Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Kdo dotahne octaviu

o Navštíveno 601x o
o 16.05.2006, 07:54 | doktor.j
Zdravim vsechny hifiky , shanim nekoho kdo ma na prodej ci taha auta z nemec ci rakouska atd. Hledá se Octavia Combi TDI 81KW rv.2001 a vejs
vse do mailu j.henry@centrum.cz díky

o 16.05.2006, 09:18 | H.E.R.O.
OT:za rozumný peníze v rozumným stavu nesehnatelný auto, kamarád jí ted hledal přes 1/2 roku!!! měl připravíno 250 tis., byl se podívat na pár kousků tady v čr (absolutně nesmysly) a i v DE nechal pár kousků s tím,že i němci začínaj bejt vychcaný a pro škodovky si tam jezdí pouze češi,tak začínaj trochu švindlovat. nakonec se zadařila čtyřkolka v plný palbě (jen byla na plecháčích),ale musel vyjet ještě večer,páč německej měl haldu zájemců, a když se domlouval s majitelem přijel nějakej českej živel s podvlekem a hnal se k nim a že dá hned to samý + 10 navrch! že kvůli tomudle autu jede přes 400 km... tak si ho vzal stranou,dal mu 5 tisíc at odjede a nemrví mu to,chlapík sbalil many a vodfrčel... ale trvalo to 1/2 roku najít něco solidního.
o 16.05.2006, 12:22 | doktor.j
tak to me cekaj pekny voplejtacky. To je strasny.No ale co jinyho koupit,vybiram dle motoru a vychazi je skoda ci vw .Ale passat je koc drahej oproti kokte,tak nevim.Kazdopadne nespecham tak treba na neco narazim.diky za info
o 16.05.2006, 18:09 | Martin82
já jsem toto auto hledal zhruba rok, ale našel jsem ;-)
o 16.05.2006, 18:43 | Luke_288
jj, presne tak, taky jsem se zajimal o tyhle oktavky a proste nesehnatelny, lidi se toho nezbavujou a kdyz jo, tak je to běs
o 16.05.2006, 22:55 | clown
taky passat je o chlup jiny auto, ze ? :o)))

ale jako Luke .. ja chtel pritahnout 1.8T a kdyz poslal detailni foto kapoty a spodku bylo jasny, ze to nekde "litalo" a svarovalo se az beda
o 17.05.2006, 10:31 | doktor.j
Ok snad jen bych potřeboval radu ohledně toho kam a naco kouknout co kde prolezt a na co pozor popř. jak vyzkoušet předem všem díky
o 17.05.2006, 13:57 | gigo
Psal jsem ti mail
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3202 sekund.