Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Kroupy-pojisteni???

o Navštíveno 813x o
o 23.04.2006, 15:28 | Kapka (M)
ted se pres Louny prohnalo tohle nadeleni...nevite nekdo jak je s kroupama a s havarijnim pojistenim??? je to zahrnuté v pojistce???

foto k příspěvku  od Kapka

o 23.04.2006, 15:31 | Kapka (M)
no snad to bude v pohode..ale stejne pro klid dušičky pro příště....jestli to pojistovna zacvaka nebo ne? osobni zkušenost nekoho...jak je to třeba doložit...nekdo mi tvrdil že musi byt nejake potvrzeni od meterologického ustavu že byly nad oblasti kroupy atd...

foto k příspěvku  od Kapka

o 23.04.2006, 15:43 | Machča
Tohle ti s autem nic neudelalo ale pojisty proti tomuhle jsou
o 23.04.2006, 15:50 | xenonman
pojistka ano treba kooperativa ma snad k povinemu ruceni gratis proti zivlu ale tusim ze je tam spoluucast 10tis
o 23.04.2006, 16:00 | Kapka (M)
jo je to v pohode....snad...uvidim až o pořádně oschne a utřu to do sucha...ale i tak pro příště....zkusim se zitra informovat na pojištovně..
o 23.04.2006, 16:05 | Martin82
tam dole to taky padalo? tady u nás nahoře to sypalo docela dost
většinou bývá živel součást havarijky a proti krádeži

foto k příspěvku  od Martin82

o 23.04.2006, 16:06 | Martin82
Kapka: máš to parkovat v garáži, upozorňovalo to na sebe docela dlouho
o 23.04.2006, 21:06 | Freerider
klasický pojištění all risk - je i proti živelným pohromám. Pokud máš havarijku na all risk, nebo případně takovou, že je tam zahrnutý, tak se to na to vztahuje.
o 24.04.2006, 08:09 | Creams
Heh mám teď pojištěni od Generali a nabízeli připojištěni proti živelným pohromám a proti zvěři a vandalismu a stalo mě to na felicii na cely rok necelých 600kč. A ej to bez spolu účasti(akorat ten vandalismus) takže kdyby mě potkalo toto tak vím, že se na to pojistka stahuje. Je to vcelku dosti výhodny pro ty co nechtěji platit havarijko, ale chtěji mít pojištěný auto proti takovým věcem...
o 25.04.2006, 23:31 | Dave1984
to creams: nepotřebuješ prachy na tuning???že bysme se domluvili a udělali nějaký ten vandalismus na tvém autě :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3299 sekund.