Navštíveno 744x

Kluci potrebuji poradit.Koupil jsem RCčko, ze začatku to jezdilo super, do otacek to slo krasne.Zniceho nic se to zacalo dusit a neslo to do otacek.A neco v tom chrastilo.Tak jsem to rozdelal a vsechno ok, jen pistni cep ma vuli (psal uz FBS) ale jak jsem to slozil zpet tak motor je v pohode a nerachoti.Ale problem je v tom ze to nemuzu nastartovat, jo nakonec to chytne ale to je tak po 15minutach.A nejde do otacek.Za tepla uz vubec nechytne.Cim to muze byt?Muze to byt benzinem?Leju tam neco jako titan 16 nebo tak neco.Nebo spis karbec rozhaseny, kdyz uberu smesi tak to do otacek jde, ale zas nenastartuji za studena.Prosim poradte jakkoliv.Motor je od Tamiye FS-12SS

08.10.2006, 13:57 |
BULOH No chce se na to podívat.
Pokud to nejde nastartovat za studena, zkontroluj mezeru u šoupátka v karburátoru.
Pokud to nejde do otáček, tak bude zřejmě bohatá směs.
Kouří to hodně nebo ne?
Chce to ale vidět a slyšet, takhle na dálkun se radí špatně.
Mezera je podle navodu cca 1mm.Ale prej kazdy benzin potrebuje jinak nastavenej karbec.Smes bohata asi bude protoze strika ven z vyfuku, ale nejak extreme to nekouri.A zere to teda jak tank, jedna nadrzka asi tak 3-5min.Ale jehlu na smes mam podle navodu tak jak ma byt.Ale Milos (FBS) rikal ze je to hodne citlivy ty karburatory.

08.10.2006, 14:16 |
BULOH No pokud je to tak jak říkáš, tak určitě uber bohatost směsi.
Zkusim jeste co pude a uvidim.Ale kazdopadne dik.

08.10.2006, 14:54 |
JR jak pise buloh ... mas to asi moc bohaty. Bohatost se rozhodne nenastavuje podle navodu. Navod je jen takovy vseobecny info, aby ti to nejak chytlo, pak seridit motor, aby poradne chodil jak ma je docela umeni.

08.10.2006, 17:58 |
FBS přesně jak říká JR, umění... Nicméně když sem viděl fotky tak pod výfukem byl nakapanej nespálenej benzín, takže fakt uber.

08.10.2006, 21:39 |
*DM* Jinak být Tebou šel bych asi do něčeho jinýho než do TAMYE,ty jejich spalováky nejsou nic moc