmě nějaká ochrana ve výhybce.
Poradí někdo jak to obejít,popřípadě nějaké zapojení?
Ale ne za cenu odpálení výškáču :o/

o 23.01.2007, 21:02 | mishan
čau,mě to dělalo v létě to samé, ale asi to bylo tím , že na 4kanál nezbylo dostatek proudu, tak jsem to ztišil a tak za 30s začaly zase znovu hrát, ochranu ve vyhýbce myslím nemám.. tak jinak netuším.. třeba máš to samé...
o 23.01.2007, 21:12 | Juris
jo to mám to samé když to ztiším tak to zase začne hrát.
proudu myslím že mám dost i při hodně velkým zesílení jsem někde okolo 12.8-13V :o(
o 23.01.2007, 21:20 | mishan
no jo ale proud je v A a ne ve Voltech :-P :-)))) takže ikdyž sou volty gut, tak prostě neni dostatek proudu pro 4 kanál, já myslím že to bude vončo ;-)
o 23.01.2007, 21:31 | Juris
jo aha,no já z elektriky umím jen vyměnit žárovku :o))))
o 23.01.2007, 21:49 | mishan
:-))))))
o 24.01.2007, 12:32 | Tuner#2
Juris: Tohle dělají s oblibou Sinus live a mají tam ve výhybce ochranu výškáče. dělá to ale až když se zesík dostane do limitace a mohlo by dojít k poškození výškáče stejnosměrnou složkou v signálu a nebo vlastním zkreslením při limitaci. Jediná pomoc je zajistit víc proudu pro zesík ale o moc to nepomůžea nebo prostě přes tu hranici, kdy nastává limitace nezesilovat. Ve Stereo a video kdysi vyšlo testovací Cd a tam byl i test limitace a je to slyšet krásně uchem, kdy začne zesík zkreslovat, eventuelně připojit osciloskop.
o 24.01.2007, 19:19 | Juris
Tuner#2: jj honzíku já to cd mám a mám to vyzkoušený,ale štve mě že basák jede v klidu a ty výškáče to neberou.
Jinak hraju i tak trošku v limitaci,ale jakmile to dám jěště trošku víc tak je zle :o)))
o 24.01.2007, 22:08 | mishan
Juris: ty chceš pořád nějaký extrééém :-)))))))))))) LOL :-))
o 25.01.2007, 10:45 | Tuner#2
Juris: Na basáku to zkreslení není až tak slyšet a navíc má odolnější cívku než výškáč, ale i tomu se to už nelíbí to mě věř :o)
o 25.01.2007, 10:52 | zdany
Juris: Me to delaji ty moje Axtony CAC 2.6 taky nekdy, pri maximalnim vybuzeni se samy ztiší a středobas jede dál. Myslel jsme že jsou vejšky v haji, ale když jsem to ztišitl, najely po par vteřinách zpět. :(( Jedu je přes MacAudio Z4200 jako 4 kanal.
o 25.01.2007, 10:58 | clown
a co ochrany prvek vyskace ve vyhybce ??? netancuje radosti ???

:o))

budte radi ze to jde do ochrany ... :o)
o 25.01.2007, 17:47 | Machča
tak bud zesilit privod a nebo dat baterku silnejsi :)) kdyztak tu mam jednu 1100A ale je kapanek vetsi :o))
o 26.01.2007, 11:11 | Juris
Machča: zesílit přívod,to myslíš kabel?(mám padesátku))
baterku by to asi chtělo silnější,ale mám problém z místem,takže žádnou velkou tam nedám
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3064 sekund.