Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Pozor clen Vontass!!!

o Navštíveno 1214x o
o 14.04.2006, 19:24 | Briann | Upraveno: 2006-04-14 19:25:51
Nedavno jsem vydrazil v akuci sekce bazar/autohifi radio Pioneer s changerem Pioneer,drazbu jsem vyhral rozdilem 300kc.Clen Vontass nejen ze me nekontaktoval jak to udelame s predanim atd,ale ani neodpovidal na icq.Rikam si v poradku nevadi,necham to chvilku,treba nema pristup na net nebo me sam nejakym zpusobem sam da vedet-jak by spravne mel podle pravidel drazby jak na ahc tak na ebay-predpokladam ze je to vsude stejne.Bohuzel tak neucinil.Dnes se mi podarilo zastihnout on-line na icq:

Briann (02:59 AM) :
cau.prosim te bylo by tedy poslat mi to radio s changerem?=-O
Briann (03:00 AM) :
mozne
Jarous (03:00 AM) :
co.?

Briann (03:01 AM) :
[ Link ]
Briann (03:01 AM) :
=-O
Jarous (03:01 AM) :
to melo byt pro me.?

Briann (03:02 AM) :
mno icq sedi.....
Jarous (03:03 AM) :
a co potrebujes.?

Briann (03:03 AM) :
mno vyhral jsem tu drazbu radia pioneer s changerem...
Jarous (03:03 AM) :
jo,ale nebyl jsi v tu dobu aktivni

Briann (03:03 AM) :
=-Onechapu...
Jarous (03:04 AM) :
nebyl jsi na ICQ kdz jsem to ukoncil,uz to ma nekdo jinej,nekolikrat jsem ti psal.

Briann (03:05 AM) :
=-Ohele chlape...mam mail i telefon..to enni spravyn pristup...a na icq sem ti take psaval..
Briann (03:06 AM) :
a prosim kontaktovat kupujiciho s podminkama ma vzdy povinost prodavajici...
Jarous (03:06 AM) :
jo to jo,ale mas se ozvat,neres to uz to ma nekdo jinej.tak jindy

Briann (03:07 AM) :
promin ja s tim pocital,todle budu resit....a ozvat s emas predevsim ty!A nehlede na to to neni tak dlouha doba!
Briann (03:08 AM) :
a jeste k tomu na icq sem ti psal nekolikrat,ze jsi to prodal vyssi anbidce za to uz nemuzu...mel jsi mit o apson zavolat na ferovku ze je to pro tebe malo
Briann (03:11 AM) :
???to me na to ani nic nenapises?
Jarous (03:11 AM) :
a na co.?

Briann (03:12 AM) :
divej rposte to radio je po pravni strance moje,uzavreli jsme dohodu...muzes si podrobne precis ve vzkazech...
Briann (03:13 AM) :
nejde snad ani o to radio ale o ten princip..
Jarous (03:14 AM) :
jo ale ty mas bejt v tu dobu online.
Briann (03:14 AM) :
dobre.dekuji.

o 14.04.2006, 19:27 | Briann
Mrzi me ze techto a podobnych pripadu tady pribyva.Tak pozor!
o 14.04.2006, 19:56 | Area51
No ty voe.. to je kokot... S prominutim... Chjo.. proc jsou taci mezi nama?? :((
o 14.04.2006, 20:09 | MarauderZ28
vždyť jsi neutrpěl žádnou škodu ne, takže podle Red Barona je tohle naprosto v pořádku a fér, co je to dle mě nemusím jistě psát, že ?
o 14.04.2006, 20:12 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
jaky pravidla drazby na AHC?
v pravidlech nic takoveho neni
o 14.04.2006, 21:45 | JR
Vontass je mega zmrd, taky jsem jednou neco vydrazil a on nebyl schopnej nijak reagovat a pak jeste napise, ze sem se ani neozval. JE TO MEGA CURAK a tak si proste dejte bacha!!!!!!!!
o 14.04.2006, 21:56 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
skoro na users black list :-)
o 15.04.2006, 00:25 | Briann
kral:mylsim ze jde o nepsana pravidla, ktere kazdy staly clen ahc zna a i kdyby ne,nic to nemeni na situaci.
o 15.04.2006, 01:19 | X-sat (M)
mno se těším na vyjádření RedBarona 8-) To bude zase na 100 příspěvků...

A přestaňte mektat o pravidlech - když něco dražím, tak dražím. Nazdar
o 15.04.2006, 07:11 | RedBaron
Mare, tohle je přece úplně jinej případ, fakt nesrovnávej pořád dokola dražbu s inzerátem, ebay s autohificlubem a podobně. Když dám inzerát, kde napíšu co, v jakém stavu prodávám a jaká cena je pro mě přijatelná, dám ten identický na autohificlub, autohifi.cz, do annonce, na bazar.cz a dalších pět serverů (což je normální praxe) a do druhého dne do rána dostanu 30 nabídek, z nichž 3 přestřelily původní cenu, tak se prostě asi rozhodnu, komu to dám a nebude to věhlasný Marauder, protože to stihnul za tři minuty a je z bájného autohificlubu. Dobře víš, že jsem ti nikdy žádnou sviňárnu neudělal. Ty ses na ty repráky škrábal přes mrtvoly, zmrdování a nakonec právníky jako malej kluk a já tě přitom ne a ne pochopit, třeba jsem natvrdlej, možný je všechno :o)

Jestliže dražím na dvou místech nebo věc dražby nabízím lidem ještě po mailu, telefonu a ICQ, pak je to normální podvod. Jo, dějou se tu i věci, který nejsou zrovna vrchol slušnosti a chodí sem i lidi, který nikdo nikdy neviděl. Jestli v tom chceme mít jasno a mít jakous takous jistotu, že to vždycky dopadne podle rozumu a slušnosti, pak se tu asi pravidla a postupy pro soukromou inzerci budou muset zavést, už jsou tad pro tu komerční a leckdy jejich vymáhání bylo proti srsti, ale asi je to nutnost. Prostě souhlas s nějakými podmínkami při registraci a když to bude jinak, tak už si člen neškrtne. Jinak to budeme řešit pořád dokola a ty lidi se tu všem budou akorát smát a my se dohadovat :o(
o 15.04.2006, 07:53 | Alda
Souhlasim s RB. Tohle je uplne jinej pripad nez ten Marauderuv.
Tohle je fakt svinarna a jeste tak dementni chovani prodavajiciho na ICQ, fakt pecka.
o 15.04.2006, 08:26 | unregistered001
ten black list neni spatny napad dle meho nazoru
ale taky nejaky "white"list by se taky hodil, aby bylo videt, kdo je spolehlivy a ne jen ukazovat na chyby okolo
o 15.04.2006, 11:11 | Big_Max
Prostě k tomuhle nemám slov! Chování některých lidí nepochopím asi nikdy! Ale nejvíc mě mrzí, že už je to i tady, kde je (byla) jakoby dobrá kamarádská atmosféra a člověk se na to, když něco koupil mohl spolehnout. Ale to už je asi pryč a nastáva styl nákupu jako v inzert-expresu a nebo v annonci!
víc k tomu asi neřeknu!
o 15.04.2006, 13:16 | MarauderZ28 | Upraveno: 2006-04-15 13:17:32
jelikož tady nejsou žádný pravidla dražby tak je naprosto fér dle Vaší teorie když po ukončení dostal vyšší nabídku - přeci nevyhodí pětikilo z okna, že ? Kdo z Vás by to udělal - nikdo (tohle mi tam někdo psal) ... Když nejsou pravidle není ani za co trestat ... On se nikde nezavazuje to prodat nejvyžší nabídce ...
o 15.04.2006, 14:01 | Luke_288
obcas mam pocit, ze si tady dopisujou petilety kluci....
o 15.04.2006, 14:16 | MarauderZ28
ne mě jen fascinuje že pro někoho něco napsaný jasně a srozumitelně neznamená nic a ob tři dny je to najednou naprosto něco jinýho v tom případě mi přijde že to není vůbec o prodávajícím, ale o kupujícím a jaký averze k němu chová dotyčnej obhajovatel prodejce .....
o 15.04.2006, 14:45 | doronel
Taky mysím, že je to trochu jiný případ.
Pokud jde o dražbu, tak by to neměl nabízet součastně někde jinde. Prodávající je povinen prodat nejvyšší nabídce, i když mu to nepasuje do krámu - mohl totiž určit nejnižší vyvolávací cenu. Kupující je povinnen to zboží odebrat za cenu kterou udal v dražbě.
Pokud někdo napíše "prodám repra za 3000,-", tak je to nezávazná nabídka a je na něm jestli, a komu to prodá.
o 15.04.2006, 15:05 | MarauderZ28
ano ? a kde je napsaný že při dražbě je toho povinnen ? když teda u inzerátu toho povinen není tak proč by u dražby musel bejt ?
o 15.04.2006, 15:13 | RedBaron
MarauderZ28: Začínám si myslet, že tě fascinuje už jen to, že ti utekly repráky a s nima i mozek. Jsi jak zaseklá deska a srovnáváš jabka s hruškama. Tímhle tempem budeš za chvíli srovnávat prodej repráků se snědením štrůdlu nebo pletením punčoch. Odsedni si z vedení a snad se to zlepší.
o 15.04.2006, 15:35 | krisot
co založit kolonku BLACK LIST ? asi by se to tu vyplatilo :o(
o 15.04.2006, 15:58 | MarauderZ28 | Upraveno: 2006-04-15 15:59:11
for RB - hrušky s jabkama jsi začal srovnávat ty když jsi repra za 1500,- přirovnal k autu za 350 000,- píčovina, ne jen mě fascinuje jak najednou pokyvuješ jak ta ovce v davu jak je tohle špatný, čím prosím tě ? Nikde není napsáno že to musí prodat, co když dostal vyžší nabídku jak "vydražená" cena ? Tomu přece ty hrdino rozumíš nejlíp sám bys jak jsi napsal, nad tím nemávnul rukou a dal to okamžitě vyžší nabídce. Vysvětli mi Teda když tak rozumíš štrůdlům v čem se liší tahle prasárna a tamta ?

A přestaň psl demagogicky omílat "repra za 1500,-" všichni i s Paulem až na Tebe pochopili o co mi šlo a rozhodně to nebylo 1500,- Kč .....
o 15.04.2006, 16:00 | MarauderZ28
Pro Black List sem taky myslím, že to je dobrá věc, která může značně umírnit tyhle spory resp. jejich vznik + samo ruku v ruce to musí přijít s kvalitními pravidly prodeje/ dražby ....
o 15.04.2006, 16:04 | Luke_288
tohle forum bude za chvili to nejvychytanejsi forum na celym svete. uz ted jsou tady sahodlouhy pravidla ohledne vkladani prispevku, se spoustou hvezdicek, ted pribude jeste blacklist a zacne se jiste pracovat na pravidlech prodeje a drazby v inzertni casti tohodle fora...je zajimavy, ze treba na takovym forum dieselpower maj pravidla naprosto strucny a vsechno tam bezproblemu funguje, jenom tady se musi vsechno psat cerny na bílý...
o 15.04.2006, 16:16 | RedBaron
MarauderZ28: OK, napíšu to co nejjednodušeji.
o 15.04.2006, 16:16 | RedBaron
TATO PODVODNÁ DRAŽBA

foto k příspěvku  od RedBaron

o 15.04.2006, 16:17 | RedBaron
PAULŮV INZERÁT

foto k příspěvku  od RedBaron

o 15.04.2006, 17:53 | Cenda
:-)))
o 15.04.2006, 18:03 | Rajdlos
ten cervik :o))) masakr
o 15.04.2006, 19:28 | KhuTchi
asi kvalitní fotoshop:)))
o 15.04.2006, 19:33 | BMW_318iS
tak to je teda fakt hnus, podle me peknej blb. Kvuli tomu ze nebyl Briann online na ICQ po drazbe to prece nemel vubec duvod prodavat nekomu jinymu. Bohuzel takovych clenu je tady posledni dobu cim dal tim vic a clovek uz nevim komu verit nebo ne. To je docela smutny
o 15.04.2006, 19:44 | Proffesor_W
lol, no ty vole, jabko rulez hehe, hlasim se do black listu ...
o 15.04.2006, 19:45 | BMW_318iS
taky sem pro black list ale nehlasim se do nej :-))))))))))))))
o 15.04.2006, 20:19 | Racer
Taky jsem pro ten list ale myslím že se z toho Daryl už zblázní to bude dalších milion debat a dohadů jestli to byla podělávka nebo né :-( Takové věci by se asi měli řešit jen mezi těmy dvěmy stranamy + Daryl a pak do listu napsat dotyčného a důvod . A když nechce jedna strana komunikovat tak bohužel no šup tam s ním :-)
o 16.04.2006, 01:25 | RedBaron
Můj názor je ten, že buď dělám kšefty s lidma, na který se můžu spolehnout nebo dělám kšefty s de facto "nonamy s nickem" a pak jsem si vědom nějakého rizika, že se vyskytnou takovéhle případy, právě proto, že tomu člověku jsem ukradenej. A můžu se vztekat jak chci i kdybych chtěl kvůli tomu vylepit nejsprostší nadávky na Václavák na koně a tlačit na změnu ústavy, asi mi to nebude nic platný. Jediný, k čemu tady ta naše kulervoucí debata bude dobrá, bude možná zavedení nějakých pravidel, která v rozumné míře mohou této věci prospět. Nabídky vybraných jedinců můžou v nějakým inboxu klidně počkat na prvního admina, kterej se přihlásí a schválí je nebo jim dá taky permanentní banán a hotovo. O tom, jestli budou nebo nebudou takovýhle opatření, se přece dá hlasovat.
o 16.04.2006, 09:55 | m.a.x.i.m.u.s
Měl jsem tady inzerát, že kamarád prodá N70, "někdo" se mi ozval, že má zájem. Vzal jsem si na něj číslo a předal. Když mu ten kamarád volal ještě ten den tak to nebral a druhý den vítězně prohlásil, že si sehnal jinde...
To je taky "super" jednání.
A co s tím? Nic. Jen si můžu říct, že je to blbec bez vychování a slušnosti...
o 16.04.2006, 10:03 | krisot
možná by pak stálo za to mít black list ale i nějaký "TOP" list kde by byli uvedeni prodejci kteří zde prodali více věcí a prodej proběhl bez problémů,samozřejmě za upřesnění pravidel pro prodej a dražbu....myslím že ne každý je furt na netu a teď přes léto bude ještě míň,srazy přibývají a většina bude přes víkend pryč takže jsem pro to aby se po prodeji zboží drželo např. maximálně týden a pak se mohlo znovu nabídnout k prodeji sice to zpomalí prodej ale zase to ten dotyčný nemusí vůbec prodávat tady na fóru ale někde jinde ... nikdo ho k tomu nenutí :o)
o 16.04.2006, 10:23 | Briann
Nejvice me stve ze se stal dalsi pruser viz. par radku nahoru ve vzkazech...
Prodam ve drazbe LCD za par drobnejch a i pres slib ze si ho v tom ci onom terminu dotycny vyzvedne se ani neozval ze na me sere!!A to sem mu rikal ze na to specham,ale kdyz jinak neda ze do patku pockam.Nejhorsi je ze mohlo bejt trikrat prodane...Za dobrotu,na zebrotu.
o 16.04.2006, 14:49 | střelec
je pěkný,že narážíš na mě,ale pokud vím tak jsme si psaly na icq.
o 16.04.2006, 15:16 | H.E.R.O.
určitý lidi svý chování nemění at je jakkoliv neurčitá doba a i státní zřízení :-(
o 17.04.2006, 13:56 | Briann
Ano narazel jsem na Strelce,faktem zustava ze jsi se v dannem terminu neozval zadnym zpusobem,ale druhym faktem je ze jsi sice se zpozdenim zavolal a nejak sme se slusne a rozumne dohodli,coz je myslim naprosto v poradku a jsem rad ze apson takhle.Takze pokud bude platit nase nynejsi domluva je vse v poradku alespon pro me!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3197 sekund.