Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > Proffesor

o Navštíveno 10084x o
o 22.12.2013, 03:10 | AllInOne
Zdar, chtěl jsem se zeptat,zda používáš na d7100 nějakou fotobrašnu.

Mám bágl, ale ten se mi né vždy chce tahat.
Čím menší, tím lepší:-)

Dík

o 24.12.2013, 11:30 | AllInOne
Proffesor_W :-)
o 24.12.2013, 17:01 | Proffesor_W
Pouzivam bagl Kata Bumblebee kdyz letim nekam dal, tam se vleze komplet vybaveni i se 17" notebookem. Na noseni takhle pesky nebo do auta kdyz nekam jedu tak mam Lowepro Nova 190 AW brasnu. Tam dam fotak s objektivem, dva dalsi objektivy, dva blesky, odpalovace, filtry a cistici picovinky. A pritom to neni zadnej obr. Pak mam este takovej vak od skladaci zidlicky do kteryho dam v pohode 2 stojany s drzakama, 2 destniky a stativ.
o 24.12.2013, 17:28 | AllInOne
Diky!
Ja bych neco,co nejmensiho na fotak, kratky sklo nasazeny a pak jeste pro jedno nejaky obyc sklo,2 kapsicky a stacilo by. Asi budu muset nekde osobne.

o 24.12.2013, 17:38 | Proffesor_W
To asi jo, ja to kupoval na slepo a jsem hodne spokojenej. Kazopadne zustan u osvedcenych znacek. Lowepro, Kata, atd. Jsi z brniska tak bude asi nejlepsi zajet do megapixelu, vzit si s sebou vybaveni co do te brasny chces dat a oni ti pomuzou podle toho.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3243 sekund.